Zeer correcte ervaring

Mooi product tegen zeer interessante prijs en correcte levering

TOP

snelle levering top producten nog nooit zo een mooie propere ramen gehad als met de geleverde producten, echt super materiaal

bestelling niet geleverd

Er zijn werken, doch BPOST heeft de brieven wel in de brievenbus gestoken, doch het pakket werd niet geleverd! dus de chauffeur had gewoon geen zin om dit te komen afzetten en twee minuten te voet te gaan. Bijgevolg moet ik wel 5 km rijden naar postkantoor. Spijtig maar dan zal ik niets meer bestellen.

snel en kwaliteit

Zoals beloofd levering de dag na bestelling. Goede materialen. Misschien niet de goedkoopste maar wel topkwaliteit.

Prima produkten en website om te bestellen

Alles netjes verpakt en prima producten.

verkeerd gelezen

Mijn ervaring is dat ik beter moet lezen wat er staat, ik dacht dat het 10 stuks waren voor die prijs, maar het is er maar één, maar persoonlijk vind ik het een supper goede doek, ik zal er nog wel eens bestellen, en ook doorgeven aan anderen

Heerlijke zeem

Precies de zeem die ik zocht. Neemt goed water op en heel fijn en goed uit te wringen.

Top product

Snelle levering en uitstekend product.

Snelle en duidelijke levering en uitstekend product.

Werkt heel goed

Ik heb de plumeau meteen gebruikt. Werkt perfect!!!!! Ik ben er blij mee

super!!!!

zeer snelle levering, topkwaliteit

ABSENCE DE LIVRAISON COMMANDE 42492754

Bonjour, je n'ai jamais reçu la commande !!!! cela fait 3 fois que je vous relance.....

Snelle correcte levering van beloofde!

Netjes verpakt, snel geleverd

Toppie.

Zeer tevreden mee.

Heel erg goed

Goede producten voor een correvte prijs en een super service. Zeer zeker aan te bevelen.

Supper

Artikel is zeer duidelijk omschreven zodat ik het juiste model kon terugvinden

Ben zeer tevreden, correcte en snelle afhandeling. En Belgisch !

Tevreden

Tevreden goede verzending

Déjà plusieurs commandes et service impeccable.

Toutes les commandes effectuées à ce jour ont été honorées rapidement et sans surprise excepté la dernière qui s'est égarée . Néanmoins, après contact avec un responsable voire même le patron, je pense, la situation a été solutionnée assez rapidement. C'est une grande chance et il est très confortable de pouvoir, en cas de problème, contacter directement par téléphone un responsable de cette société qui est, de plus, très compétent. Olivier

super

niets op aan te merken, duidelijke omschrijving, snelle levering. Ik ga zeker bij jullie nog kopen

Très Professionnel et Très Sérieux

Webshop bien élaboré, facile de trouver ce que l'on cherche. Facilité de passez commande multi choix de mode de livraison et de paiement. Envoi très rapide et bien protégé. Très professionnel et sérieux.

Prima service en vlotte levering

Zeer tevreden over snelle en goede service

erg goed

Een tevreden klant

Snelle en correcte ontvangst van de bestelde goederen.

goede en snelle afhandeling van de order

Goede informatie over de levering en die is gewoon zoals toegzegd en snel. Prima

Magazijnenstraat 10

2235 Hulshout

+32 470470899

Over D&L Products bv

Wij zijn een Belgisch familie bedrijf dat zich focust op Huis- Tuin & Keukenartikelen. Steeds mee met de nieuwste trends! Wij beschikken over een ruim assortiment dat dagelijks groeit en mee is met de tijd. Ons gamma bestaat uit zeer gekende merken bv.: Eres, Unger, Pulex, DeBuyer, Fissler, Fiskars, Tiger, Alfi, Lacor, Ibili, Vinalon, NanoPlus, Spontex, Flipper, Zyliss, Lacor, Cole&Mason, Berghoff, Moerman, Laguiole, Taranta, Gara's, ... Iedereen is welkom in onze zaak, particulieren, professionelen,... Of neem gerust een kijkje op onze webshop, met meer dan 7500 artikelen is er voor ieder wat wils.