Als je weet wat je wil. Het personeel kent de producten niet naar behoren. Online bestellingen zouden beter door Post NL geleverd worden dan door bpost. met bpost moet je altijd 1 tot 3 dagen bijtellen

vlot en juist

goede service

Ik bestelde de wasmachine via de website en ik kwam op het exacte tijdstip en adviseerde iedereen om te kopen bij krëfel, de wasmachine is zeer goed tot nu toe. Bedankt aan alle medewerkers.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Makkelijk te gebruiken en perfect formaat

Beste Prijzen , Service Inbegrepen

Beste Ervaring , Beste Service Inbegrepen !! Respect in deze crisis !

Besteld en hoewel het met deze tijden langer kan duren was het er de volgende dag al.

Zeer goede machine en dito service

Zeer stille machine en gemakkelijk te bedienen, veel verschillende programma's. Ook zeer goede service. Levering gebeurde met ladderlift naar ons appartement. De machine werd ook aangesloten

Vriendelijk en beleefd

Ik werd goed ontvangen zelfs in de tijd van corona. Verkoper was zeer vriendelijk. Levering werd ook correct gedaan .lampje brande niet en werd ook door een vriendelijk jonge man hersteld. Dank u

Niet goed

Ik heb een smaartphone besteld, er stond dat het zaterdag geleverd ging worden het is al dinsdag en niks van gehoort. Er word ook geen e-mail gestuurd waar mijn pakje momenteel is. Klantendienst neemt niet op al 30keer gebeld. Moeilijke situatie momenteel....

bestel - betaald - niet geleverd/ontevreden kland

Krefel komt zijn woord niet na. "Vandaag bestellen- morgen geleverd" Bestel nooit "online" bij Krefel. Drie weken geleden produkt besteld, nog steeds niet mogen ontvangen. Telefonisch zijn ze onbereikbaar. Op mail wordt niet geantwoord. Via messenger kan je ze wel bereiken, maar wordt je aan het lijntje gehouden. Beloven telkens een nieuwe leveringsdatum. Na zoveelste belofte nog steeds niet geleverd. En nog het strafste van de zaak. Op account staat produkt "afgeleverd". Dit is pure bedriegerij. Ben benieuwd of ik alsnog mijn geld terugkrijg. Mijn raad: bestel nooit "online" bij Krefel.

Alles zeer in orde

Alles is goed verlopen zelfs in deze Corona crisis

Super home cinéma

Je suis satisfait de ce home cinéma. Le son est impeccable, très bonne reproduction. Je n’ai plus qu'une fiche HDMI à la sortie ARC vers mon téléviseur HDMI In (ARC). Plus besoin de fiche Optical. Il est d'une simplicité et les film BD époustouflant. Pour les baffles surround il suffit de mettre l'ampli à proximité des baffles à l'arrière et de raccorder les fils. Fini les fils le long des plaintes. Enfin je le recommande.

Nooit meer

Gsm gekocht in juli 2019. In februari binnen gedaan voor herstelling. Nu beweren ze vochtschade en dat deze niet onder garantie valt, wat ik uiteraard begrijp. Moet 36 euro betalen voor een apparaat dat niet hersteld is. En ik blijf erbij de vochtschade is niet bij mij opgelopen. Kosten voor herstelling 112 euro voor een gsm van 199 euro. Vraag je bewijs krijg je fotos van een rode indicator maar nergens geen andere oxidatie te bespeuren. Mijn familie is op de hoogte en zij zullen uiteraard ook niet meer bij krefel gaan kopen

Een koelkast die aan alle verwachtingen voldoet.

Past uitstekend in een modern interieur; nagenoeg geruisloos, ruim voldoende plaats voor zowel het stockeren van diepvriesproducten als voor de gewone koeling van een gezinsvoorraad. Zeer gemakkelijk stockeren van voedingsmiddelen en handige indeling. Elektriciteitsverbruik is opvallend laag. Veel kwaliteit voor een eerlijke prijs. Het bezorgen en de installatie door de medewerkers van Krefel verliep zoals afgesproken en heel vlot.

Compact & krachtig klein beestje

Zocht naar een compacte DAB/FM radio en vond deze kleine JBL tussen andere iets grotere modellen. Pluspunten: Mega-compact, zeer goed & voldoende krachtig mono geluid, zeer goede DAB & FM modus met 5 presets per type, haalbare 8 uur autonomie op accu naargelang volume & modus, accu- & netstroom Min-punten: Vo***eregeling in enkel vaste stappen en mocht op minimale stand toch nog iets stiller te regelen zijn, mono geluid. Zéér tevreden van dat kleine compacte maar toch krachtig beestje. Doet wat het moet doen met brio. Super!!!

Accueil et conseils impeccables ! J'y retourne pour tous mes achats !

Les vendeurs sont charmants et compétents, on attend peu ou pas. Je suis très contente de tous les électroménagers que j'ai acheté chez Krefel. Je le recommanderai sans hésiter à ma famille, amis ou voisins !

pain maison 1ère fois

c'est la première fois que je fais du pain maison , machine facile à utiliser juste bien suivre les marches à suivre tout est ok

EERSTE MAAL LEVERING OK

was eerste maal online besteld geen problemen ervaren ondanks deze stress volle periode voor jullie medewerkers. DIKKE PLUIM EN HOU VOL

Très accueillant et de bon conseil

Rapide, précis et adéquat

Snelle levering, vlotte service!

Het pakket werd snel geleverd, vlotte service!

goede service

Mijn wasmachine was na 6 maanden stuk. Omdat die nog in garantie was is de technieker van Electrolux langs geweest. De lagers van de machine waren stuk. Krëfel heeft mij een nieuwe machine bezorgd, ingevolge de Corona crisis werd de machine niet geplaatst, maar ik kreeg voldoende advies van de persoon die leverde, méér uitleg dan de eerste keer, het was dan ook iemand anders die leverde. Eén minpunt, het service center werkt verschrikkelijk traag, eerst moet je een heleboel reclame slikken voordat je bij de juist persoon geraakt!

Nooit problemen gehad bij aankoop krefel producten.

Zeer tevreden van de krefel producten.

Services achat en ligne et livraison très efficace

En cette période de confinement c'est particulièrement appréciable. Merci !

Je m'en suis servi directement avec mon imprimante à la maison

Magnifique

Steenstraat 44