Pas 10/10 c'est 11/10

Super service, Quality,prix Merci mille fois

korrekt

juiste produkt afgelevert

Snelle levering en correcte service

Toffe shop. Ik vind er altijd wat ik nodig heb. Snelle levering en correcte retouroplossing.

Contact excellent ainsi que le matériel.

Les raclettes et mouilleur que j'ai commandé correspondent à mes attentes en matière de qualité professionnelle et d'efficacité.

prima firma

vlotte levering en correct

Totaal andere kleur dan aangegeven

Een blauw vliegengordijn gekocht en blauw is het! Maar heel anders dan het online lijkt. Dus wil ik het retour sturen. Mag op eigen kosten, dat begrijp ik wel maar omdat het dan internationaal moet kost dat meer dan de aanschaf. En dus zit ik met €41 weggegooid geld, jammer dat het niet anders kan. Niet! bestellen vanuit Nederland!

Aanrader!

Zeer goede kwaliteit. Correcte service.

bons produits et service rapide

Site assez peu convivial, mais produits de bonne qualité et livraison et communication impeccables.

Correcte afhandeling

Mijn product was misgekozen, maar retour geen probleem.

super

zeer goede kwaliteit. super snel geleverd .waar voor dankt voor herhaling vatbaar. grt Iris

Top Aspergeschiller

Top Aspergeschiller snel betaalbaar geleverd

Snel geleverd en makkelijk te bestellen

Zeer correct service

Extra

Un tout grand merci pour ma commande qui est arrivé très vite je suis très satisfaite car il y a très longtemps que je recherchais ce savon

Ok

Alles was perfect

De producten waren correct en goed verpakt

Ik heb echter 1 opmerking: Bpost heeft de bestelling geleverd bij mijn buur in plaats van bij ons. Het leveringsadres dat wij opgegeven hadden was correct. Ik was thuis en er heeft niemand aangebeld. Met vriendelijke groeten, Maria

rechtzetting wegens misverstand van mijnentwege.

Na telefonisch onderhoud, onmiddellijk opgelost op een klantvriendelijke en correcte manier. Dankjewel!

Parfait

Commandes toujours bien emballées. Produits qualitatifs. Et quand il y a des questions par mail , réponse dans la journée. Au top

Service au top rapidité de livraison !

Expédition très rapide, je cherchais du matériel. J'ai testé 4 sites différents et D&L a été le seul à me fournir dans un délai rapide ce que je recherchais. Merci à vous pour les réponses (en fr)

Prachtig product

Uitstekende kwaliteit

Zeer goede sauteerpan van Beka. Zo goed dat dit onze 2de sauteerpan is die we besteld hebben.

Snelle levering en goed Product

De Croco Wasklemmen 20 stuks werden snel bezorgd.Ze zijn sterk en houden zelfs zware Was Kleding goed vast o.a. Jeans Spijker- broeken. Ik zou het iedereen aanbevelen. En goede service. Chapeau!!

Correcte levering

Goed product

Ik werd netjes op de hoogte gehouden van de vooruitgang van mijn levering en deze werd ook correct geleverd.

Mijn ervaring met Gara's is ongeveer 40 jaar oud.

Zo'n 40 jaar geleden heb ik in de Heikruissteenweg 20, Pepingen dit product op de gepaste kleur laten maken. Mijn lederen salon bestaat nog steeds en is nog altijd toonbaar. Spijtig dat die kleurencréme niet meer bestaat. Conclusie: zeer tevreden en gelukkig het terug gevonden te hebben. De aanbevelingen op de fles zijn nog steeds identiek als die van toen.

Trouver un indispensable

Bon site livraison rapide

Magazijnenstraat 10

2235 Hulshout

+32 470470899

Over D&L Products bv

Wij zijn een Belgisch familie bedrijf dat zich focust op Huis- Tuin & Keukenartikelen. Steeds mee met de nieuwste trends! Wij beschikken over een ruim assortiment dat dagelijks groeit en mee is met de tijd. Ons gamma bestaat uit zeer gekende merken bv.: Eres, Unger, Pulex, DeBuyer, Fissler, Fiskars, Tiger, Alfi, Lacor, Ibili, Vinalon, NanoPlus, Spontex, Flipper, Zyliss, Lacor, Cole&Mason, Berghoff, Moerman, Laguiole, Taranta, Gara's, ... Iedereen is welkom in onze zaak, particulieren, professionelen,... Of neem gerust een kijkje op onze webshop, met meer dan 7500 artikelen is er voor ieder wat wils.