Tevreden

Eerste keer dat ik een bestelling deed bij jullie tevreden , ik kende het produkt al en vond het alleen op jullie site , kroketten maken .

Levering

Beste, Levering laat te wensen over met GLS, tot 2 maal toe bericht gekregen dat we niet thuis zijn , terwijl dat we wel thuis zijn .

En ze leveren met b post,wij hebben een goede dienst velening met b post,en goed product aan een eerlijke prijs

Keurig ondanks kleine issues

Bestelproces verliep vlot en duidelijk. Erna waren er wat strubbelingen door gedoe met DHL en systemen maar de klantenservice is wel snel en beleefd, dus dat is uitstekend!! Bezorging was slordig maar wel snel, keurig ingepakt ook en zeer eenvoudig op te hangen. Helaas is de kleur wel stevig anders dan op de foto, we hadden een rood vliegengordijn besteld voor de kerst maar dit is toch wel flink meer naar de roze kant, als er een donkerrode kleur was geweest hadden we het omgeruild. Dat is jammer maar goed, dit heb je met foto’s. Uiteindelijk voldoet het verder prima dus we houden het toch. Al met al dus gewoon een dikke voldoende.

Snelle en correcte levering !

Producten gevonden aan lagere prijs op jullie site !

Snelle levering en heel goede prijzen

D en L per toeval ontdekt via internet. Overzichtelijke website, goede producten en heel goede prijzen

ooi gamma, perfecte levering

Ik vond gelijk het item dat ik nodig had .Het plaatsen van de bestelling net zoals de levering verliep enorm vlotjes. Ook vlot contact na verkoop toen ik met een vraagje zat.

Parfait!

Pratique,beau,solide,léger même rempli,il est parfait! Très contente de mon achat. Je recommande la marque. Très belle qualité pour le prix.

alles verliep super goed: online plaatsen, betaling en levering.

Bestelling online geplaatst voor een vriendin. Ze wou juist dezelfde afvoerstoppen bestellen dan wij. Direct gevonden online en een zeer vlugge levering volgde. Toen wij de afvoerstoppen wilden bestellen, belde ik naar de firma, nogal laat en toch nam een vriendelijke mijnheer de tel op en hielp mij direct naar wat ik zocht.

Prima ervaring

Bestelling en verzending + ontvangst snel en correct afgewerkt

Fijn om mee te werken

Zeer goed àlles afgehandeld

Schitterende service en ruim assortiment

Zeer vlotte levering. Ruim assortiment van goede producten. Goed telefonisch bereikbaar.

Bestelling snel geleverd

Beetje telleurgesteld deze keer in de kwaliteit van de mop. Na wat opzoekwerk blijkt tochtrol hier niet scherp geprijsd.

Duidelijke website - Perfecte afhandeling bestelling

Ik kende de website niet en kwam er toevallig terecht bij het zoeken naar een bepaald artikel. Omdat ik de voorkeur geef aan een Belgisch bedrijf heb ik een bestelling geplaatst. De website is zeer duidelijk en de afhandeling van de bestelling inclusief levering verliep snel en perfect.

Correcte en stipte levering

Mijn bestelling voldeed aan alle verwachtingen.

Goede service!

Makkelijk om online te bestellen, goede informatie via mail over het verloop van de bestelling. Verbazend snelle levering vanuit België in Nederland.

tevreden

Betrouwbaar bedrijf

Goede aanbod, goede prijzen

Heel goede prijzen, breed aanbod, snelle levering, erg snelle en vriendelijke klantenservice. Zeker een aanrader!

Kijken kiezen bestellen en gewoon ontvangen zonder gedoe. Top

Zoals steeds een goed aanbod en simpel en duidelijk. Bestellen zonder al teveel gedoe en en degelijke service. Top

Op tijd correct en juiste product geleverd

Juiste product, correcte levering, op tijd, vriendelijke chauffeur bpost.

Service om trots op te zijn.

Mooie en duidelijke site. Waar alles makkelijk te vinden is. De Produkten zitten tijdens transport goed verpakt. De flessen zijn helemaal omwikkeld met plastiek, zodat deze niet kunnen lekken.

Snel en correct

Goed bedrijf

Correct product, stipte levering

Over de bestelling en levering niets dan lof Dat mijn factuur zogezegd niet betaald was, vond ik wel heeel erg,heb nadien geen bevestiging gekregen dat deze wel betaald was!!

CORRECTE SNELLE LEVERING

HET IS EEN CORRECTE SNELLE LEVERING VAN DE BESTELLING

Goef maar te zwaar indien gevuld met water.

Ik moet vanaf een ladder de panelen schoon maken, en dan is het redelijk zwaar, wat wel logisch is. Het is niet uit te sluiten.

10 Magazijnenstraat

Hulshout 2235