Snelle levering , top product

Bij deze had ik 5 raamsponzen besteld en de dag daarna had ik deze om 8 uur s'morgens al mogen ontvangen. Alvast bedankt voor de goede dienstverlening en snelle levering. Nogmaals dikke merci. Groetjes Marc.

Prima product, fixatie in omdoos kan beter

Bij de buren betalen met Ideal is ehhh... ideaal. De Zojirushi zat in een eigen doosje in een flink grotere omdoos zonder opvulling, dus rammelde een beetje. Mooi assortiment, kom hier zeker en vast weer terug.

Zeer tevreden met mijn bestelling , ook snel geleverd .

Ik ben zeer tevreden met mijn bestelling bij D&L products. Heel goede producten, prijs/kwaliteit is prima. Alles was netjes en veilig ingepakt en de levering ging vlotjes.

Uitstekende service

Ik werd perfect geholpen en zal in d toekomst er nog komen

Livraison rapide

Parfait Merci

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering. Product goed omschreven op de website zodat een juiste bestelling eenvoudig wordt en onnodige retours vermeden worden.

Past niet te groot

De tijk is veel te groot voor een Brabantia strijkplank A. Je kunt hem ook niet aantrekken met een koord ofzo. Ik heb een mail hierover gestuurd maar nog niets gehoord.

Zeer slecht

Voldoen niet

Parfait

Livraison ultra-rapide des produits aisément trouvés dans un choix étendu. Prix raisonnables, je recommande.

Supersnelle levering

Snelle levering en prima produkt

super koopje en super kwaliteit

doeken topsilk zijn top

Goed spul

Ik heb het nog maar een paar keer gebruikt maar op zich tot nu toe ben ik tevreden

Een duidelijke vlotte track&trace,en super blij met de geleverde bestelling TOP!!

Was héél snel geleverd,heb er direct gebruik van gemaakt,zowel droog&nat gaat héél soepel over de vloer.Ook de moppen die ik erbij besteld heb,passen er perfect bij.Dankjewel!

Heel tevreden

Heel tevreden vindt er alles wat ik nodig heb Super vriendelijk en gedienstig personeel En echte aanrader

Zeer snelle levering!

Goede service!

Perfecte

Correcte levering, product zoals beloofd

Service parfait

Service parfait commender à 11h du matin reçu le lendemain à 11h30 ambalage soigné. Je recommande vivement.

priema

alles goed geregeld

Topservice!

Altijd alles snel en dik in orde!

Goede levering en rap

kwaliteit en conform en snel geleverd

Een lokale winkel Een snele lèvering Een correct prijs Aan te raden

Magazijnenstraat 10

2235 Hulshout

+32 470470899

Over D&L Products bv

Wij zijn een Belgisch familie bedrijf dat zich focust op Huis- Tuin & Keukenartikelen. Steeds mee met de nieuwste trends! Wij beschikken over een ruim assortiment dat dagelijks groeit en mee is met de tijd. Ons gamma bestaat uit zeer gekende merken bv.: Eres, Unger, Pulex, DeBuyer, Fissler, Fiskars, Tiger, Alfi, Lacor, Ibili, Vinalon, NanoPlus, Spontex, Flipper, Zyliss, Lacor, Cole&Mason, Berghoff, Moerman, Laguiole, Taranta, Gara's, ... Iedereen is welkom in onze zaak, particulieren, professionelen,... Of neem gerust een kijkje op onze webshop, met meer dan 7500 artikelen is er voor ieder wat wils.