zeer mooi product, netjes op tijd geleverd

Het product voldoet helemaal aan de verwachtingen, en de levering verliep soepel en netjes op tijd.

Goede mop, klantonvriendelijke medewerker

Medewerker dacht niet mee mbt het oplossen van een ‘probleempje’ rondom de geleverde mop. Sterker nog: hij gaf mij het gevoel een grote dombo te zijn, dat is niet heel netjes naar je klant toe !!

Geweldig wordt tenminste tot aan de deur geleverd ook in de flat.

Fijn tot aan de deur waardoor ik niet constant op de computer hoef te kijken of het pakje beneden in de hal is neer gegooid . Dan maar hopen dat het er nog is als je toevallig een paar uur weg bent. Bravo voor D&L.

Zeer correct!!

Stipte en correcte levering. Goed product !

Stipte en correcte levering. Goed product waarnaar ik lang heb gezocht in winkels en ... niet gevonden. Nu wel. Tof.

Goede service en groot assortiment

Echt een aanrader vanwege het grote assortiment, geen extra hogere kosten voor levering in Nederland. Een product toevoegen na plaatsen order was geen probleem. Vraag stellen over een product werd snel gereageerd. Kortom zeer tevreden!

PERVECT

Het kan niet beter! De producten de volgende dag geleverd. De wok pan is reeds in gebruik en wij zijn zeer tevreden van het resultaat.

Snelle levering, vlotte communicatie!

Snelle levering, vlotte communicatie.

Ze hadden het nog en leverden stipt!

Boven verwachting vond ik het artikel toch nog bij D&L en de volgende dag had ik het in huis. Top.

Super, perfect

top ervaring en snelle levering

gemakkelijke bestelling ,goeie producten en snelle levering

Goede levering

Snel en goed geleverd. We zijn er blij mee.

prijs kwaliteit in topproducten

topproducten.

Snelle en correcte levering

prima product en heel snelle en correcte levering

Prima pan!

Deze pan nu enkele malen gebruikt en het is goede kwaliteit, zijn prijs waard!

Precies xat ok zocht !

Artikel dat ik zocht en zeer snel geleverd

Reuze tevreden

Gebruik deze doekjes al jaren maar kon ze hier in de winkels niet meer vinden. Heel tevreden dat ik er nu terug gevonden heb

Aanrader

Fantastische osmose ruitenreiniger – absolute aanrader! Ik heb onlangs een osmose ruitenreiniger gekocht bij DenL en ik ben er écht enorm tevreden over. Vanaf de bestelling tot het eerste gebruik was alles top geregeld. De levering ging snel en de verpakking was stevig en professioneel. Wat me vooral opvalt, is hoe goed het systeem werkt: het water is volledig zuiver, waardoor mijn ramen streeploos opdrogen – zelfs in de volle zon! Geen kalkvlekken, geen poetswerk achteraf, gewoon kristalheldere ramen. Het verschil met mijn oude manier van ramen wassen is gigantisch. Ook de kwaliteit van het toestel voelt degelijk aan. Alles is solide gebouwd en makkelijk in gebruik. De handleiding was duidelijk en de aansluiting was in een paar minuten geregeld. Daarnaast wil ik ook even de service van DenL benadrukken: supervriendelijke mensen, snel bereikbaar en ze denken echt mee. Ik had een paar technische vragen en kreeg meteen professioneel advies. Dat kom je niet vaak meer tegen! Kortom: als je twijfelt over het aanschaffen van een osmose ruitenreiniger – doe het gewoon bij DenL. Topproduct, topservice en vooral: schitterend resultaat!

Snelle levering en duidelijke communicatie

correcte levering

mijn eerste ervaring is uiterst vlot verlopen, beleefde communicatie en correcte levering van de goederen.

Très bon service

Je recommande très bon rapport qualité prix

trés satisfait

Excellent fournisseur : service fiable, livraisons rapides et prix très compétitifs. Je recommande sans hésitation.

D & L verkoopt top producten

Wij zijn zeer tevreden met het product Moerman Squeeze Deluxe ruitenreiniger. De ruiten zijn terug glanzend .

zie hieronder

zie hieronder

Magazijnenstraat 10

2235 Hulshout

+32 470470899

Over D&L Products bv

Wij zijn een Belgisch familie bedrijf dat zich focust op Huis- Tuin & Keukenartikelen. Steeds mee met de nieuwste trends! Wij beschikken over een ruim assortiment dat dagelijks groeit en mee is met de tijd. Ons gamma bestaat uit zeer gekende merken bv.: Eres, Unger, Pulex, DeBuyer, Fissler, Fiskars, Tiger, Alfi, Lacor, Ibili, Vinalon, NanoPlus, Spontex, Flipper, Zyliss, Lacor, Cole&Mason, Berghoff, Moerman, Laguiole, Taranta, Gara's, ... Iedereen is welkom in onze zaak, particulieren, professionelen,... Of neem gerust een kijkje op onze webshop, met meer dan 7500 artikelen is er voor ieder wat wils.