Krefel antwoord gewoonweg niet op de verkeerde levering die zij hebben uitgevoerd. Geen antwoord op onze vriendelijke vraag via: - email (zelfs gericht naar een contactpersoon) - onze vraag hun website - facebook Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wat een verschil tov Coolblue, Bol.com, Mediamarkt, ... Aangetekend schrijven wordt opgemaakt en we eisen ons geld terug van het niet geleverd apparaat. HALUCINANT !!!
Hallo, Alvast bedankt voor je bericht. Het spijt ons te moeten lezen dat je een negatieve Krëfel ervaring had. Kan je ons per e-mail ( [email protected]) wat meer informatie geven? We zullen dit vervolgens grondig bekijken. Met vriendelijke groeten, Tim
Je viens d'aller au Krefel de Bouge afin d'envisager une nouvelle télévision et là, je m'entend demander d'un ton ferme ce que je viens faire, ce que je viens acheter ? J'ai répondu que la question était stupide car je pouvais très bien venir dire que je venais voir les lessiveuses et en fait venir me promener, d'autant que l'on peut depuis le 11 mai se déplacer seul sans problème. Et que je peux donc aller me promener en rue, dans les bois, mais aller se promener dans un magasin...euh.... faut être con.
Bonjour, Toutes nos excuses quant à votre expérience négative chez Krëfel. Pouvez-vous nous envoyer un e-mail ( [email protected] ) avec plus d’informations ? Nous examinerons ensuite votre plainte. Bien à vous, Tim
laptop besteld. levering voor 5 mei. 5 mei niks ontvangen. Dan was het voor 7 mei. Opnieuw 7 mei niets ontvangen. op 11 mei nog steeds niet. Toen ik klaagde via facebookchats werd ik prompt GEBLOKKEERD door medewerker Tim. Uiteindelijk werd de laptop een week later geleverd. Ergens, maar niet bij mij, want ik was niet thuis. Laptop is nog steeds niet terecht. Iemand heeft dus met plezier mijn laptop in ontvangst genomen en deze niet aan mij bezorgd. Topservice! NOT!!
Dag Tom, We zijn nog volop bezig met jouw dossier. Mvg Krëfel
J'ai été très bien conseillée par votre vendeur mais ai été très surprise de devoir payer 10€ de livraison alors que sur vos publicités et sur votre site internet vous stipulez que les livraisons sont gratuites. De plus, mon domicile se trouve à deux rues de votre showroom de la chaussée Romaine puisque j'habite à Wemmel. Abus de confiance très mal perçu et incompréhensible en ces temps perturbés !!! Ou alors annonce mensongère ce qui est encore plus malhonnête. Bien å vous. Christine Gaudiuso
Het is moeilijk, akkoord. De levering was per mail aangekondigd op vrijdag 8 mei. Nu is woensdag 13 mei nog altijd geen geluksdag. Waarom wordt als er vertraging is dan toch geen juiste leveringsdag meegedeeld of aangekondigd ?
Kitchenaid broodrooster fantastisch. De dag daarvoor besteld vrijdag en zaterdag voormiddag geleverd super toch!
Zeer klantvriendelijk personeel Winkel in Veurne zeker aangeraden We zijn reeds jaren klant en zullen dat ook blijven in de toekomst
Ik bestelde op 29 april, en de levering zou plaats vinden op 30 april. Er werd tot nu nog steeds niet geleverd . Elke keer je mailt of bericht wordt je verteld dat het morgen zal geleverd worden of dat het onderweg is. Er word geen track and trace nummer mee gegeven. Er wordt gezegd dat je van Bpost zal een bericht ontvangen maar ook dat gebeurd niet. Ik heb het gevoel dat ze het artikel niet hebben , maar een mailtje dat ze het niet kunnen leveren , zodat je verder kan zou handiger en eerlijker zijn. Slechtste online ervaring ooit.
Hallo, Dit toestel is momenteel niet meer in voorraad bij ons. Kan je ons jouw bankrekeningnummer bezorgen voor de terugbetaling? Dit is ook per mail verstuurd naar jou. Mvg, Tim
Tout mes electro viennent de chez Krëfel Personnel professionnel, souriant et accueillant Service après vente nickel
Rien à dire toujours souriant l’equipe d’ Evere il essaye toujours de trouver une solution au client
geweldige service gehad! heel goed opgevolgd door hun. dit was al jaren geleden ook al met de aankoop van onze keuken en onze tv. en nu met corona zelfs nog sterker. super vriendelijk geholpen aan de telefoon als in de winkel. super krefel Oostakker!
Cela fait deux semaines que j’ai fait ma commande et j’attends toujours l’un de mes produits. J’ai déjà appelé le service client 4 fois mais on ne me répond jamais ! On me laisse totalement dans l’ignorance !
Merveilleux.
zeer gemakkelijk in gebruik ! Alleen de verzending kan beter: de doos werd ingedeukt afgeleverd. Gelukkig zaten alle onderdelen goed verpakt en kon er niets verloren gaan door de (kleine) openingen in de gedeukte doos
Via alle kanalen heb ik contact opgenomen met jullie dienst. Ik krijg nergens geen antwoord. Ik heb een bestelling geplaatst op 01.05.2020 en nog steeds niks ontvangen en werd reeds betaald. Graag reactie!!
J'ai commandé un clavier et une souris à Logitech le 04/05/2020 Selon Krefel en stock. Le site fait de la publicité avec une livraison le lendemain. Jusqu'à présent (après une semaine), je n'ai pas reçu de livraison, ni une information ce qui se passe. Jusqu'à aujourd'hui, mes deux mails ont été traités avec un courrier standard automatique. De même, sur la ligne d'assistance téléphonique ont vous aide pas. Après 5 essais et 10 minutes d'attente par essai , l'appel est interrompu. C'est inacceptable.
Super keuze en snelle levering aan huis
Ik wacht al 5 dagen op een mail waarin ze vertellen wanneer mijn pakket aankomt. Er staat nog altijd dat dit pakket niet verzonden is. Ik heb al 2 mails gestuurd naar Krefel zonder reactie. Ik heb geprobeerd mijn artikel te annuleren maar heb hier nog altijd geen reactie op gehad.
Je remercie la personne qui travaille chez krefel evere chee de louvain bruxelles Vous avez su maider suite au probleme que jai eu avec le livreur grace a vous jai eu mon electro Jai tjr ete fidele a krefel et je le recommande a tout le monde . Vous êtes les meilleurs tjr la pour nous aider et conseiller
J'ai commandé. Mon cuiseur à soupe pendant le confinement, 2 jours après la commande m'a été livré. Merci
Commande délivrée très rapidement malgré le confinement
nu in de corona tijd passen ze de maatregel aan.,zoals het hoort,top men krijgt veel informatie over het toestel ze zijn er vriendelijk je word er snel geholpen
Ik had een vraag ivm het product, even gebeld, antwoord gekregen vervolgens online besteld en de dag erna geleverd
Vriendelijk onthaal probeerde een extra waarborgfonds bij maar ik ken deze punten