Super service over de ganse lijn

Zeer vriendelijk onthaal in de winkel in Dendermonde, snel, supervriendelijk en correct, levering zoals afgesproken, eveneens een megavriendelijke afleverde, én de vaatwasser werkt perfect, wij zijn dus 200% tevreden. Doe zo verder

Vlotheid en correct

Het personeel heeft een goede ervaring.

Très bien acceuillie par le vendeur Maxime

Le vendeur Maxime du magasin de Drogenbos a été d'une sympathie remarquable. Grâce à ce dernier, j'ai pu trouver ce qui me convient.

Perfecte dienstverlening

Veel keuze..vriendelijk..voldoende uitleg op al mijn vragen..en perfecte afspraken ivm levering..👍👍

Service top

Wij zijn naar de winkel in Turnhout gegaan, goed geholpen, top service gekregen en dus hebben al onze huishoudspullen in één keer gekocht.

Ik heb een heel mooi stofzuiger gekocht ik ben echte te vreden me. Die werkt super goed.

Ik ben echte te vreden met de stofzuiger die ik bij Krëfel heb gekocht.

bonne expérience

Très bien reçu très bien conseillé

bonne surprise

malgré de nombreuses mauvaises expériences sur des succursales bruxelloises celle de Gembloux a su me faire changer d'avis sur Krefel car il y a une réelle volonté d'aider les clients et pas un marketing limite

slechte communicatie

Had een wasmachine besteld online; Door een vergissing van type had ik de bestelling geannuleerd en een ander type besteld; Op mijn mails kwam enkel het standaardantwoord 'wij behandelen uw vraag' Nu werden de twee toestellen geleverd ondanks mails, en ettelijke telefoon-wacht-minuten (al onze medewerkers zijn bezet). In ieder geval aanvaard ik slechts een toestel en niet de beide;

positief

verkooppersoneel vriendelijk, heb wel wat op de levering moeten wachten aangezien het toestel niet meer in stock was wegens de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding maar de afspraken werden correct nageleefd. De kosteloze plaatsing- info service was uitstekend.

Très bon pèse-personnes Salter !

J'ai acheté un pèse-personnes électronique Salter avec de grands chiffres et très bon rapport qualité/prix et design moderne et couleur noire en verre. Garantie jusqu'à 15 Ans Exceptionnelle ! Je recommande ce Pèse-personnes car il mesure correctement le poids !

Vriendelijk en respect voor klanten.

Zeer top

Vriendelijk hulpvaardig en correct

klantvriendelijke winkel, goed onthaal,goede dienstverlening.

Aangename winkel met vriendelijk personeel, en last but not least "goede prijzen" en uitgebreid gamma artikelen;

Stipt en correct

Zeer vriendelijk onthaald en bestelling geplaatst. De levering verliep ook zoals gepland en zeer correct.

Mijn zoon is heel tevreden van zijn nieuwe pc

Toujours content du service, la preuve c'est que j'y retourne !

Je viens d'acquérir le trentième appareil chez KREFEL, en 13 ans !

Zeer te vrede

Zeer propere vaat, geluidarm, als is goed gedroogd.

Très satisfaite à chaque achat

J'ai effectué de nombreux achats electro et gros electro, toujours satisfaite par la qualité, l accueil, le prix, la livraison et même le SAV. Je le recommnde

perfect

De verkoper van Krefel kent zeer goed zijn product, na luisterd wat wachten we van een koffie machine, hij heeft een goed help voor onze kies.

Facilité par le net

Tres bonne accueil vendeur sympathique et très bon produit

Goede bediening

Goeie uitleg, geen druk om te kopen en hadden kennis van zaken

Vriendelijk onthaald, degelijke uitleg, behulpzaam met het dragen vd dozen naar de auto.

Waren alle jonge verkopers maar zo.

ik heb een vaatmachine gekocht grundig ben heel tevreden

wij zijn tevreden met ons vaatmachine grundig.

Steenstraat 44

1851 Humbeek