ben zeer tevreden ivm mijn laatste bezoek

Zeer vriendelijke en professionele hulp gehad met dank Mvr Boeckx

vlot en vriendelijke bediening

Vlot en vriendelijke bediening.

Vriendelijkheid

Vriendelijke verkoper

Klant vriendelijk snelle services en snel voor te leveren 😀

positieve ervaring sinds vele jaren

Al de aankopen zijn al meegevallen en dit zijn er al heel wat van 2 tv's tot cd ,dvd, wasmachine, strijkijzer, laptops, smartphone's ,nepressomachine ,stofzuiger .

Bestelling lekker goedkoop, geleverd volgens afspraak EN efficiënt.

Bestelling lekker goedkoop, geleverd volgens afspraak EN efficiënt. Bovendien vriendelijk personeel in de Krefel winkel Wevelgem.

Vlotte bediening en hulp tot aan de wagen.

Vlot on line besteld met de laagste prijs . Afhaling in de de winkel , grote frigo werd tot aan de wagen gebracht en ingeladen.

perfekt

sehr guter service, alles top !

Slechte info

Ik had een Miele wasmachine uitgeprint en aan de kassa werd gezegd dat het machine in de winkel staat en na zijn uitleg zeggen wij dat dit 100 euro duurder is dan wat wij hadden uitgeprint ha ja dit is toch een ander type maar deze heeft een snel programma en wat wij vroegen niet zegt hij en hebben wij dat duurder genomen en nu thuis gekomen en nagezien heeft wat wij uitgeprint hadden ook een snel programma heeft dus hebben wij een duurder machine gekocht omdat hij niet voldoende kennis had en dit vindt ik niet prettig dat je verkeerde info krijgt of dit bewust is of niet als iemand binnen komt voor iets moet je niet iets anders in de mensen hun nek draaien.

Gewoon zalig super bediend goed uitleg gekregen helpen in keuze maken door kennis van zaken

10 op 10

Ben gewoon heel content van de Krefel

Vriendelijk, geven goed uitleg/informatie/snel

👍👌👏😀

je recommande kreffel et ses servives

chez kreffel De Drogombos une équipe très gentille très professionnelle j'ai fait un achat d'une lave linge AEG le vendeur a nous a expliqué tout sir cette machine et il a envoyé la machine chez moi à temps pas de reyard plus le placement et la reprise de l'ancienne . Merci bcp à Mer le gérant de creffel Drogombos super sympa et son équipe aussi très content du service .

Toujours à l'écoute du client pour mieux le servir

J'ai trouvé le vendeur accueillant, courtois et qui connaissait bien les différents articles que je suis venus acheté. Ce que j'ai beaucoup aimé chez Krefel, il accompagne la marchandise jusqu'à la destination final et l'installe et explique au client comment ça marche, ça c'est le top on demande pas mieux. Bonne année à vous . Diallo Mamadou

Bonne première impression

Achat chez Krefel via internet d'une tablette 8 pouces de marque Samsung TAB A19.... Commander le dimanche dans l'après-midi et reçu comme promis pour le mardi suivant via Bpost... Emballage et tablette en parfait état, boite scellé, sauf manquant le film protecteur sur l'écran, pour le reste rien à signaler. Facile de suivre l'évolution de son colis, bref je recommande le magasin Krefel et la tablette Samsung, donnant aussi une très bonne première impression... Bref, très satisfait....

Zeer tevreden, zowel over de machine als over de service bij levering.

Als sinds kort alleenstaande man was het natuurlijk een nieuwe uitdaging de wasmachine te leren kennen. De handleiding is echter zeer duidelijk, evenals het bedieningspaneel. De eerste was kon dus zeer snel onder zonder al te veel moeite gaan draaien. Erg tevreden over het resultaat. En blijkbaar is de machine ook energie-zuinig.

Avec KREFEL la vie est belle

Plus qu'une expérience, une satisfaction totale.

Exceptionnel

Super bien conseillé et très content des achats !

Klantvriendelijkheid en levertijd laat echt te wensen over!

Na bijna 3 maanden, hebben we nog altijd onze Roomba 966 niet in ons bezit. Dit is toch wel echt te lang! De eerste keer (december) als ik hiervoor belde naar de winkel krijg je dan als antwoord: " Mevrouw, het is wel maar een luxeproduct, je kan even zonder". Dit is er echt over! De robotstofzuiger werd volledig betaald met extra waarborg tijdens de Black Friday deals eind november, en deze zou de week erna terug binnenkomen. Vrienden kochten exact hetzelfde toestel en op dezelfde dag bij Vandenborre. Begin december hadden ze de stofzuiger al. In januari bel ik terug met het verhaal van de vrienden omdat ik nog steeds niets hoorde. Dan kreeg ik te horen dat Roomba zelf kiest waar ze leveren en dat ze niet weten of hij in januari nog wel binnenkomt. Is de solvabiliteit van de winkel wel nog ok, als je dit zelf van de werknemers hoort?? Bij het bellen naar het hoofdkantoor word je wel vriendelijk geholpen, maar je moet toch minstens een 30-tal minuten wachten voor je iemand aan de telefoon krijgt.

aankoop telefoontoestel

gratis levering staat vermeld in de voorwaarden; na 2 dagen mail van de post voor 4,95 leveringskosten. Mail gedaan naar Krefel, na 5 dagen nog geen antwoord; telefonisch geraak ik niet binnen. Nooit bestel ik nog iets online bij Krëfel

Black Friday valse réclame

Toestel (wasmachine) besteld op 29/11/2019 tot dag van vandaag 16/01/2020 hebben ze nog niets geleverd. Heb zelf 3 keer contact opgenomen met zogezegde Klantenservice maar telkens was machine net bij hun geleverd en ze gingen me binnen 2 dagen bellen of moest wasmachine nog besteld worden bij leverancier. Ze hebben wel gevraagd om andere te bestellen, mits bijbetalen uiteraard! Schandalig!

Keurige levering ,vlugge installatie Gemakkelijke wijze van betaling.Beleefde vriendelijke omgang.

Ik keer tevreden terug,al sinds jaren.

Prima kwaliteit. Goeie prijs. Accuraat advies. Excellente service.

De vier troeven die elke klant waardeert.

accueil super et disponible

accueil en magasin à Oostende et en français se qui devient rare dans les autres magasins , ensuite un service placement et livraison des plus professionnel je n'ai cas féliciter l'ensemble du service .

Steenstraat 44

1851 Humbeek