Excellent!

Vriendelijke winkelbediende in Anderlecht. Nemen hun tijd om alles zo goed mogelijk uit te leggen. Ze stellen altijd de beste apparaten voor dat bij de klant past. Ben binnengegaan voor een AEG wasmachine met valentijnskorting en ben buitengegaan met een Samsung die meer bij ons past.

Super service!

Vriendelijk personeel, deskundige uitleg! Top!

Snelle, vlotte levering binnen de tijd (wasmachine)

Ruim gamma aan wasmachines in Krefel Veurne. Daags voor levering mail ontvangen rond welk uur deze zou worden geleverd (marge van 1u). Binnen die tijd werd deze vlot geleverd, geïnstalleerd en technieker van dienst gaf enige uitleg! Kortom super tevreden

Magasin à la hauteur de sa réputation.

Magasin Krefel de Rocourt très attrayant et accueillant. Belle disposition des articles dans les allées des rayons. Accueil et conseils de la responsable de vente parfait, met déjà le client dans l’envie d’acheter le produit désirer .

Beste prijs en snel geleverd

Een hele goede uitleg over het toestel op hun site. En snel geleverd zelf de service is uitstekend.

Fantastisch geholpen door Glenn

Heel goed geholpen door Glenn, die zijn job uitermate goed kent👍🏻

Vriendelijk en voldoende uitleg

Gewoon hoe het moet zijn:vriendelijke en behulpzame verkoper. Uitleg was voldoende en duidelijk.

Alles PicoBello !!!

Keuze gemaakt op Uw Site, chat naar uw diensten ( dit item is gekoppeld aan een proximus Abonnement !! ) FOUT. Toch besteld en 1 telefoontje naar Krefel AALST ... Mocht dit mijn bestelling AFHALEN en alles lag KLAAR toen ik aankwam. Perfecte SERVICE en toen ik langs mijn neus mededeelde dat bij V.D.Borre de prijs 0,95 € Goedkoper was.. werd ONMIDDELIJK mijn faktuur aangepast. TOP. U heeft er een tevreden klant BIJ. Dirk

Goed maar klantendienst is niet ok.

Alle onze elektro komt van bij Krefel. Aankoop en hulp in winkel goed, maar nadien pas vastgesteld dat er kost werd aangerekend van 10€ levering/plaatsing terwijl overal vermeld staat boven 20€ levering gratis. Naar klantendienst gebeld, na 43 min. nog steeds niets en men wordt maar steeds doorverbonden. Uiteindelijk terug naar winkel gegaan en daar hebben we dan dan uiteindelijk onze 10€ terug gekregen. Met de vermelding dat er onterecht 10€ werd aangerekend. Best jullie klantendienst wat opvolgen, deze zijn geen goede reclame voor jullie bedrijf. Voor de rest zijn wij tevreden van al onze aankopen bij Krefel.

super accueille

Qualité, gentillesse, professionnalisme, je recommande

Zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwaam personeel

Het personeel is veel competenter, vriendelijker en behulpzamer dan ervaringen in enige andere elektro keten.

Bon accueil

Bon accueil et personnel compétant

juiste onderdeel van het juiste merk

alles ok

Service parfait

J'ai commandé des cartouches d'encre sur le site et j'ai été livré le lendemain. Le prix est correct,le produit de qualité. Je suis très satisfait.

Bonne experience

Excellent accueil par la vendeuse nommée jenny à Mons.

drie jaar

drie jaar is heel good

vriendelijke bediening

ben heel goed geholpen in de winkel in Anderlecht

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over de service en al de apparaten dat ik gekocht heb bij Krefel. Je wordt rap geholpen en met een glimlach. Heel vriendelijke personeel.

Très satisfait de votre service depuis 2010

Jamais eu de soucis depuis 2010 que j'ai ma première expérience chez vous.

Zeer goede ervaring met mijn aankoop

Zeer degelijk verpakt en geleverd op de vooraf ontvangen datum en tijd. zeer degelijk toestel, met andere woorden een fantastisch toestel en snelle levering.

Goede uitleg

De wasmachine is voor mij een totale verandering. De 1000 toeren tal vind ik iets te weinig en de 1400 te hard. Goede service. Had wel betere verkoper verwacht, te weinig kennis sorry.

een goede keuze

online besteld, 2 dagen nadien klaar in de gekozen winkel (Ninove) vriendelijk onthaal, de grote zware doos werd door de winkelbediende tot bij mijn wagen gebracht en ingeladen. Aankoopprijs 25% goedkoper dan de hoogste van de 4 vergeleken prijzen voor een precies zelfde toestel.

Geen commentaar

Vanavond besteld, de dag nadien gaan ophalen in de shop. Perfect.

Très bien ces krefel

Bonjour Depuis que vos magasin sont ouvert , j ai pris ca si tout chez et jamais eu un petit cadeau , je comprend mes après tant d années il devrai avoir pour certain client une petite recommence Bien à vous

super

heel vriendelijke techniekers en praktisch aangelegd die de vaatwas installeerden ook heel tevreden over de vaatwasser zelf ( bijna geluidloos)

44 Steenstraat

Humbeek 1851