Zeer degelijke en goede service!

Zeer degelijke uitleg over de aangekochte producten.

Service ! Vriendelijk en behulpzaam personeel ! Perfecte installatie !

Nihil !

IK KEER TEVREDEN TERUG!

IK KEER TEVREDEN TERUG!

Zeker is Krefel een aanrader

zeer vriendelijk personeel En bedankt Arne voor de moeite en de vriendelijke hulp Gekocht in de Winkel St. Denijs Westrem

zeer tevreden

perfecte uitleg gekregen en zeer goede prijzen, veel keuze en vriendelijk personeel

Très bien

Personnel à l'écoute, patient et expérimenté, souriant et accueillant, je recommande car franchement très bonne expérience, je me suis senti à l'aise et plus que bien traité

Goede service en vriendelijk

Alles was top

goeie service

goed geholpen

Satisfait

Je recommande krefel sans hésiter, d'ailleurs je ne vais plus que chez eux pour mes électroménager car vraiment plus que satisfait

Service super

servie ok

BELANGRIJSTE ERSONEN BIJ AANKOOP EN PLAATSING WAREN TOP!

Wat betreft de bediende verkoper in de winkel te Aalst : zeer tevreden. Wat betreft de personen die het voor onderzoek plaatsing hebben gedaan : zeer tevreden. Wat betreft de persoon die de toestellen heeft geleverd en geplaatst : zeer tevreden /top. Wat betreft mijn telefoontje naar de klantendienst : een zeer onbeleefde mevrouw, die bij mijn vraagstelling gewoon de hoorn inhaakte. Besluit : de belangrijkste personen qua aankoop en levering waren uitstekend. Ti voor Krefel : de betrokken mevrouw terecht wijzen .

Qualité, prix, et très bon service

Au top, super

Top product! Top service - volgende dag geleverd- perfect in orde!

Geweldig en snoerloos

Hij doet hetzelfde als de dyson stofzuiger Alleen is deze praktischer en in te stellen met 3 standen om de zuigkracht in te stellen. Ook is hij snel en efficiënt .. geen gesleur meer met de draad gewoon stofzuigen en genieten van een propere woning

eindelijk droge was

ik ben zeer tevreden.

supercontent van het personeel van Krefel ST. DENIJS-WESTREM

Ik ben daar sedert jaaaren een vaste klant en ben zeer tevreden over de begeleiding van mijn aankopen door het personeel; en bij de minste klachten wordt ik altijd geholpen. PROFICIAT aan St. Denijs-Westrem

Super léger, facile à utiliser,rapide à chauffer, glisse bien en dessous les lits et meubles, compl

Aporareils complet avec plusieurs brosses à récurer, très facile à manier et à déplacer, glisse bien sous tous les meubles, très légers, et gain de temps pour un nertoyage approfondi, super quand on ne sait plus tordre des torchons où s,abaisser. Le rêve et l,envie de nettoyer, prix abordable

PRIJS KWALITEIT ZEER GOED

VLOTTE BEDIENING , VRIENDELIJKE EN DUIDELIJKE UITLEG VAN AANBIEDINGEN EN ZEER GOEDE SERVICE .

très bon accueil

Très content de krefel, j'ai acheté un robot de cuisine en promotion avec une balance de cuisine offerte,lors de mon achat il manquait dans la boite la balance. Krefel a fait le nécessaire pour que je reçoive la balance. C'est pouquoi je suis très satisfait de Krefel

Goede en snelle service

Heel tevreden van myn produkt

Kwaliteit en snelheid zorgen voor tevredenheid

Een bestelling ‘s avonds geplaatst en de volgende dag ontvangen is super

J'ai commandé une imprimante Epson A3 un soir vers 20.00 heures et je l'i reçue le lendemain à 093

Vos délais de livraison sont incroyablement courts. BRAVO. Ce qui s'ajoute à toutes les qualités dont je viens de faire part dans l'enquête précédente.

De bestelling gebeurde online.

De gaskookplaat heb ik online bestel met plaatsing thuis. Alles verliep vlot. Goede afspraken, stipt uur, vriendelijke mensen die het plaatsten en de juiste prijs. En het voornaamste is dat het nog goed werkt ook! Raf.

Pas problème ,de l'achat à la livraison

Choix bien conseillé et bonne installation malgré les surprises .

Heel goede en vriendelijke service .

Ik heb reeds verschillende toestellen gekocht bij Krefel bakoven , koffiezet , waterkoker , microgolfoven , en nu een wasmachiene . altijd een correcte service en garantie . Ik ben uiterst tevreden .

Steenstraat 44

1851 Humbeek