C’est le magasin que je préfère à WATERLOO

Le personnel est top mais 8 personnes dans la file pour attendre son tour quand je suis arrivée .

Vriendelijk en ervaren personeel

Ben goed geholpen bij mijn keuze omdat de verkoper op mijn vragen het antwoord wist, daarmee maakte hij het erg gemakkelijk voor mij. . Top.

Vriendelijk en professioneel

Vriendelijke verkoper en kennis van zaken

Professionele aanpak

Gepaste uitleg en levering Professionele installatie

Verschrikkelijk reviewsysteem

Naast een zielige klantenservice heeft krefel ook nog een verschrikkelijk reviewsysteem. Als je een slechte review achterlaat krijg je de standaardmelding: "U heeft een onvoldoende achtergelaten voor Krefel. Ook als u ontevreden bent, is uw mening van belang. De review wordt in dit geval niet meteen gepubliceerd. Deze blijven 7 dagen offline. Zo heeft Krefel de kans om met u in gesprek te gaan. Mits de review voldoet aan onze gebruikersvoorwaarden wordt hij na de quarantaineperiode altijd gepubliceerd als meest recente beoordeling. Wijzigt u de review, dan blijft de oude beoordeling inzichtelijk met een link in de nieuwe review." Een "onvoldoende" is volgens krefel alles onder 6 sterren. Die worden dan pas na 7 dagen gepubliceerd, volgens krefel zodat ze "de kans om met u in gesprek te gaan" hebben. In de 7 dagen dat krefel mijn review niet gepost heeft heb zij GEEN ENKEL contact met mij opgenomen. Na 7 dagen wordt de review dan gepost met daaronder volgend standaardbericht: "Reactie van het bedrijf Hallo, Alvast bedankt voor je bericht. Het spijt ons te moeten lezen dat je een negatieve Krëfel ervaring had. Kan je ons per e-mail ( [email protected] ) meer informatie geven? We zullen dit vervolgens grondig bekijken. Met vriendelijke groeten, Krëfel" Om zo toch maar de illusie te geven dat ze "geprobeerd" hebben. En dan ligt de verantwoordelijkheid natuurlijk bij de klant, als zij niet verder contact opnemen. Zeg niet dat je 7 dagen neemt om "contact op te nemen" om "het probleem op te lossen". Ik laat een negatieve review achter omdat jullie al zo verschrikkelijk weinig moeite gedaan hebben om het probleem op te lossen. Doe niet alsof je moeite wilt doen, dit is puur schone schijn. Bovendien mag je blijkbaar niet meer dan 1 keer per maand ontevreden zijn, want dan mag je gewoon geen review meer plaatsen.

Vlotte service maar addertjes bij de voorstelling van het produkt. Zo staat er bv. 10 jaar garantie maar er staatniet bij dat het slechts dient voor de motor. In de webside staat. vandaag gekocht. morgen geleverd maar er staat niet bij dat men 10 euro supplement moet betalen hiervoor

Service impeccable

La vendeuse chaima par laquelle j'ai été reçue a evere à été super aimable,serviable a l'écoute! Adorable !!

Super magasin familial

Je fréquente Krefel Waterloo depuis plus de 10 ans Tout mes électroménagers achetés dans ce magasin. Ainsi que ma fille Son gérant Mr BEAUMONT un super gars Magasin impeccable

Zeer vriendelijk personeel. Top producten daar. Een aanrader.

Parfait

Achat ce jour au Krefel de Bouge. Accueil et conseils impeccables ! Nous avons été conseillé par l'assistant-Manager Max. Très courtois, aimable ! Un plaisir! Bravo et merci.

Supervriendelijke verkoper die met vakkennis sprak

Over de verkoop en verkoper niets dan lof. Maar moest 4 keer meer dan 10 minuten telefoneren voor ik iemand aan de lijn kreeg. Niet te doen. Daar moet de verantwoordelijke dringend een oplossing voor zoeken.

Vandaag sodastream met toebehoren aangeschaft. Werd vriendelijk geholpen en kreeg een deskundige uitleg.

Quel amateurisme!

Après la livraison d'un lave-vaisselle défectueux, Krefel a prit six semaines pour remplacer l'appareil. Et ceci après plusieurs appels (inutile d'appeler au "Customer Happiness Center" - ils n'ont jamais décrochés), des mails sans réponse, des messages sur Twitter et sur Facebook. Grace à l'intermédiaire de Test Achats on a finalement eu le produit. Fatigant.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Accueil, rapidité, super sympathique

Équipe vraiment formidable je recommande ce magasin a 100%

Competentie!

Altijd competente winkelbedienden, altijd vrienden en bovenal: ze kennen de producten!

Vlotte, aangename en eerlijke dienstverlening

Eerst online zelf gezocht welke producten in aanmerking gekomen, nadien in de winkel met een verkoper besproken. Heeft me goed begeleid in mijn keuzes.

Fantastisch produkt, prima uitleg door de manager zeer vriendelijk

Super contente

Merci à monsieur Tudor pour ses prodigieux conseils et sa gentillesse. chaque visite a ce magasin nous sommes accueillis avec le sourire et respect.

Voortreffelijk

Kochten wasmachine Verkoper zeer professioneel en super vriendelijk en kennis van zake

Ik heb diverse toestellen gekocht en al altijd goede services gehad!

Ik ben er al jaren klant ben nog altijd heel tevreden! Heb al diverse (vele) toestellen gekocht en ben ook heel tevreden met de services bij eventuele problemen! Echt een aanrader!

Zeer tevreden verkoper

Correct onthaal goede uitleg

ongelovelijk blij !!!!!!!!!!!!!!!

het is niet te vatten eerst aankoop gedaan bij concurrent na drie weken wachten nog geen toestel dus wachten nagedacht 800 meters verder gereden en plots Bingo ik spring de Krefeld binnen en daar de belofte morgen het toestel niet te geloven en ja één dag later telefoon het was af te halen Prima service en vriendelijk Een zéééééééééééééééééér tevreden klant

zeer vriendelijk man jammed dat er zo weinig personeel is voor uitleg die mensen weten niet waar eerst gekeken,en ook de voorraad laat zo lang op zich wachten zoals inkt voor de printer.

Telkens prima ervaring hier te maldegem

Daarnet nog een NO Frost whirlpool diepvries gekocht, en prima duidelijke uitleg van de verkoper die normaal in de winkel te Brugge werkt, ook over de garantie periode en hoe en wat zeer duidelijk, ik haal daar eigenlijk alles, van electro toestellen.. van tv tot Ipad en waterkoker enz....

Vendeur parfait livreur insatisfaite

L'accueil et le vendeur parfait on a reçu toutes les explications par contre la livraison est de moins bonne qualité on a commandé un lave linge AEG le chauffeur était poli mais manque de relation clientèle n'a même pas proposé de placer le tube de vidange on doit le faire nous même il aurait dû dire avez vous des questions madame rien il a déposé le lave linge et bancontact cela a duré maximum 5 minutes

Steenstraat 44

1851 Humbeek