Snelle levering en zeer goede kwaliteit! Zeer tevreden!

Snelle levering en zeer goede kwaliteit! Zeer tevreden!

Eerste bestelling en zeer tevreden.

Na een staaltje Maykkar Orange Krush, via een collega, te hebben getest zelf een eerste bestelling gedaan. Alles ging vlot en de levertijd was kort. Ik denk iets van een twee dagen. De gratis bijgeleverde en gevulde 0,5L flacon werd erg gewaardeerd! Ik moet de webshop nog eens grondig doorlezen om te bekijken wat ik nog kan gebruiken

Snelle reactie van verkoper en snelle levering.

Waarschijnlijk goed, anders hadden jullie het gehoord.

Ik krijg zoveel (ook zulk soort mails) dat ik er simpel van wordt..

Snelle levering en kwalitatieve sjaaltjes

Snelle levering en kwalitatieve sjaaltjes

Fijn dat er contact werd opgenomen toen een product niet voldoende op voorraad bleek! Product was eerder ook eerder weer op voorraad dan verwacht. Snelle verzending. Heldere communicatie omtrent verzending!

BON PRODUIT MAIS LES LIVREURS NE FONT PAS ATTENTION .

LE COLIS A ETE LIVRE RAPIDEMENT MAIS JE SUPOSE QUE QUELQU'UN A SUBTILISE UNE PARTIE DELA LIVRAISON DEPOSEE DANS L'IMMEUBLE PAR BPOST ALORS QU'IL Y AVAIT UN MOT SUR LA PORTE DE MON MAGASIN QUI INDIQUAIT DE LIVRER CHEZ MON VOISIN (LA PORTE A COTE). J'AI COMMANDE VLOERMISSEUR SUPA 740 FOURNI AVEC TROIS MOP QUI EN CONTENAIS QUATRE DONC IL M'EN MANQUE UNE CAR J'EN AI COMMANDE DEUX EN SUPPLEMENT (SUPAL740VERV). JE RECOIS LE BON DE COMMANDE 41387 MAIS PAS LA FACTURE ENSUITE. ALORS QUE C'EST LA FACTURE QUI EST NECESSAIRE. J'ESPERE RECEVOIR MA FACTURE ET UN MOP MANQUANTE.

Een klantvriendelijke website, vlotte en snelle levering. Ik ben een zeer tevreden klant.

Perfecte afhandeling en snelle levering.

Product voldoet volledig aan de verwachtingen.

Goede communicatie en snelle levering

Producten worden aangeboden voor een juiste prijs. Na bestelling gelijk goede en duidelijke communicatie en bevestiging.

Superrrrrrrr

Erg fijn deze doekjes voor mijn bril en tegen een zeer schappelijke prijs

Zeer goed.

Alles verliep vlot en snel

Produit conforme et bonne livraison

Produit conforme et bonne livraison

Prima doekjes

Excellent

Prix très correct, rapidité de traitement de commande et envoi au top !!!! Je recommande fortement D&L

Service rapide

Je recommande vivement cette société pour son sérieux et ça rapidité livraison

Betrouwbare mensen met advies op maat

Heel vriendelijke eigenaar. heeft ons direct geholpen zelfs voor de openingsuren omdat we daarna direct een klant hadden. Zeer blij van hun. Wordt zeker onze vaste leverancier.

Prachtig

Prachtig product en snel geleverd. Hele goede kwaliteit top ben er blij mee.

Good

Pretty fast delivery and original products.

Kwaliteit en snel

Leveren originele kwaliteitsprodukten

Prima produckt

Past mooi!

Géén opmerkingen, alles was dik in orde !

De levering en het product zijn zeer goed, n.a.w. binnen onze verwachtingen.

Goede service.

Klant vriendelijkheid zou deze webshop een hoge scoor geven.

Parfait !

Très bon suivi Envoi rapide Article conforme

Vlotte correcte behandeling !

Kwalitatieve taartenpan.

10 Magazijnenstraat