Hi Mirjam, Dank voor je review! En goed om te lezen dat je het gebruik van de deken onder de knie hebt! Nog heel veel warme momentjes gewenst! Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Hi Carla, Dankjewel voor je review. Eén ding is zeker, jij zit er deze winter heerlijk warmpjes bij! Heel veel plezier ervan. Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste Jan, Dank voor je review! Altijd goed om te lezen als iemand tevreden is over de deken. Helaas kunnen ook wij in verband met de hoge transport en productiekosten niet in de prijs zakken.. In ieder geval heel veel plezier ervan! Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste Susan, Heel fijn dat onze klantenservice al je problemen deels kon oplossen! Is iets wat wij ook hoog in het vaandel hebben staan. En gelukkig valt de deken ook goed in de smaak! Nog heel veel warme momenten gewenst! Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste Claudia, Fijn dat alles snel is opgepakt en je uiteindelijk je product toch wat sneller hebt ontvangen dan je in eerste instantie dacht. Het gaat steeds kouder worden, dus een verwarmd kleed gaat goed van pas komen. Heel veel plezier ervan! Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Hi Judith, Fijn om je ook nog even telefonisch te hebben gesproken. Het gaat alsmaar kouder worden, dus ik denk dat de deken nog heel goed van pas gaat komen komende maanden. Heel veel plezier ervan. Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Hi Sander, Wat een complimenten zeg! Fijn dat zowel de deken als het kussen goed in de smaak vallen. Geniet van alle momentjes met de deken deze winter! :) Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Hi Ilse, Dank voor je mooie review! En wat fijn dat je vader er zo van aan het genieten is. Nog heel veel warme momentjes toegewenst! :) Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Originele beoordeling
Hi Tom, Dank voor je korte maar krachtige review! Nog heel veel plezier van je aankoop! Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste mevrouw Tankie, Dank voor uw review! Wél moet ik u vermelden dat de punten die u beschrijft allemaal terug te lezen zijn op de pagina van het desbetreffende product. Er zijn inderdaad 4 warmte-elementen en ook in de foto's is te zien dat de powerbank kan worden weggestopt. Het kan natuurlijk zijn dat uw verwachting anders is dan hetgeen dat u heeft ontvangen. Wij raden u aan nog even zorgvuldig door onze FAQ heen te gaan om zo duidelijk te lezen hoe het product exact werkt. Daarnaast kunt u ons altijd bellen, zodat we u te woord kunnen staan. We hopen dat u huisdiertjes er optimaal van kunnen genieten. Groetjes, Team Nikki.Amsterdam
Originele beoordeling
Beste Lilian, Fijn dat je zo te spreken bent over onze service! En natuurlijk ook over de warmte deken. We wensen je nog heel veel warme momentjes. Met vriendelijke groet, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste Monique, Dank voor je review en wat fijn om te horen dat alles snel is opgepakt! Heel veel plezier en warme dagen gewenst! :) Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Hi Nicole, Wat een toffe review! En wat fijn dat we u zo blij hebben kunnen maken! Nog heel veel warme momenten gewenst. :) Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste Charlotte, Dankjewel dat je even de tijd wilde nemen om een review achter te laten! En het is altijd goed om te horen dat verwachtingen worden overtroffen. Gelukkig is alles gegaan zoals je had gehoopt en we hopen dan ook dat je tijdens de koude winterdagen heerlijk warm onder de deken weg kan kruipen! Heel veel plezier ervan! Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Beste Monique, Dankjewel voor alle complimenten! Nu inderdaad lekker de thermostaat omlaag draaien en dan komt het helemaal goed deze winter! Heel veel warme maanden toegewenst. Groetjes, Team NIKKI.AMSTERDAM
Nikki.Amsterdam likes to bring people together and create those moments that will not be forgotten in a hurry. A party in the garden, on the terrace, the boat or in the park. With friends, family or a romantic ‘just the two of you’. Nikki.Amsterdam offers a range of beautiful, innovative designed products of high quality which will add value to those wonderful moments together.