Goede en snelle levering

D & L levert snel en goed aan.

Alles perfect

Vlugge levering, goede service

Doe zo verder!!!

Levering verloopt perfect en snel

Bestelling uiterst snel geleverd en de bestelde artikels juist zoals omschreven op de website

Snelle levering, goede producten.

Snelle levering , goeie kuisdoekjes helemaal tevreden.

Top firma !

Prijs -kwaliteit is deze firma dik in orde , alsook de snelle levering ! Tot nog eens !

Naar verwachting

Goed product

Tijdig geleverd Product voldoet aan de verwachtingen

Très bon service,rapide et efficace

Suite à un problème de paiement,j ai fait une double commande,j ai été directement contactée pour vérifier et le remboursement a été super rapide

Ik gebruik de emmer reeds meer dan 5 jaar en ben heel tevreden. De moppen worden telkens gewassen in de wasmachine. Er was er eentje stuk en daarom heb ik nieuwe gekocht. Zo kan ik weer een tijdje verder.

Een dikke 10

Zo netjes en bescheiden op de afgesproken plaats gezet.

snel verzonden

mooie stapelkorting en snel verzonden

Prima, alles is verlopen zoals verwacht.

Er was een duidelijk omschrijving van het product.

Toppy

Hele goede verfrissers

Zeer vlotte service, op ons vakantieadres geleverd in no time!

très bon matériel

mon expérience avec cet outil est la consomation d'haricots plats. Facile d'utilisation, mon premier outil, acheté en 2005 et aimerai trouver à acheter le disque équipé de ces 3 lames tranchantes pour m'éviter de changer le tout. Merci à vous Cordialement.

Overzichtelijke site, veel keus en de levering van de producten was de volgende dag al.

Eenvoudig site om het gewenste product te vinden

Zeer tevreden met het gemakkelijk vinden van het gewenste item, de goede communicatie na bestelling en de vlotte levering

Conforme à mes attentes

livraison rapide - bon rapport qualité prix - posé ce jour avec simplicité ainsi que la coupe des lanières - beau rendu

Goede kwaliteit en snelle levering

Mijn eerste ervaring met deze handelaar en alles positief verlopen: uitstekende kwaliteit van artikelen en snelle levering. Aanrader!

Tevreden over het artikel, en over de levering

prima product

alles perfect in orde. gemakkelijk bestellen, snelle verzending, prima product

Slechte ervaring

Droogdoeken gekocht, eerst gewassen op 40gr, 15min en de doeken zijn gekrompen, ik wil graag nieuwe

Magazijnenstraat 10

2235 Hulshout

+32 470470899

Over D&L Products bv

Wij zijn een Belgisch familie bedrijf dat zich focust op Huis- Tuin & Keukenartikelen. Steeds mee met de nieuwste trends! Wij beschikken over een ruim assortiment dat dagelijks groeit en mee is met de tijd. Ons gamma bestaat uit zeer gekende merken bv.: Eres, Unger, Pulex, DeBuyer, Fissler, Fiskars, Tiger, Alfi, Lacor, Ibili, Vinalon, NanoPlus, Spontex, Flipper, Zyliss, Lacor, Cole&Mason, Berghoff, Moerman, Laguiole, Taranta, Gara's, ... Iedereen is welkom in onze zaak, particulieren, professionelen,... Of neem gerust een kijkje op onze webshop, met meer dan 7500 artikelen is er voor ieder wat wils.