SUPER !

Alles perfect afgelopen en twee sympathieke mannen. Met beste dank, Micheline Stroobants

een goed produkt

ik heb de revitive medic plus aangekocht voor pijnlijke benen na 10 dagen gebruik nog niet het gewenste resultaat maar blijf hem wel gebruiken

goede en vriendelijke bediening

goed en vriendelijk personeel en de gratis thuis bezorging

Snelle afhandeling, erg scherpe prijzen, groot assortiment

Dit bedrijf heeft erg veel en heeft lage prijzen. Onze wasmachine was kapot dus hadden we een nieuwe nodig. Een enorm assortiment!! Op internet op ons gemakje de juiste uitgezocht en in de winkel bekeken en vergeleken. Bijna hadden we nog een veel duurdere machine gekocht maar toch maar niet gedaan. De afhandeling bij een koop gaat allemaal lekker vlotjes en in overleg met jou als klant. Bv. wanneer wil je de spullen laten bezorgen. Bij een internet bedrijf heb je die luxe niet. Ik moet echt zeggen: dit was heel erg positief allemaal.

heel goed

altijd vriendelijk en ze nemen de tijd voor je verder te helpen zijn al heel lang klant famillie belcastro en volgende genneratie

Excellent conseil pour mon achat

Un vendeur se présente à vous et se rend avec vous dans le rayon pour guider votre choix

Goede kwaliteit.

Perfect stofzuiger handig in gebruik niet te groot en te zwaar en hij zuigt goed voor de prijs is hij heel goed ik raad hem iedereen aan .plezier om te stofzuigen.

Super goede service

Onlangs een wasmachine gekocht. En direct werd ik super goed geholpen . Mijn budget was niet super hoog, maar heb toch waar voor men geld gekregen. Alles werd voor uitgelegd, en ze hielpen me bij het inladen. Nadien had ik een probleempje. Maar werd direct met zorg opgelost. Hier kom ik zeker terug.

Praktisch toestel !

Weegschaal zonder toeters of bellen, die weinig plaats inneemt in de badkamer. De cijfers zijn duidelijk leesbaar. Prima toestel als men tevreden is met het weten van je correcte gewicht. Lichaamsvocht, lichaamsvet, BMI en geheugenfuncties hoeven er voor mij niet in te zitten.

Je suis très content de mes achats chez krefel.

Je trouve le magasin bien agencer, le personnel est disponible et souriant. D'ailleurs je demande lors de mes achats de m'envoyer aussi la facture par mail, ce que le personnel fait avec plaisir à bientôt.

Impossible de connecter la barre son

La barre son ne veut pas se connecter au téléviseur Retour au magasin Je demande à une vendeuse de connecter la barre et de m'expliquer comment réaliser l'opération La vendeuse n'y arrive pas non plus En réalité la barre a un défaut de fabrication On m'a remplacé la barre sur le champ Service après vente au top

Très contente

J ai acheté un blender pas cher et super performant .

Goede uitleg

Had een lieve verkoper echt als ik nog iets nodig heb uit winkel zal ik proberen om de zelfde verkoper te krijgen hij deed het echt zeer goed

Zeer snel geleverd. Stevige verpakking. Goedkoper dan de conccurent.

alles naar wens

vlugge en vlotte levering van een kookfornuis met dampkap, professionele installatie.

prima toestel

De blaasradiator doet wat ie moet doen, mooie vormgeving, snelle bezorging, kortom alles prima!

Een top aankoop

Zeer tevreden over het toestel raad anderen ook aan te kopen bij krefel

Personeel tekort op drukke dagen

Personeel is zeer vriendelijk en kennis van zaken Wel lang moeten wachten!

Kocht verleden week een SASUNG S9 smartphone. Doch de sim-kaart verschild van de S5 kan ik bij jullie terecht of moet 'k naar Proximus ?

Personnel antipathique

Lors d'un achat pour un cadeau d'anniversaire, il se fait qu'il ne restait plus que le modèle d'exposition. J'ai demandé si il faisait un réduction dans ces cas là. la réponse fut , d'un ton sec et arrogant 'non, ces appareils sont neufs et nous n'allons les donner gratuitement". Il va de soit que la fidélité à ce magasin s'arrête ici.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super verkopers-team!

Heel vriendelijk ontvangen, direct hulp gekregen. Veel info gekregen om uiteindelijk de juiste beslissing te kunnen nemen!

Zeer vakkundige uitleg en service

C'est toujours la joie et la qualité à l'intérieur

Je suis un des clients fidèles chez Krefel grâce à vos magasins spacieux,lumineux,le bon accueil, le et la qualité de vos produits.je n'ai jamais eu de problème, merci pour vous toutes et tous.

Heel goede prijs/kwaliteit

Een HP laptop met i5 processor, 16 GB Ram DDR4 en 512 GB SSD harde schijf voor €699 vind ik een heel goede prijs/kwaliteit. Daarenboven heeft hij een mooie compacte look en weegt amper 1,8 kg. Ik heb wat gezocht en vergeleken met de concurrentie zoals Coolblue, Mediamarkt, Vandenborre e.a. en ik kwam bij dit model uit als beste koop voor een goede middenklasse HP Laptop.

Aangename winkelervaring

Vriendelijke verkoper die alles deed om zeker een juist wisselstuk te bestellen. Veel verkopers dus niet lang moeten wachten voor het mijn beurt was. Het stuk werd veel sneller dan gezegd geleverd.

Steenstraat 44

1851 Humbeek