Wat een service

De dag ervoor besteld, de volgende dag al geleverd! Ook perfecte informatie ivm levering, ontvangen factuur. Gewoon top!

Goede aankoop

Duidelijke site. Goede producten. Vlotte levering.

Een zeer duidelijke gebruiksvriendelijke site, met duidelijke info bij de producten. Een snelle levering en ik ben zeer tevreden over de artikelen die ik bestelde. Ik zal zeker nog gebruik maken van jullie site.

Uitstekende kwaliteit artikel, hele vlotte levering

Alles is heel vlot gelopen. Vanaf bestellen op de website, het betalen, de levering en de kwaliteit van het produkt dat uiteindelijk bij ons toekwam. Dank je wel

Parfait

Transports et livraison le tout sérieux

Snelle en goede levering produkten, prima kwaliteitmateriaal.

Was prima

De bestelde spullen waren in orde

topkwaliteit om de hoek

Wat een ontdekking. In plaats van een heleboel winkels/webshops af te moeten dweilen vind ik hier, in m'n eigen dorp, deze zaak waar ik zo ongeveer alles mbt m'n huishouden kan vinden tegen een bijzonder goede prijs.

Alles verliep perfect!

Mijn verwachtingen werden volledig ingelost.

De beste

Dize tracker Vikan Ultra is de Lamborghini onder de trackers,alleen werkt hij op menselijke kracht in plaats van benzine. Dit is de beste tracker. Met vriendelijke groeten, en zelfs zonder korting zou ik het opnieuw kopen, omdat het de beste tracker is en hij zijn prijs waard is. Hartelijk dank.

vlotte levering

heel fijne ervaring om hier te bestellen.

Perfect in de ene afvoer, maar waterdoorlatend in de andere afvoerbak

Correct en snel geleverd

was correct en snel geleverd wat men de dag van vandaag niet veel meer kan zeggen , dus zeer tevreden over. Grtjs Jessy

Schitterend

Vlotte levering

uitstekend

goed verpakt en snel geleverd

Alles tip top

Communication impeccable

Solutions trouvées

Snelle levering van goede producten.

Zeer snelle levering van het bestelde artikel. Goede communicatie. Top

perfect geleverd

perfect geleverd

Prima service, kwalitatieve producten

Duidelijke website, stipte levering

Dit bedrijf staat voor kwaliteit en kwantiteit top ga zo door

vlotte opvolging

Jammer dat het per post verstuurd werd in een doos : kon niet in de brievenbus. Daardoor ook meer verzendingskosten. Volgens ons kon dit per envelop verstuurd worden en zodoende in onze brievenbus gestoken worden met minder verzendingskosten.

Prima service en snelle levering

Makkelijk te bestellen met een goede overzichtelijke website en een snelle levering. Top!

Customer support is top !

We wilden zeker zijn welk produkt we exact nodig hadden. Hebben hiervoor optimale ondersteuning gekregen.

Magazijnenstraat 10

2235 Hulshout

+32 470470899

Over D&L Products bv

Wij zijn een Belgisch familie bedrijf dat zich focust op Huis- Tuin & Keukenartikelen. Steeds mee met de nieuwste trends! Wij beschikken over een ruim assortiment dat dagelijks groeit en mee is met de tijd. Ons gamma bestaat uit zeer gekende merken bv.: Eres, Unger, Pulex, DeBuyer, Fissler, Fiskars, Tiger, Alfi, Lacor, Ibili, Vinalon, NanoPlus, Spontex, Flipper, Zyliss, Lacor, Cole&Mason, Berghoff, Moerman, Laguiole, Taranta, Gara's, ... Iedereen is welkom in onze zaak, particulieren, professionelen,... Of neem gerust een kijkje op onze webshop, met meer dan 7500 artikelen is er voor ieder wat wils.