Snel, makkelijk en goed!

Ik heb de bestelling gedaan om 15.00 uur en de dag erop lagen de hockeyrokjes in de bus, heel blij met de goede en snelle service!

zeer vlotte levering - artikel volgens verwachting

heel tevreden van de levering artikel volgens verwachting

Super snelle levering en precies wat ik van mijn producten verwachten!

De producten zijn precies zoals ze worden getoond en binnen één dag was alles bij mij thuisbezorgd.

makkelijk bestellen snelle levering

hoge verzendkosten

Top! Bestelling binnen een dag geleverd. Ideaal als je de volgende dag ook weer moet trainen.

Avonds besteld. 19.40 uur. Niet verwacht dat het de volgende dag al geleverd zou zijn. Erg blij met snelle levering.

Voor onze dochters hebben wij TK hockey maskers besteld. Buiten dat het een kwalitatief goed product is, zijn wij ook zeer tevreden over de snelle levering. Binnen 24 uur hadden wij de maskers in huis.

Precies als ik had gehoopt.

Prima.

Ware nicht geliefert

Trotzt mehrmaligen Nachfragen ist die Bestellung immer noch nicht ausgeliefert. Email Anfragen werden nicht beantwortet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snel en klantvriendelijk

Hockeyhandschoen voor mijn dochter besteld. Deze kon ze de volgende dag al gebruiken op de training, fijn zo’n snelle levering! In eerste instantie had ik het verkeerde model besteld; na een telefoontje met de ‘klantenservice’ hebben ze de foute bestelling geannuleerd. Fijn dat dit nog mogelijk was (is zeker niet bij alle webshops het geval).

Snelle levering nu nog snelle goals!

De website bied genoeg keus, eenvoudig in gebruik en snelle levering. Alles tip top in orde!

To the point

Klantvriendelijk communiceren en doen wat je beloofd

Snel, gebruiksvriendelijk bestellen en retourneren en de goedkoopste.

Ik had mijn bestelling al bij een andere aanbieder geplaatst en zag toen dat hockeypoint veel goedkoper was! Gezocht naar de adder onder het gras, maar niet gevonden;) andere bestelling geannuleerd. Snel bezorgd, hartstikke tevreden!

Vertrauenswürdig

Eine kleine Firma, die man unterschtüzen sollte, die sind sehr lieb

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correct, stipt en kwalitatief

Heel tevreden, goed omschreven product en eerlijke communicatie rond levertijd

top

snelle correcte service enige minpuntje : terugsturen kan niet gratis ..

Prima service!

Bestellen, betalen en bezorgen gaat super makkelijk en snel.

Gewoon goed

Hockeyspullen besteld voor onze dochtee. Overzichtelijke site, ruime keuze en duidelijke foto’s en omschrijving. Snelle levering, goed geslaagd!

Snelle levering zonder poespas

Na de bestelling is alles snel in orde gemaakt, binnen no time was mijn nieuwe hockeytas in huis. Naast de gebruikelijke mailings was verder contact niet nodig, omdat alles ging zoals het hoorde.

Ik heb het verkeerde artikel ontvangen, maar dat wordt opgelost als het goed is.

Als het opgelost wordt, is mijn ervaring voldoende.

Snel en goede kwaliteit

Een hele snelle service. De volgende keer bestelbus de hockey spullen van mijn dochter zeker weer hier!

Perfecte spullen razendsnel

Enorme keus, goeie spullen en razendsnel verzonden. Heel erg tevreden!

Fijne site om (snel) je favoriete hockeyspullen te halen.

Snelle levering Fijne site om op te shoppen, aangezien je alles makkelijk kunt vinden.

Super snelle en goede levering

Werd sneller geleverd dan verwacht

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade