Zeer goede en vriendelijke service

Ik was zeer tevreden over de keuze van de producten (elektrische tondeuse), de prijs en de snelle bezorgservice

Blij dat we weer met plezier kunnen koken, top product en top service.

Fijne oven, wel jammer dat er geen warmte aanduiding op staat, maar verder goed tevreden

Vlugge levering

Vlugge levering ,ook op zaterdag . Correcte afhandeling

Goeie service

Heel Klant vriendelijk

Krefel, service niet inbegrepen

Op 9 april bestelde (en betaalde) ik een Samsung smartphone via de webshop van Krefel, die geleverd zou worden op 10 april. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen en zit ik al bijna twee weken zonder gsm. Na 20x bellen (en na 8 minuten telkens eruit gesmeten te worden) naar de klantendienst, eindelijk iemand te horen gekregen. Zij wijten het probleem aan B-post en kunnen pas volgende week maandag(!!) stappen ondernemen om ofwel de bestelling te annuleren of een nieuw toestel op te sturen. Alle begrip voor kleine vertragingen door de corona-crisis. Maar dit gaat er over. Krefel, service inbegrepen? Daar heb ik allesbehalve iets van gemerkt...

geen antwoord op mijn vraag over de levering van mijn bestelling

Ondanks herhaaldelijke mails betreffende de levering van mijn MacBook en mijn akkoord om de kleur de veranderen om de levering te versnellen, krijg ik geen gehoor bij jullie. Telefonisch zijn jullie nog in het nederlands, nog in het frans bereikbaar. Mijn bestelling dateert van 11 april en ik vind het onaanvaardbaar geen opvolging te krijgen. Ik begrijp dat er omwille van het coranovirus een langere wachttijd is, maar niet in deze mate !, anders kunnen jullie de webshop ook beter sluiten. Ik hoop op een snelle reactie en levering, want de betaling is ook al uitgevoerd op 11 avril. Ik denk dat jullie mijn frustratie kunnen begrijpen.

Content tout en étant déçu

Je suis très satisfait de la commande mais d’autant plus déçu que la friteuse se retrouve 20 € moins chère 1 semaine après mon achats

Snelle service. Met topproduct.

Achat via votre site web pendant période Corona Virus

Je suis ravie de mon achat et surtout d'avoir reçu ma machine à coudre Singer dans des circonstances aussi difficiles. J'ai pu confectionner des maques pour les membres de ma famille.

AirPods 2

J'ai acheté les airspods pour l'anniversaire de mon compagnon. J'ai commandé cet article le 17 avril et je les ai reçus 4 jours après, ce fut très rapide malgré le confinement. Il est satisfait du produit, tout va bien rien a déclaré. Merci pour vos services

T Zeer tevreden over de aankoop van de tondeuse. Ligt goed in de hand, de kammen kan men uitwassen. Na 3 x gebruik geld terug verdient van de kapper.

Prima wasmachine

Mijn wasmachine, van drie jaar oud, was op een zondag (tijdens de lockdown) stuk. We hebben online dit wasmachine gekocht, enkele dagen later werd het geleverd . Het vorige was ook een 9 kg wasmachine en toch gaat hier nog meer wasgoed in. Als de was niet echt vuil is kan je het programma, tot tweemaal toe, verkorten.

Super en snelle service

Super en snelle service.

zeer tevreden over alle aankopen die ik al deed

een woord , steeds tevreden.

aankoop scheermachine Philips S6680

zeer goed toestel, glijdt perfect over de huid en zeer flexibel en soepel; ook vorige toestellen bij Krefel gekocht en steeds goede service, geen problemen bij een defect en goede prijs-kwaliteit; dit toestel is tesamen met de andere Philips shavers een echte aanrader

Perfect!

Zeer handige tondeuse! Ideaal voor corona-kapsels bij te werken

Service trekt op niks

Ik probeer al een maand elke dag proberen bellen om een uitleg te krijgen over mijn bestelling. Maar ik krijg geen antwoord en ik heb maar een keer iemand aan de lijn gekregen in de maand en die had geen deftige uitleg kunnen geven en nu wil ik gewoon mijn bestelling annuleren en dan gaat dat niet!!!!!

Service parfait, malgré les restrictions dues à la crise du Covid-19.

En ces temps troublés, je ne pensais pas que nous pourrions être satisfaits aussi vite. Commande passée sur le site de Krefel sans aucun problème, Livraison effectuée très vite (2 jours après), livreur masqué et porteur de gants très sympa . Merci pour l'excellent service.

Niet van hun woord

Zaterdag een laptop besteld, zodat m'n kinderen toch online-lessen kunnen volgen. Speciaal bij Krëfel besteld, want zij zouden op zondag leveren. Volgens de leverdatum in de mail zou mijn bestelling dan ook op zondag 19 april geleverd worden. Heel de dag gewacht, niets gezien of zelfs geen mailtje ontvangen. Dag later 3 x geprobeerd de klantenservice te bellen, 3 x heel menu doorlopen, 3 x niemand te pakken gekregen. Ook bij Krëfel/levering niets terug te vinden. Nogmaals geprobeerd te bellen; weer niks. Nogmaals geprobeerd bij Këfel/levering: hij wordt 22 april geleverd. PAK NIET UIT MET 'LEVERING OP ZONDAG' ALS JE JE NIET AAN JE WOORD KUNT HOUDEN !!! Verkooptrucjes! Had ik het geweten had ik ergens anders besteld. Zelfs geen mailtje gekregen om te melden dat er vertraging is.

Commander un ordinateur

La livraison c’est fait assez rapidement malgré ce qu’il ce passe en ce moment avec le covid-19

Vlotte service! Top

Ik heb een gsm besteld voor mijn opa, op woensdag avond en diezelfde week op vrijdag, keurig afgeleverd! Top! Zeker in deze corona-tijden is levering op een vooraf afgesproken tijdstip niet gemakkelijk, maar Krefel is het gelukt! Merci!

Très bonne

Bon appareil livraison rapide super contente

Top product, zeer goede prijs-kwaliteit

Zeer duidelijke handleiding om de default instellingen in te stellen zoals warme, sterkte, stand-by tijd, enz... Gemakkelijk in gebruik. Groot waterreservoir. Uitstekende koffie.

très bonne expérience

toujours bien servi services impeccable

Steenstraat 44

1851 Humbeek