Beste Bart, Wij streven er altijd naar om alles direct in goede orde te leveren. Echter komt het wel eens voor dat de vervoerders wat minder zuinig met de pakketten omgaan dan wij van hen verwachten. Op het moment dat er, zoals jij aangeeft, iets kapot is gegaan tijdens het vervoeren. Zullen wij dit gelijk oplossen. Fijn om te horen dat je dit dan ook als prettig hebt ervaren! Nog heel veel plezier ervan. Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Hi Nicole, Fijn dat The.Pillow aan al je wensen voldoet! Met al die temperatuurwisselingen gaat het kussen nog goed van pas komen deze zomer. Zowel overdag als s'avonds kan The.Pillow je voorzien van heerlijke warmte!
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw review! En wat fijn om te horen dat The.Plaid zo snel geleverd is en daarnaast ook zeer in de smaak valt bij uw vrouw. We hopen dan ook dat er nog veel warme dagen en nachten zullen volgen! Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste Anita, Fijn om te horen dat u de deken met veel plezier gebruikt! Jammer genoeg ligt het leveren van de producten niet in onze handen. We streven er altijd naar het product binnen 1-2 dagen bij de klant te krijgen, maar dit lukt helaas niet altijd vanwege de personeelstekorten bij DPD (onze vervoerder). Met vriendelijke groet, Team NIKKI.AMSTERDAM
Liebe Annlie, Vielen Dank für Ihre Bewertung! Wir wünschen Ihnen noch viele warme Tage. Mit freundlichen grüssen, NIKKI.AMSTERDAM
Originele beoordeling
Beste Fatima, Dank voor je review. Heb je de faq van de plaid goed gelezen wat je er van mag verwachten? https://nikki.amsterdam/faq/ Hier staat onder de noemer The.Plaid alles zo goed mogelijk uitgeschreven. Andere mensen en reviews geven namelijk wel een goede verdeling en warmte aan. Tevens zie je op onze website een foto hoe de elementen zijn verdeeld. TAV de levertijd; heb je 1 April op preorder besteld op 1 April was de levertijd nog 2 weken, je hebt hem eigenlijk eerder ontvangen dan verwacht. TAV de prijs; Wat voor ons belangrijk is, is dat diegenen die onze producten kopen echt waar voor hun geld krijgen. Daarom maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen zodat de producten lang meegaan. (ook hieronder in een review beschreven) In het geval van onze warmteproducten hebben we daarnaast gekozen voor een zeer goede batterij die na het opladen lang gebruikt kan worden. Deze producten zijn overigens zeer duurzaam in gebruik. De kachel kan rustig een graadje lager. Dit is fijn voor de portemonnee en goed voor het milieu! Met Warme Groet Nikki.Amsterdam
Originele beoordeling
Beste Loes, Wat een ontzettend fijne review! We hopen dan ook dat u komende jaren nog veel warme avondjes kunt beleven met onze deken! Hartelijk dank voor uw beoordeling en nog vele plezier van The.Plaid. Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Sehr geehrter Sven, Was für eine super enthusiastische Rezension! Und es ist schön zu hören, dass Sie so gute Erfahrungen mit uns gemacht haben. Wir hoffen, dass Sie lange Freude an ihnen haben werden! :) Mit freundlichen grüssen, Team NIKKI.AMSTERDAM
Hi Lideweij, Dankjewel voor alle complimenten! Gelukkig kunnen we steeds meer en er zullen nog feestjes genoeg komen! Nog heel veel plezier ervan :) Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste Lambert, Wat een fijne complimenten! Het doet ons deugd te horen dat de vernieuwde site overzichtelijk en duidelijk is. We wensen u komende jaren nog heel veel plezier van de producten! Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste Devon, Fijn om te horen dat alles gemakkelijk is verlopen! Komende tijd zit het weer niet echt mee, dus die komt nog goed van pas! Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Dear Kyriakos, Nice to hear that you were impressed by our products! Hopefully you can impress even more people by showing them! ;) Kind regards, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste André, We zijn erg blij om te horen dat u goede ervaring met onze klantenservice heeft gehad. Wij streven ernaar onze klanten altijd met veel zorg te bedienen! En we zijn blij dat u uw weg op onze webiste heeft kunnen vinden! Wij wensen u nog een heel gelukkig en gezond 2022! Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste Theo, Fijn dat de levering snel is verlopen tijdens de drukke feestdagen! De winterse temperaturen zullen langzaam ons land binnen dringen en dan zit u er tenminste lekker warmpjes bij! Heel veel plezier ervan. Groet, Team NIKKI.AMSTERDAM
Nikki.Amsterdam likes to bring people together and create those moments that will not be forgotten in a hurry. A party in the garden, on the terrace, the boat or in the park. With friends, family or a romantic ‘just the two of you’. Nikki.Amsterdam offers a range of beautiful, innovative designed products of high quality which will add value to those wonderful moments together.