Snel vriendelijk en service super

Très satisfaite

Achat très satisfaisant article impeccable service impeccable et rapidité pour service

une bonne expérience

les vendeurs sont sympatriques et compétents.

Beaucoup d'attente

Il y avait bcp de monde et pas assez de vendeurs. Mais le vendeur était très bien et s'est bien occupé de nous

Altijd wel iets met de levering!!

Reeds de 2de keer dat ik bestel en telkens miserie met de levering, eerst fornuis geleverd ( er was niemand thuis mevrouw!?) Natuurlijk niet als je 2 uur vroeger komt dan afgesproken.... Vandaag opnieuw een levering... na een uur wachten bellen ze dat de levering niet mee is ?? Hoe niet mee? ik kreeg deze morgen nog een mail dat de levering verzonden en op komst is!? Hoe kan je dan nu pas bellen om dit te melden? 14.30u? sorry het zal pas vrijdag zijn... terug plannen en afspraken afzeggen om thuis te zijn... ik hou al mijn hart vast!! neen geen tevreden klant

Gratis levering betekent NIET gratis ...

De uitleg van de medewerker was uitstekend. Ik was zaterdag bij Krefel in Oostende en de uitleg van de medewerkster was beneden alle peil. Ik wist door de website meer dan door haar. Maar de medewerker van de persoon in Gent was heel goed. Ik denk dat ik daardoor een heel goede aankoop heb gedaan. Jammer dat de levering niet gratis is, ondanks dat dat wel zo vermeld staat op de website ... vorig jaar kocht ik een Siemens frigo bij Krefel en toen was de aankoop wel gratis.

handige én mooie kookplaat

de uitvoering van de kookplaat heeft ons direct aangetrokken. vooral de centrale grote kookzone van de AEG Hk854870xb was veelbelovend. En ja, zéér handige en grote kookzone in drie instelbare formaten. Aan de zijkant een kookzone die je kan "verlengen", ook handig voor ovale schotels. en uiteraard twee kleinere zones die het perfect doen voor de kleine steelpan... Uiteindelijk ook enkele interessante technische snufjes ontdekt … maar daarvoor moet je de handleiding zéér grondig doornemen :-)

Krefel houdt woord.

Eind november hebben wij een bewaarkast voor wijn gekocht. Echter 2 weken later stond deze in aanbieding en was de prijs 200,00€ goedkoper. Na melding van deze heeft een verkoopster van St-Pieters-Leeuw onze opmerking doorgegeven. Enige tijd later ontvingen wij een mail met een waardebon van het verschil. Het is tevens fijn dat wij steeds goed in het Nederlands geholpen worden. Doe zo verder.

gewoon een super toestel

deze aankoop is zeer goed het heeft alles wat een droogkast nodig heeft werkt zeer juist en regelt alles zelf aangaande tining zeker een aanbeveeling

Mauvais service de livraison et après-vente/réparation- à éviter

J'ai acheté une machine à laver, ainsi que leur garantie supplémentaire et leur service livraison. L'homme qui est venu livrer et installer la machine n'a pas installé les isolants acoustiques sous la machine (on les a trouvés dans la machine pendant le premier lavage qu'il a mis en route...). Le résultat a été du bruit excessif lors de l'essorage et une odeur de friction très insouciant chaque fois qu'on utilise la machine. J'ai essayé d'appeler leur service de réparations plusieurs fois, attendu pendant plus qu'une heure (pendant des jours ouvrables), j'ai essayé d'envoyer une demande de réparation sans recevant aucune confirmation. J'ai même essaye d'appeler le magasin pour leur expliquer la situation et ils ont refusé de m'assister.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Good

Good Bien

Geholpen zoals verwacht

Model van mijn keuze was niet in voorraad. Voorstel om van andere winkel te laten komen of toonzaalmodel. Dus dadelijk geholpen. Mvg

Tot volledig satisfaction

Was wat we nodig hadden,met een volledige keuze die we herleiden tot onze urgente nood tegen een meer dan redelijke prijs en dan nog een gewilde A merk. Philips....great

Fantastisch.

Zeer vriendelijke, vlotte en deskundige bediening. Jonge dame ging aankoop zelfs in de wagen zetten. Chapeau !!!!

Zeer vriendelijk personeel,managers top in Oostende

Aangename mensen in winkel Oostende . Manager Mathias en assistent manager Michael zeer behulpzaam en correct. Fantastische mensen. Deze mensen doen eender welke handel naar de top brengen in de verkoop. Zal er zeker terug komen al is het een eindje rijden voor ons. Achteraf na enkele foutjes bij levering redelijk recht gezet door hoofdbureel met een tegemoetkoming.

klant vriendelijk

zeer vriendelijk en hulpvaardig , vlugge bediening

Snelle service, proberen je zo goed mogelijk te helpen!

Expérience positive.

Expérience positive pour l'achat de mon lave vaisselle au magasin de Mons mais lorsque je suis passé à la caisse pour payer mon achat je n'étais pas content que l'on n'ai annoncé qu'il y avait 10 euros à payer pour la livraison chez moi alors que dans l'après midi lorsque je consultais votre site pour choisir mon appareil j'avais lu que la livraison était gratuite. Je favorise vos magasins depuis des années et je suis déçu par cette façon d'agir on ne paie pas lors de commande en ligne et on paie lorsque l'on hachette en magasin,je ne vois pas la différence.

services impecables,et très bon accueil .

Très contents du service et de l'accueil.

Zeer goed geholpen

Vriendelijke verkoper kwam direct op mijn teken en gaf een goede uitleg.

We hebben meermaals artikelen gekocht bij Krefel waar we altijd tevreden over waren .

ik ben zeer tevreden over mijn aankopen

ik ben zeer tevreden over mijn toestellen dat ik gekocht hen en het personeel is zeer behulpzaam en klantvriendelijk

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN MET ONZE KEUZE!

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN MET ONZE KEUZE! Wij wassen nu ongeveer 3 weken met deze machine,je kan er echt alle kanten mee op kleine wasjes,grote wasjes hij weegt en past alles aan energie, water,mijn vrouw waste vroeger veel met de hand dat is nu niet meer nodig deze machine kan echt alles aan van 9 kg naar 1 kg en de goede programas. (Wel zeer spijtig dat voor deze toch hoge prijs Ik vind persoonlijk een blunder van miele,maar toch zeer tevreden tot hiertoe)

Openbaring

Bij het binnenkomen wordt je gezien als klant Bij vragen wordt je correct geholpen Bij aankoop een goede uitleg Zeer propere en overzichtelijke winkel Koop al vele jaren bij jullie Doe zo voort!!!!

Geweldige technieker die alles kwam plaatsen. Mensen met kennis

44 Steenstraat

Humbeek 1851