Achats chez Krefel

Quand nous avons besoin d'un appareil nous allons toujours chez Krefel. Les vendeurs sont disponibles, donnent de bons conseils. J'ai déjà acheté chez un autre distributeur d'appareil ménager, des vendeurs qui ne sont pas vraiment serviables, service après vente nul, et lors de la livraison j'ai eu des livreurs qui ont pris la machine à laver par le tuyau. Résultat quand ils sont partis et que j'ai mis ma machien en marche elle fuyait!!!

hop en top en klantvriendelijk

vriendelijk en behulpzaam en zeer snel bediend

vriendelijk,goede inlichtingen, correct

vriendelijke ontvangst goede inlichtingen en kennis van de produkten

Mon expérience

Cette je trouve pas mal que prévu super.

c'est redevenu normal...

Salut…, j'étais client assidu il y plus de 10 ans, l'acceuil a changé du jour au lendemain (plus de vendeur venant vous demander "1 p'ti conseil?" ,il fallait prendre un ticket et ATTENDRE a l'acceuil !!, j'ai choisi un autre fournisseur et clamer a mes connaissances les faits ! , touts mes voisins,amis,me confirmaient la même chose !!, tout ces clients allait ailleurs, maintenant j'ai le voisin qui m'a dit "cela a de nouveau changé chez eux"...et je suis retourné, je repasserai par là avant mes prochains achats !

Heel positief...al meerdere aankopen gedaan en steeds prima geholpen !

Heel behulpzaam personeel en vriendelijk naar de klant toe... Uitgebreide uitleg en prima service !

zeer tevreden over de service in de winkel

als leek bij de aankoop van een laptop werden wij te woord gestaan door verkoper Michael in winkel Krefel te Oostende wij kregen een vriendelijke en voldoende uitleg hopelijk blijft de na service even goed

super

Vriendelijk onthaal , volledige uitleg , goeie service , heel behulpzaam

Supervriendelijke ontvangst en bediening

Supervriendelijke bediening in het filiaal in Knokke

ze zijn er vriendelijk en hulpvaardig

Heb er al verschillende zaken gekocht

vlot en probleemloos

Ik heb meerdere keren bij Krefel gekocht en tot nu toe had ik geen problemen. Vriendelijke verkopers, niet opdringerig, ook de levering van mijn koelkast is vlot en snel verlopen.

Degelijke winkel

Mooi en overzichtelijk aanbod. Product ontvangen in perfecte staat en in een veilige verpakking om schade aan het product te voorkomen Product is effectief nieuw!

Vlotte en vriendelijke bediening

Reëel en belangloos advies Oven biedt véél mogelijkheden, prijs-kwaliteit 👍.

Volledig tevreden

Vriendelijke ontvangst Inlichtingen van product gekregen in verstaanbare taal wat overal niet het geval is Een goede reden om terug te komen

ben zeer tevreden ivm mijn laatste bezoek

Zeer vriendelijke en professionele hulp gehad met dank Mvr Boeckx

vlot en vriendelijke bediening

Vlot en vriendelijke bediening.

Vriendelijkheid

Vriendelijke verkoper

Klant vriendelijk snelle services en snel voor te leveren 😀

positieve ervaring sinds vele jaren

Al de aankopen zijn al meegevallen en dit zijn er al heel wat van 2 tv's tot cd ,dvd, wasmachine, strijkijzer, laptops, smartphone's ,nepressomachine ,stofzuiger .

Bestelling lekker goedkoop, geleverd volgens afspraak EN efficiënt.

Bestelling lekker goedkoop, geleverd volgens afspraak EN efficiënt. Bovendien vriendelijk personeel in de Krefel winkel Wevelgem.

Vlotte bediening en hulp tot aan de wagen.

Vlot on line besteld met de laagste prijs . Afhaling in de de winkel , grote frigo werd tot aan de wagen gebracht en ingeladen.

perfekt

sehr guter service, alles top !

Slechte info

Ik had een Miele wasmachine uitgeprint en aan de kassa werd gezegd dat het machine in de winkel staat en na zijn uitleg zeggen wij dat dit 100 euro duurder is dan wat wij hadden uitgeprint ha ja dit is toch een ander type maar deze heeft een snel programma en wat wij vroegen niet zegt hij en hebben wij dat duurder genomen en nu thuis gekomen en nagezien heeft wat wij uitgeprint hadden ook een snel programma heeft dus hebben wij een duurder machine gekocht omdat hij niet voldoende kennis had en dit vindt ik niet prettig dat je verkeerde info krijgt of dit bewust is of niet als iemand binnen komt voor iets moet je niet iets anders in de mensen hun nek draaien.

Gewoon zalig super bediend goed uitleg gekregen helpen in keuze maken door kennis van zaken

10 op 10

Ben gewoon heel content van de Krefel

44 Steenstraat

Humbeek 1851