alles perfect volgens de afspraken

Heel vriendelijke bediening en uitleg. ik ben een tevreden klant. op tijd geleverd en geplaatst door de leverancier, oud toestel meegenomen en verpakkingsmateriaal. alles top.

Topservice

Vlugge levering en service na verkoop van topproducten.

Zie hieronder

Vriendelijk personeel en goede uitleg over aan te kopen waren.

deels ontevreden in dewinkel zelf ; antwoord NIET tevreden;

Geachte, Aankoop scheertoestel te Gent op 27/12/2019. De met grote letters aangekondigde korting NIET ontvangen .'SLECHTS' de helft aan de kassa door Krefel zelf, en de andere helft zou mij via 'cashback Braun' worden gestort. Diverse pogingen ter plaatse alsook via het hoofdbureau om te melden dat het mij onmogelijks is om foto's door te sturen naar Braun, zoals dat op hun 3-de pagina wordt gevraagd (anders geen vervolg op mijn inschrijving) is zonder positief resultaat gebleven. Lange wachttijden op jullie nr. 02 255 00 00, en daarna toch niemand aan de lijn te hebben (ALLEEN telefoontoon) is niet alleen frustrerend, maar versterkt mijn gevoel dat ik hier 'in het ootje ben genomen' (******en ben !) door Krefel. Een teleurgestelde ex-klant. LANNOO

klantvriendelijk

Toestel niet in de winkel; binnen de week geleverd en met superkorting!!

Vriendelijke ontvangst

Niks is hen teveel, wat je ook vraagt. Krefel is dan ook onze winkel voor alle elektronica. 👍

ik ben zeer tevreden

marie is zeer tevreden methaar nieuwe diepvriezer van wirpool bij kréfel

Succesvolle aankoop droogkast.

Vooraf op site Krëfel info opgezocht. Met deze achtergrond en na het gesprek met de verkoopster overgegaan tot aankoop droogkast met warmtepomp van het merk Miele. Nu mag het buiten regenen, onze was wordt op economische wijze droog en zacht..,

zeer tevreden

Personeel is héél gedienstig en beleefd. De tandenborstel , voldoet aan al mijn verwachtingen. Werkt zeer goed!

Tevreden

Heel tevreden over het filiaal van schoten ,verkoper Glenn VM Heb bij hem een robot stofzuiger gekocht en kreeg Voldoende uitleg Niet zo tevreden over manager Borsbeek ( zie klacht ) Maar 1 persoon mag de zaak niet naar beneden trekken he 🙂 Gr Peter

Super tevreden!

We hebben reeds vele aankopen gedaan bij Krefel. Tot op heden steeds tevreden en heel vriendelijke bediening en raad. Dit zeker voor het filiaal in Veurne waar wij vaste klant zijn voor electro en zoveel meer...

Fantastische service!

's avonds een nieuwe laptop besteld na een crash en 's ochtends 9u30 door bpost aan huis geleverd - het was zeer welkom met een deadline in het vooruitzicht - hartelijk dank voor de schitterende service!

Top prijs en wat en service

grand choix et personnel sympa

grand choix d'appareils. Mais en cas de réparation c'est la galéré. 3 semaines pour la réparation d'un micro ondes je recommande krefel pour les achats mais pas pour sont service après vente.

Krefel geeft goede servies.

Vandaag besteld en 2 dagen later is het artikel thuis gebracht. Dat is de servies die je verdient.

Proficiat

Aankoop en levering zeer professioneel.Proficiat.

tof contact met verkopers

vlotte afhandeling, stipte levering

Très bon produit pratique et utile

Très bon conseil et bon accueil

excellent

tout ok ,sauf votre questionnaire ;) que j'achète toujours en ligne ... mais à part ça c perfect ,vos produits et le site internet ainsi quevos collaborateurs si j'ai besoin d'info supplémentaires ,vos collaborateurs sont d'une extreme gentillesse

Heel efficiënt geleverd, volledig onze keuze die Liebherr vriezer.

De levering verliep heel vlot. De vriezer past , staat perfect in de bergingwij zijn ook heel tevreden met onze No Frost keuze, na de vergelijking met andere diepvriezers. Bedankt Krëfel!

prima toestel

spijtig dat ik er 20 km (heen en terug samen) moest voor rijden om het af te halen in de winkel. Niettegenstaande er stond dat het gratis bezorgd werd, kon ik dit niet aanvinken !

Goed product, online service kon beter

Online een robotstofzuiger besteld voor 22u30 's avonds. Dus zou die de dag nadien geleverd moeten worden volgens de website, ook op zaterdag. De hele dag gewacht.... Niets geleverd. 4 dagen na de bestelling stond de postbode pas aan de deur. Niet zo fijn als je op deze snelle service rekent en een hele dag wacht en thuis blijft... Pluspunt is dat we heel tevreden zijn over het product!

top!

Ervaring was top . In de winkel en met de levering ook.. dus..alles ok

Snelle en vriendelijke service

Bij het aankopen van onze nieuwe droogkast werden we vriendelijk en snel geholpen. Op vrijdagavond hebben we de droogkast gekocht, en op maandagvoormiddag werd deze al geleverd ! Een aanrader

Tres content

Tout étais parfait. J'ai acheter sur internet et la livraison étais rapide et la boite étais niquel. Je vais surement racheter des truc sur le site.

Steenstraat 44

1851 Humbeek