Top product en gemakkelijk te gebruiken

Gemakkelijk te gebruiken.

Jammer dat het met 2 leverancier was. Voor de rest zeer tevreden. Grt

Vriendelijk

Snelle feedback en beschikbaarheid product.

heel erg tevreden

correcte levering en ik werd op de hoogte gehouden

Goede service en netjes geleverd

Voor het eerst een bestelling gedaan bij D&L Zeer snelle levering en zorgvuldig verpakt, heel blij mee.

deçu

Bonjour à vous suite à ma commande c'est vous le livreur m'a toujours pas livré ou colis perdu suite à ma demande chez vous comme le le comme colis pas livré votre réponse a été que vous étiez pas des voleurs chose que je vous ai jamais dit juste informer comme quoi mon colis n'était toujours pas là . à ce jour je reste toujours à votre entière disposition en attente d'une

Hele fijne vijzel

Gewoon een fijne vijzel. Ik had er 1 met een veel te gladde binnenkant, maar deze werkt veel beter.

Zeker aan te bevelen!

Snelle verzending, goede service Extra voordeel: verkoper staat ook op de wekelijkse markt van mijn thuisstad Sint Truiden

Webshop met ruim assortiment, correct, snel geleverd

Prima, snelle levering en goed verpakt ook.

Prima, snelle levering en goed verpakt ook.

Zeer correcte ervaring

Mooi product tegen zeer interessante prijs en correcte levering

TOP

snelle levering top producten nog nooit zo een mooie propere ramen gehad als met de geleverde producten, echt super materiaal

bestelling niet geleverd

Er zijn werken, doch BPOST heeft de brieven wel in de brievenbus gestoken, doch het pakket werd niet geleverd! dus de chauffeur had gewoon geen zin om dit te komen afzetten en twee minuten te voet te gaan. Bijgevolg moet ik wel 5 km rijden naar postkantoor. Spijtig maar dan zal ik niets meer bestellen.

snel en kwaliteit

Zoals beloofd levering de dag na bestelling. Goede materialen. Misschien niet de goedkoopste maar wel topkwaliteit.

Prima produkten en website om te bestellen

Alles netjes verpakt en prima producten.

verkeerd gelezen

Mijn ervaring is dat ik beter moet lezen wat er staat, ik dacht dat het 10 stuks waren voor die prijs, maar het is er maar één, maar persoonlijk vind ik het een supper goede doek, ik zal er nog wel eens bestellen, en ook doorgeven aan anderen

Heerlijke zeem

Precies de zeem die ik zocht. Neemt goed water op en heel fijn en goed uit te wringen.

Top product

Snelle levering en uitstekend product.

Snelle en duidelijke levering en uitstekend product.

Werkt heel goed

Ik heb de plumeau meteen gebruikt. Werkt perfect!!!!! Ik ben er blij mee

super!!!!

zeer snelle levering, topkwaliteit

ABSENCE DE LIVRAISON COMMANDE 42492754

Bonjour, je n'ai jamais reçu la commande !!!! cela fait 3 fois que je vous relance.....

Snelle correcte levering van beloofde!

Netjes verpakt, snel geleverd

Toppie.

Zeer tevreden mee.

Heel erg goed

Goede producten voor een correvte prijs en een super service. Zeer zeker aan te bevelen.

Magazijnenstraat 10

2235 Hulshout

+32 470470899

Over D&L Products bv

Wij zijn een Belgisch familie bedrijf dat zich focust op Huis- Tuin & Keukenartikelen. Steeds mee met de nieuwste trends! Wij beschikken over een ruim assortiment dat dagelijks groeit en mee is met de tijd. Ons gamma bestaat uit zeer gekende merken bv.: Eres, Unger, Pulex, DeBuyer, Fissler, Fiskars, Tiger, Alfi, Lacor, Ibili, Vinalon, NanoPlus, Spontex, Flipper, Zyliss, Lacor, Cole&Mason, Berghoff, Moerman, Laguiole, Taranta, Gara's, ... Iedereen is welkom in onze zaak, particulieren, professionelen,... Of neem gerust een kijkje op onze webshop, met meer dan 7500 artikelen is er voor ieder wat wils.