Wat een heerlijke aroma verdamper. Super makkelijk in gebruik. En hoe leuk is het dat je verschillende kleuren kan instellen. Wat ook top is dat ie niet hoeft op te warmen, maar meteen werkt als ie aan staat. En je kan hem instellen voor een 1 uur of 3 uur. Orange is mijn favoriete geur. Ik ben fan!
Beste Pascal, Wat goed om te horen dat The.Diffuser zo in de smaak valt! Heerlijke geurtjes die ook een gezond effect hebben op het welzijn van de mens kan in deze tijden geen kwaad! Heel veel plezier ervan! Groetjes, NIKKI.AMSTERDAM
Gut
Originele beoordeling
Leider haben wir das Paket nicht erhalten, angeblich weil die Adresse nicht stimmt, das haben wir Ihnen auch schon geschrieben.
Auf Anfrage gleich konkrete Hilfestellung mit dem Erfolg der Schadensbehebung!
Hi Martina, Es freut mich zu hören, dass Ihnen schnell und gut geholfen wurde. Viel Spaß mit den Laternen! :) Herzliche Grüße, NIKKI.AMSTERDAM
J’ai reçue un produit qui semblait correct mais l’ouverture il était défectueux ma demande de retour est prise en compte j’attend le retour du SAV pour me faire un avis
Originele beoordeling
J’ai reçue un produit qui semblait correct mais l’ouverture il était défectueux malgré ma demande de retour je n’ai eue aucune réponse … Produit de mauvaise qualité
Mooie originele producten
Hi Marjolein, Hartelijk bedankt voor je review en mooie cijfer! Voor het eind van het jaar zullen wij nog twee originele nieuwkomers publiceren, dus houd onze socials goed in de gaten. Groetjes, NIKKI.AMSTERDAM
Schnelle Lieferung
Hallo Dörte, Es freut mich zu hören, dass Sie mit den gelieferten Produkten und der Geschwindigkeit, mit der sie geliefert wurden, so zufrieden sind! Viel Spaß mit den Produkten in der nächsten Zeit. Grüße, NIKKI.AMSTERDAM
Zondagavond bestellt, maandag om 9.44 het Trackingnummer von DPD en dinsdag om 11.00 uitgeleverd in Duitsland. Beter kan niet.
Beste René, Wat fijn dat u zo enthousiast bent over onze levering en service, dat is altijd ons streven! Heel veel plezier van de producten! Groet, NIKKI.AMSTERDAM
Sehr schöne Produkte/ Ideen und ein super Service!
Lieber René, Es ist schön zu hören, dass der Service zufriedenstellend war! Bei diesen Temperaturen kommen ein gekühlter Wein und gute Musik gerade recht. Viel Spaß damit! Herzliche Grüße, NIKKI.AMSTERDAM
mooie vormgeving, geweldige toevoeging in het interieur, ideaal voor op het terras of in de tuin.
Hi Marcus, Precies zoals de lampion gebruikt moet worden! Lekker in de tuin of op het terras genieten van een gekoeld wijntje, goede muziek en een sfeervol licht! Geniet ervan! Groet, NIKKI.AMSTERDAM
Beautiful design and good quality of the products (I have an Lampion S and L). Ordering and shipments went quick and smoothly! Installation and configuration of the Lampions is easy too. But IMHO the app needs some further development. Apple Music is not supported by it. So you can't play playlists directly from the app, which makes it nearly superfluous. It only allows the changing of colours. I would also like the possibility to adjust the volume of each device separately.
Hi Nicolas, Thanks for your feedback! We will keep your adjustments in mind to further develop our app! For now we hope you'll enjoy The.Lampions! Kind regards, NIKKI.AMSTERDAM
Top product en zeer goede service
Beste Peter, Dankjewel dat je jouw ervaring met ons hebt willen delen! Heel veel plezier ervan! Groet, NIKKI.AMSTERDAM
We hebben een aantal van The Lampion besteld maat M. Goede service en uitleg over het product en het is echt een eyecatcher bij een feestje of gewoon in de tuin (zeker als je er een paar kunt koppelen).
Hi Jolanda, Wat leuk om te horen dat jullie meerdere lampionnen hebben aangeschaft, zo kunnen jullie een ware geluid- en lichtshow creëren in en rondom jullie huis! We wensen jullie dan ook nog heel veel plezier met de lampionnen en de feestjes die jullie erbij geven. Groetjes, NIKKI.AMSTERDAM
Alleen maar lof voor Nikki.Amsterdam. Originele producten, goede kwaliteit en echt een aanwinst voor in huis of de tuin. Ook leuk om cadeau te doen!
Beste Henk, Top om te horen dat u er zo blij mee bent! Het is nog even wachten op de zonnige dagen, zodat we ook echt van onze tuin kunnen genieten. Heel veel plezier ervan en bedankt voor de review! Groet, NIKKI.AMSTERDAM
Ik heb een Nikki Amsterdam wijnkoeler gekregen. Nu had ik geen bon en ik geen gegeven paard in de bek kijk, heb ik contact gezocht met Nikki.Amsterdam. Na contact met ene Bart ben ik perfect geholpen. Het probleem was nadat ik de lamp had geladen geen contact kon maken via blue tooth. Na opsturen van foto's en een filmpje bleek de blue tooth niet te werken. Toen is de unit vervangen en had ik na opladen contact met de koeler en geniet nu heerlijk van de achtergrond muziek en genot van een gekoeld drankje in de tuin.
Beste Willem Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat onze service afdeling u zo snel kon helpen. We wensen u dan ook heel veel plezier met de lamp komende zomer! Groet, NIKKI.AMSTERDAM
Danke auch für die schnelle Lieferung, wir sind sehr zufrieden. Einziger Vorschlag: In den Artikelbeschreibungen könnten konkretere technische Angaben stehen (Größe der Lampen, Leistungsaufnahme, Akkukapazität). Vielen Dank!
Lieber Christoph! Schön zu hören, dass Sie so positiv über unseren Service und unsere Produkte urteilen! Und es ist toll, dass Sie auch darauf hinweisen, was wir noch verbessern können, wir werden Ihr Feedback bei der Weiterentwicklung unserer Website berücksichtigen. Viel Spaß mit unseren Produkten! Mit freundlichen Grüßen, NIKKI.AMSTERDAM
levering goed . contact voor levering voor aanpassing afleveradres prima . vindt alleen de app met downloaden beetje vaag krijg ook een waarschuwing en veel Chinese tekens ...werkt daarin tegen wel goed . ook jammer dat de lamp enkel via de app is te bedienen ,geen tel. bij je kan je ook de lamp niet gebruiken . verder erg leuk ding .
Hi Martino, Dank voor je review! Wat betreft het niet kunnen besturen van de lamp zonder app hebben wij het volgende daarover te melden. De app is makkelijker, omdat iedereen een telefoon heeft en deze ook vrijwel altijd op zak heeft. Als u deze inderdaad een keer vergeet kunt u ook een afstandsbediening aanschaffen. Deze verkopen wij los voor al onze producten (https://nikki.amsterdam/the-remote/) Groet, NIKKI.AMSTERDAM
Betrouwbaar en eerlijk
Hi Helga, Wij zijn altijd open en eerlijk naar onze klanten toe. Daarom hopen we ook dat je nog lange tijd van de lampionnen zult genieten! De zon laat het in ieder geval toe! Groet, NIKKI.AMSTERDAM
Mooie lampion Die van nikk gekocht omdat er een app bij zit. Deze app werkt prima als je de QR code scan van nikki Amsterdam De app in de play store liep vast en werkte niet goed Van Nikki Amsterdam goede feedback gehad en als werkt zoals t hoort. Zeer tevreden en een prima service.
Hi Wilma, Er waren inderdaad wat problemen met de Android app, maar fijn dat we dit samen met u hebben kunnen oplossen! Het is nu nog even wachten op de zon en dan kunt u ook lekker in de tuin van gekoelde wijntjes, sfeervol licht en favoriete muziek genieten! Groetjes, NIKKI.AMSTERDAM
Originele beoordeling
Mooie lampion Die van nikk gekocht omdat er een app bij zit. Maar die werkt niet op Android Dus veel geld kwijt voor een lampion die op 1 kleur blijft staan en waarvan de app vastloopt
Cher Julien, Merci pour votre critique courte mais percutante ! Nous vous souhaitons beaucoup de plaisir avec nos produits! Cordialement, NIKKI.AMSTERDAM
De bestelling is in goede orde afgehandeld, helaas was de enige verstoorder de koeriers DPD. De bestelling werd niet, zoals beloofd na 1 dag, maar pas na 2 dagen afgeleverd. enfin, het is dus goed gekomen en de Lampion Large is bijzonder mooi en werkt perfect. Wie wil er nu niet zoiets uniek hebben.
Beste Hedy, Onze excuses voor de vetraging, maar gelukkig heeft u het pakket alsnog een dag later ontvangen! Heel veel plezier van The.Lampion! Groet, NIKKI.AMSTERDAM
We hebben de service, het meedenken en de kwaliteit van de producten als zeer goed ervaren! Zonder opdringerig te zijn konden we heel snel beschikken over onze bestelde artikelen. Absoluut een aanrader!
Beste Mark, Service vinden wij heel belangrijk en daarom zijn wij altijd blij met reviews zoals die van u! Heel veel plezier van de producten en laten we hopen dat de zon zich snel weer laat zien! Groet, NIKKI.AMSTERDAM
Perfect, very good product.
Hi Stefano! Thank you for your review. Have a great summer with some cooled drinks and fine music! Kind regards, NIKKI.AMSTERDAM
Nice product , good service, efficient and helpful. Really pleased!
Dear Simon, Thanks a lot for your review! The sun is on it's way so let's enjoy every moment of it! Kind regards, NIKKI.AMSTERDAM
Sinds enkele maanden bekend met het merk Nikki.Amsterdam en sinds de aankoop van mijn eerste product helemaal verkocht , vet voor in en rond je tuin en super handig te bedienen met de App ..... ondertussen bijna de hele Nikki collectie in huis , zeer tevreden met de producten en kan ze iedereen aanbevelen !
Beste Marcel, Wat goed om te horen dat The.Family langzamerhand je huis begint op te vullen! Het weer wordt ook steeds beter dus het genieten kan nu echt gaan beginnen. Heel veel plezier van de producten! Groet, NIKKI.AMSTERDAM
très beaux objets utiles et sympathiques, un appel à la bonne humeur entre amis et au romantisme en couple !!!
Cher Jean-Clément, C'est agréable à entendre! C'est aussi le message que nous voulons faire passer. Profitez des moments qui comptent vraiment, avec vos amis et votre famille! Amusez-vous bien! Meilleures salutations, NIKKI.AMSTERDAM
Mollerusweg 17
2031BZ Haarlem
Nikki.Amsterdam creëert het liefst momenten die niet snel vergeten worden. Momenten in een groot of klein gezelschap waarop je er helemaal kunt zijn. Sinds onze oprichting in 2017 ontwikkelen wij producten die hieraan bijdragen. Stijlvolle wijnkoelers voorzien van een bluetooth speaker en sfeervolle verlichting, maar ook een hele range aan infrarood warmtedekens en -kussens. Van ontwerp tot aan het uitleveren van de producten, onze processen zijn er volledig op gericht jou een zo perfect mogelijke wannahave te bezorgen. Of je nu geniet van een intiem samenzijn tijdens een prachtige zonsondergang, ontspant in de tuin, of omringd bent door vrienden tijdens een feest – onze producten dragen bij aan een heerlijke sfeer en helpen je volledig op te gaan in het moment!