Nooit meer!
Vorige zomer bestelde ik een diepvriezer. Beloofde levertijd : twee weken. Niet dus...
Weken lang geen enkele vorm van informatie gekregen. Een ontelbaar aantal telefoontjes naar de klantendienst, zelden iemand aan de lijn gehad. En als het wel eens lukte kon je zo voelen dat het allemaal véél teveel moeite was...
De uiteindelijke levertijd : 4 maanden!!!
Op 11 december een dampkap besteld die in voorraad was. De beloofde levertijd : 2 à 3 dagen.
Een week later nog geen nieuws. Na een telefoontje met een winkelbediende werd me gezegd dat het artikel in de winkel geweest was, maar dat het onmiddellijk terug in de vrachtwagen meegenomen was. Niemand wist waar naartoe...
In de loop van de tijd zo'n tien keer geprobeerd om de klantendienst te bereiken. NOOIT iemand aan de lijn gekregen!
Op 29 december eindelijk een mail ontvangen : de dampkap was klaar voor levering en zou spoedig in de winkel beschikbaar zijn.
Ondertussen nog tweemaal naar de winkel gebeld : geen nieuws.
Vandaag is het 4 januari : geen mail, geen nieuws,...en nog steeds geen dampkap. Ook al is ze reeds bij bestelling onmiddellijk betaald!
Bij Krefel hebben ze helemaal geen respect voor hun klanten, en is de service gewoon onbestaande!!! Ze beseffen niet dat het net de klanten zijn die hun bedrijf overeind houden, en dat die dus alle aandacht verdienen. Ze denken zelfs niet aan enige compensatie voor hun falende beleid.
Met de aankoop van de dampkap ben ik dus voor de tweede maal ******en, maar er komt NOOIT een derde keer! Voortaan koop ik met alle plezier bij de concurrentie. En na het schrijven van deze review stuur ik mijn klachten door naar Test Aankoop en vraag ik wat mijn rechten in deze zijn.
Ik heb het hier helemaal mee gehad!
Een goede raad aan iedereen die dit leest : koop alstublieft nooit bij Krefel. Je bespaart jezelf een hoop stress, moeite, frustratie, én nutteloze telefoonkosten. De beste prijzen, service inbegrepen????? Jullie menen het nog zeker???