Super producten

Heel wat markten en winkels afgelopen om die Flipper Extra Microvezeldoek te vinden, maar zonder succes. Ik had ze jaren geleden gekocht en het zijn mijn lievelingsdoekjes om te poetsen geworden. Nèt een tikkeltje groter, liggen goed in de hand, degelijke kwaliteit, en krult niet op na een aantal keer wassen. Wat was ik blij toen ik ze eindelijk online kon vinden. Ik heb meteen een voorraad voor de komende 10 jaar ingedaan.

uitstekend

Stipte en correcte, snelle levering.

Prima dienst

Correct en snel geleverd!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Een aanrader

Onlangs kocht ik op de markt in Harelbeke een strijkplankhoes waar ik heel tevreden over ben en zo ben ik op jullie website gaan kijken en zag ik de vezeldoeken die ik al jaren gebruik.

foutief geleverd op verkeerd adres en niet opgevolgd

helaas niks ontvangen

Uitstekend product en uitstekende vlotte levering

Snelle levering en vriendelijke bode

Betrouwbaar, snel en kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteitsproducten

Is wat ze beloven

Top is wat ze beloven

Zeer goed materiaal

Heel fijn materiaal, en zeer goede kwaliteit.

fantastisch

Veel keuze in artikelen Goede prijzen Snelle levering

komt wel goed

Beste Helaas bij onze bestelling was 1 lint aan de opvouwing volledig afgebroken. Als het kan moogt ge alsnog 1of2 lintjes opsturen. Met vriendelijke groeten en dank bij voorbaat Godelieve

Très bon produit

Produits livrés conforme et délais de livraison très court

Snel en heel goed

Snel duidelijk en heel goede kwaliteit een echte aanrader

Steeds snel en correct!

Pasklarr oplossing

Wij waren van plan om onze (dure) aftrekker weg te doen tot we op jullie website een vervangcassete vonden

Perfecte kwaliteit

Was opzoek naar wasknijpers die goed blijven in de zon en eindelijk gevonden. Laguelle wasknijpers voor mij de enige echte.

correct

aan te bevelen

Zeer goed 8

Vandaag bestellen morgen bij ons thuis.

Heb mijn bestelling nogsteeds niet ontvangen

Kan niet oordelen daar ik mijn bestelling nog niet heb ontvangen

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden, correcte en snelle levering. De trolley voldoet aan al wat ik ervan verwachtte.

Alles Topp

Das Produkt kannte ich schon aus den Niederlanden und wollte es jetzt nachkaufen. Alles Topp, der Preis, Versand und die Lieferzeit waren sehr gut

Goede kwaliteit

Zeer tevreden met het product wat ik gekocht heb

Magazijnenstraat 10

2235 Hulshout

+32 470470899

Over D&L Products bv

Wij zijn een Belgisch familie bedrijf dat zich focust op Huis- Tuin & Keukenartikelen. Steeds mee met de nieuwste trends! Wij beschikken over een ruim assortiment dat dagelijks groeit en mee is met de tijd. Ons gamma bestaat uit zeer gekende merken bv.: Eres, Unger, Pulex, DeBuyer, Fissler, Fiskars, Tiger, Alfi, Lacor, Ibili, Vinalon, NanoPlus, Spontex, Flipper, Zyliss, Lacor, Cole&Mason, Berghoff, Moerman, Laguiole, Taranta, Gara's, ... Iedereen is welkom in onze zaak, particulieren, professionelen,... Of neem gerust een kijkje op onze webshop, met meer dan 7500 artikelen is er voor ieder wat wils.