Filters

10

Heerlijk warm nu het weer kouder wordt

Bedankt! Ik heb The.wrap gekocht en het werkt echt goed. Precies wat ik verwachte. Snelle verzending en mooi compleet. Heerlijk veelzijdig product en goede kwaliteit. Nu wil mijn vrouw er ook 1 !

  • Aanbevelen? Ja
10

Een geschenk

Heerlijk zachte deken van goede kwaliteit en bovendien te verwarmen. Na een koude rit fijn om onder te kruipen in mijn luie stoel. Zou niet meer zonder kunnen!

  • Aanbevelen? Ja
10

Heerlijke plaid en uitstekende service

The Plaid was al een plezier om te zien, opgerold met de stoere riem hoef je hem niet in een hoekje uit het oog te leggen. De hoes is aaibaar zacht en de warmte erg aangenaam. Het feit dat het draadloos is maakt hem voor zowel thuis en daarbuiten een goede aankoop zeker nu het koude weer weer in aantocht is. Bij de aankoop zat een gratis tweede powerbank waardoor je nog langer plezier hebt van the plaid bij gebruik op reis. Er miste een kabeltje maar dat was met één gesprek met en uitermate vriendelijke klantenservice opgelost. Nu ik de kwaliteit heb ervaren had ik achteraf toch voor de set gegaan met kussen en de wrap. De deken is in iedergeval een aanrader voor iedere koukleun.

  • Aanbevelen? Ja
10

TOPSERVICE!!!!

Ik wilde graag de lamp cadeau doen en vroeg per mail of ze het wilden verpakken. Ik werd persoonlijk gebeld door Maurice die de lamp heeft voorzien van een cadeauverpakking en persoonlijke kaart. Overtrof alle verwachtingen. Helemaal Top!

  • Aanbevelen? Ja
10

We zitten er al jaren warmpjes bij dankzij The.Plaid

Enkele jaren geleden kochten we The.Plaid na het zien van een advertentie op FB. Na ontvangst bleek: je krijgt waar voor je geld. Kwalitatief hoogwaardige deken en een mooie powerbank met veel capaciteit (en twee oplaad in- en uitgangen) waardoor je hem doorgaans niet na elk gebruik meteen weer hoeft op te laden. De soort warmte was even wennen als je een elektrische deken gewend bent, maar inmiddels geven wij hier thuis allemaal de voorkeur aan The.Plaid. Het effect is behaaglijk, zonder dat de warmte na een tijd onaangenaam wordt. Bij ziekte of als het echt koud is leggen we er soms een andere deken of dekbed op, dan is het effect op z'n sterkst maar meestal is de blauwe of rode stand ruim voldoende. Het geeft naast warmte ook een gevoel van (diepe) ontspanning, ook bij onze kinderen. Regelmatig gaat de deken met ons mee in de auto/op vakantie/naar hobby's, ik zou niet meer zonder kunnen. Zodoende heb ik er afgelopen week nog eentje besteld, en The.Wrap als cadeau. De vorige deken is nog als nieuw blijkt nu ik ze naast elkaar kan leggen, super! En de prijs is heel netjes gelijk gebleven, dat kan ook niet elk bedrijf zeggen.... Enige feedback punt is dat hij van mij wel een klein tikje groter had gemogen, maar dat is moeilijk te realiseren qua techniek denk ik. Tot slot: bij vragen stond de klantenservice mij altijd vriendelijk, meedenkend en snel te woord. Top!

  • Aanbevelen? Ja
9

The Nikkie Bag is leven

Enigszins overdreven natuurlijk maar sinds aanschaf wordt het overal mee naartoe genomen. Bbq's, weekendjes weg, vakantie. Champagne op de Noordkaap in Januari, kan gewoon. Samen met een muziekje en sfeervolle verlichting. En toen tijdens de afwas een van de glazen sneuvelde heeft Nikkie een nieuw glas verstuurd (waarvoor nogmaals dank want vrouwlief is er nu weer gelukkig mee). Goede service zeg ik.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geeft verlichting bij pijnlijke schouders.

Heb veel last van m'n gewrichten, wrap gekocht. Nu makkelijk ook op pijnlijke schouders te gebruiken. Doordat je 'm open kunt te ritsen, makkelijk te vouwen rond schouders. Verlicht de pijn. Ben er blij mee, aanrader.

  • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke service die met je meedenkt

Aangezien ik graag het kussen cadeau wou doen, was Maurice zo vriendelijk om een handgeschreven kaartje met boodschap toe te voegen aan de bestelling. Vriendin blij, hond blij en ik blij. Win-win-win dus. :) Ps: Ik heb al eerder een plaid gekocht, de powerbank is super en wordt hier dagelijks gebruikt.

  • Aanbevelen? Ja
8

Gezocht naar mooie opblaasbare fauteuils en zeker gevonden!

The.seat gekocht. Ziet er meer dan leuk uit. Is een lichtgewicht met een luxe uitstraling. Heerlijk, stevig, comfortabel en relaxed zitten. In de ochtend besteld en meteen contact. Of de bestelling aan het eind van de middag gebracht kon worden? Meteen enthousiast. Na contact, zelf even opgehaald, was toch in de buurt. Besteld en de zelfde dag nog in huis. Top!!! Hartelijk dank voor de fijne service!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Ik vind het geweldig zo’n warme deken om mij heen

Als het maar eventjes te koud wordt in de avond, pak ik die deken. Lekker zacht en warm..heeft mij echt geholpen afgelopen winter om warm te blijven. Het is goed voor mijn spieren ook.

  • Aanbevelen? Ja
10

Schnelle Bearbeitung, gute Qualität und Service

Unkompliziert in der Problembearbeitung

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Fantastic!

The Wrap is very helping for cold and pain problems. I keep it on my lap, sometimes with a cloth over it until my feet, and it directly helps. Also the customer service is extremely good.

  • Would you recommend us? Yes
10

Super! Snel en vriendelijk

Het was een zeer prettige ervaring. Kon mijn bestelling dezelfde dag al ophalen, omdat ik in de buurt woon. Mail contact was vriendelijk en snel! Echt ern aanrader voor iedereen!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles in 1!

Goed geluid, gezellig licht en houdt ook nog je fles koud.

  • Aanbevelen? Ja
10

Een uitvinding!

Super blij met het verwarmde kleed! We zitten er regelmatig samen cozy onder, heerlijk en super gezellig! Service is uitstekend! Er was een knoop los gegaan en hebben super snel een nieuwe gekregen. Dank jullie wel!

  • Aanbevelen? Ja
9

Ervaring van luxe warmte

Wat fijn om de plaid en de kussen geleverd te krijgen! Na het eerste gebruik was ik al helemaal blij verrast! Ze zijn gemaakt van een luxe en goede kwaliteit buiten stof en de warmte die ze afgeven ervaar ik als comfortabel en luxe! Voor mij draagt dit bij aan langere avonden buiten in een comfortabele warmte!

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig product! (Alweer)

Ik was reeds in het bezit van the plaid en the pillow, maar kocht recent ook the wrap. Het is echt een heerlijke warmte, mooi geconcentreerd in een dun “kussentje”. Ikzelf gebruik het vaak als warmte voor verlichting tegen rug- en nekpijn en het is echt heel aangenaam owv de infrarood-techniek. De powerbank van the wrap gaat ook echt heel lang mee! Kortom, alweer een super goed product!

  • Aanbevelen? Ja
10

Kundenorientiertes Unternehmen

Wir hatten ein defektes Modul am Lampion L. Von Maurice wurden wir bestens betreut bis das neue Modul funktionierte. Problem wurde gelöst und wir sind 100% zufrieden. Danke.

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Super service

Warme deken van warme mensen

  • Aanbevelen? Ja
10

Mooi design en klantvriendelijk!

Zijn allemaal mooie designspulletjes en en van goede kwaliteit en levensduur. Wat ook opvalt is de top klantvriendelijkheid: goede bereikbaarheid, goede info en heel vriendelijk en meedenkend personeel!

  • Aanbevelen? Ja
10

Great and very friendly service

The Service and the Personal Contact was Really good, also like the Products very much.

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Perfect

1A .... selten so etwas perfektes erlebt. Habe the Bowl die Lampions in M und L. Es ist ein absolutes Highlight auf jeder Party. Einfach die App runterladen und los legen.... Alle geräte verbinden sich automatisch beim Einschalten , was ein super klang . Ich bin froh das wir uns für diesen Kauf entschieden haben.

  • Aanbevelen? Ja
8

Goede communicatie over reparaties

De bedrading van de binnendeken in The Plaid bleek defect en niet te repareren. Gelukkig kunnen er losse binnendekens nabesteld worden. Bij is een enorme meevaller bij een product als dit en een pluspunt voor Nikki.Amsterdam! Anders moet je zo'n hele deken weggooien. Heel fijn dat vervanging van de binnendeken kan. Ik hoop dat voor de komende jaren in het leveringspakket blijft.

  • Aanbevelen? Ja
10

Ich bin sehr zufrieden

Sehr schnelle Lieferung und auch eine schnelle Antwort bei Fragen Danke

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Snelle levering en goed product

Een 10+ van mij voor deze vriendelijke webshop. Ik kwam er na de bestelling achter dat mijn adres niet klopte. Dit hadden ze in een oogwenk voor me opgelost. Bedankt voor de goede service, ik kijk uit naar de nieuwe producten die er eventueel bijkomen!

  • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Mollerusweg 76

2031BZ Haarlem

+31 23 205 2307

[email protected]

Over Nikki.Amsterdam

Nikki.Amsterdam likes to bring people together and create those moments that will not be forgotten in a hurry. A party in the garden, on the terrace, the boat or in the park. With friends, family or a romantic ‘just the two of you’. Nikki.Amsterdam offers a range of beautiful, innovative designed products of high quality which will add value to those wonderful moments together.

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.