Worst experience I ever had

I could have rated it as zero star if it were possible. I bought one laptop at Auderghem store and it was scheduled to delivered in two days or possibly next day but it did not arrive even in one week. I visited store four times for update but they did not provide me any update but kept on saying it is BPost responsibility, we cannot help. They were behaving like I bought the laptop from Bpost. Very bad customer handling.They should arrange training sessions for their staff.

Steeds correct bediend en goede service !

Prijs/kwaliteit : zeer goed

Prima service en levering

Een positieve ervaring startend in de winkel; vlot, vriendelijk, duidelijk en behulpzaam ( dank aan Nick!). De leveringstijd kon ik idd een 1/2 dag op voorhand checken via de site, heel handig. De levering diende zich in de aangekondigde tijdspanne aan: perfect! Het oude toestel werd netjes meegenomen, ondertussen werd het nieuw door de vaste medewerker van Krëfel vakkundig, zorgvuldig en toch snel geïnstalleerd. Alles werd veilig gemonteerd en gecontroleerd, met een lieve glimlach bovenop! Dank Krëfel, ik ben tevreden! ( helaas ken ik de naam niet van de vaste medewerker maar hij is top!)

Levertijd is zoals het beschreven staat

Choix satisfaisant - vendeur serviable et au courant du produit

Vendeur serviable et au courant du produit - temps d'attente raisonnable

Perfecte service en hulpvaardig personeel

De combi oven van Miele is een parel van een keukentoestel. Eenvoudig in gebruik en zéér effectief.

tres bien

sans probleme

rapidité choix expérience excellente à l achat

rien de décevant à ce jour

Goede vriendelijke uitleg en service, vlotte bediening

Aankoop van ijskast is zeer vlot en vriendelijk gegaan.

Een zeer goed machien, mag zo voort doen.

Het is wat anders dan het vorige, het is wel goed te bedienen, heel zacht met wassen, zwieren is een beetje luider, voorts zeer goed.

Goede en vriendelijke service

Toestel met zorg geplaatst en getest. Mooie en goede machine, past mooi bovenop mijn wasmachine. Grote mand voor grote droogjes.

Achats chez Krefel

Quand nous avons besoin d'un appareil nous allons toujours chez Krefel. Les vendeurs sont disponibles, donnent de bons conseils. J'ai déjà acheté chez un autre distributeur d'appareil ménager, des vendeurs qui ne sont pas vraiment serviables, service après vente nul, et lors de la livraison j'ai eu des livreurs qui ont pris la machine à laver par le tuyau. Résultat quand ils sont partis et que j'ai mis ma machien en marche elle fuyait!!!

hop en top en klantvriendelijk

vriendelijk en behulpzaam en zeer snel bediend

vriendelijk,goede inlichtingen, correct

vriendelijke ontvangst goede inlichtingen en kennis van de produkten

Mon expérience

Cette je trouve pas mal que prévu super.

c'est redevenu normal...

Salut…, j'étais client assidu il y plus de 10 ans, l'acceuil a changé du jour au lendemain (plus de vendeur venant vous demander "1 p'ti conseil?" ,il fallait prendre un ticket et ATTENDRE a l'acceuil !!, j'ai choisi un autre fournisseur et clamer a mes connaissances les faits ! , touts mes voisins,amis,me confirmaient la même chose !!, tout ces clients allait ailleurs, maintenant j'ai le voisin qui m'a dit "cela a de nouveau changé chez eux"...et je suis retourné, je repasserai par là avant mes prochains achats !

Heel positief...al meerdere aankopen gedaan en steeds prima geholpen !

Heel behulpzaam personeel en vriendelijk naar de klant toe... Uitgebreide uitleg en prima service !

zeer tevreden over de service in de winkel

als leek bij de aankoop van een laptop werden wij te woord gestaan door verkoper Michael in winkel Krefel te Oostende wij kregen een vriendelijke en voldoende uitleg hopelijk blijft de na service even goed

super

Vriendelijk onthaal , volledige uitleg , goeie service , heel behulpzaam

Supervriendelijke ontvangst en bediening

Supervriendelijke bediening in het filiaal in Knokke

ze zijn er vriendelijk en hulpvaardig

Heb er al verschillende zaken gekocht

vlot en probleemloos

Ik heb meerdere keren bij Krefel gekocht en tot nu toe had ik geen problemen. Vriendelijke verkopers, niet opdringerig, ook de levering van mijn koelkast is vlot en snel verlopen.

Degelijke winkel

Mooi en overzichtelijk aanbod. Product ontvangen in perfecte staat en in een veilige verpakking om schade aan het product te voorkomen Product is effectief nieuw!

Vlotte en vriendelijke bediening

Reëel en belangloos advies Oven biedt véél mogelijkheden, prijs-kwaliteit 👍.

Volledig tevreden

Vriendelijke ontvangst Inlichtingen van product gekregen in verstaanbare taal wat overal niet het geval is Een goede reden om terug te komen

Steenstraat 44

1851 Humbeek