J'ai acheté des radios pour mes petits enfants et ils sont très contents

Bonne accueil et bonne connaissance de la marchandise

Nooit meer

Een maand geleden ongeveer, tv gekocht. Normaal een A + , blijkt een A te zijn heb 50euro teveel betaald, volgens verkoper heel goed geluid, klopt niets van !!! zou graag een box of iets willen aansluiten, bijna onmogelijk heel mss via internet te vinden!! Dus ik ben zeker geen tevreden klant ...

bekwaamheid technische dienst onberispelijk

Correcte afspraken en plaatsing door bekwame techniekers

Vriendelijke bediening bij Krefel en super plaatsing thuis!

De verkoper gaf veel vertrouwen en passend advies. Ik ging met goed gevoel naar huis na bestelling. De techniekers was heel vriendelijk en professioneel bij plaatsing.

geweldig

De verkoper die me geholpen heeft, heeft tijd genomen voor de nodige informatie over het product.

Zeer positief

Ik heb vandaag een aankoop gedaan in Krefel Borsbeek. Zeer vriendelijke persoon heeft me alle nodige info gegeven over het toestel. Zeer hulpvaardig!!

Super toestel goede kwaliteit

Ik heb al een toestel van JBL gehad dewelke niet zo goed is als deze. Ik ben hiervoor zeer tevreden. Ik gebruik hem op mijn werk en de geluidskwaliteit is SUPER. De ontvangst is eveneens beter dan mijn vorige toestel. Kortom ik beveel dit product zeker aan. Een minpuntje??? De grootte, hij is niet zo compact.

Satisfait mais pas tout à fait.

Lors de mon dernier achat, un téléphone fixe, il ne restait plus que le téléphone exposé en vente. Malgré un bon accueil, j'aurais sûrement apprécié un petit geste lors de cet achat, car comme tout le monde, lorsqu'on achète un nouvel objet, on le souhaite neuf et dans son emballage... même si celui exposé semble correct

Goede samenwerking met oplossen van een probleem👍

Siemens vaatwasser is een aanrader. Maakt praktisch geen geluid En is gemakkelijk te bedienen Na navraag een prima keuze v/d verkoopster Met Dank F.Van Hooydonck

Wij zijn zeer tevreden over de service en de levering

Bij defect toestel, geen problemen i v m garantie.. Het toestel werd spoedig hersteld ter plaatse. Dank voor de correcte communicatie .

Installation

Je n'ai rien à dire sur l'accueil au magasin à part le vendeur qui n'avait pas l'air tout à fait au courant sur la façon de procéder (manque d'expérience sans doute...) Livraison faite à heure et à temps MAIS lors de l'installation, il est apparu qu'il y avait une fuite au robinet d'arrivée d'eau. Ils m'ont laissé en plan avec le LV au milieu de la cuisine en me disant que je devais me débrouiller pour l'installation !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Diminution d'un prix suite à une promotion extérieure

Ayant eu une promotion supplémentaire pour un appareil Dyson,j'ai été soumettre la proposition chez Krefel.Le responsable m'a directement appliqué la promotion qui était cependant 50€ moins chère que leur prix. Je ne manque plus de comparer leurs prix et ceux de la concurrence et je suis chaque fois content du résultat.Merci à eux.

Heel tevreden

Heel stil van geluid en veel opbergruimte

Service ultra-rapide et bon rapport qualité prix :D

Très satisfait :P

J'ai eu tous les renseignements aux questions posées. Satisfaite de mon achat

Excellents contacts...

Heel vriendelijk

Bonne expérience

Au niveau du magasin, il y avait trop peu de personnel et donc les vendeurs étaient overbookes. Ca pourrait être bien de renforcer le personnel ou d'en engager car les vendeurs ne sont pas des machines et heureusement:) Raison pour laquelle je n'ai pas eu un bon accueil.

A part le système tickets, rien à redire

Très dommage d'avoir enlever le système "tickets" apprécié par les deux parties…….à revoir …..svp

Heel goed onthaal en zeer nauwkeureige en vriendelijke uitleg.

Het is niet de eerste keer dat ik bij Krefel koop en ik ben altijd tevreden over het onthaal, vakkundige uitleg en de service. Ik raad die winkel aan.

Fantastische

Het was een ervaring rijker om in krefel te winkelen

Le personnel extra

Depuis que le magasin est ouvert à Enghien, tous mes achats se font à cet endroit. J’ai été une fois à Anderlecht: plus jamais !!!! À Enghien accueil, gentillesse sont au RV

goede uitleg en bediening

goede prijs vergeleken bij andere en goede bediening en uitleg

Habitué du magasin de Fléron car très accueillant.

Aujourd'hui j'ai été servi par Estelle que je trouve très professionnelle.

top

en paar top .verkopers. alleen de vrouwelijke verkoopster niet. de verandwoordelijke

exellent

vriendelijk, zeer goede uitleg over gebruik, volledig 100° tevreden