Fijne spullen, correcte levering

Aan het eind van de zomer een nieuwe outfit voor onze dochter in de groei besteld. Via hockeypoint mooie producten gevonden en alles werd keurig geleverd. Helaas wel wat later dan verwacht, maar na een mailtje te hebben gestuurd ontvingen we de spullen de volgende dag. Als de levering sneller was, dan had ik vijf sterren gegeven.

Top service1

3 rokjes besteld, waarvan 1 niet op voorraad. Gebeld in verband met aanstaande wedstrijd en diezelfde dag zijn voorradige rokjes alvast verzonden. 2 dagen later netjes het resterende rokje ontvangen.

delivery next day

İ bought hockey shoes for my son and next day it was delivered. My son is happy with his shoes :)

Supersnelle service!!!

Echte aanrader Omdat ik te laat was en mijn dochter echt een nieuw trainsetje nodig had.. toch even snel besteld! En gelukkig de andere dag al in huis! Keurig ingepakt. Ik ben dik tevreden!

Toller Preis

Schöner Schuh,ganz weich und tolles Design. Schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer snelle levering en concurrentiële prijs. De doos waarin de artikelen verpakt zaten was buitenmatig groot. Op dat vlak kan het ecologisch gezien beter.

Snelle en nette bezorging

Heb scheenbeschermers besteld en heb ze super snel binnen gekregen. Het zag goed in gepakt.

Snelle levering zonder verzendkosten, top!

Op het laatste moment nog schoenen moeten bestellen en gelukkig was het de volgende dag al in huis zodat onze dochter haar eerste training met mooie schoenen mee kon doen. Goed prijs/kwaliteitsverhouding, overzichtelijke website en levering.

Goede snelle levering

Ik bestelde op maandagmiddag en dinsdagmiddag waren de hockeyschoenen al binnen ook de site is zeer duidelijk

Helemaal goed

Goeie ervaring, snel geleverd, mooi product, prima site

Mooie prijs en goede service

Op de overzichtelijke website heb ik gemakkelijk een bestelling kunnen doen. Veel keuze en goed zichtbaar welke maten beschikbaar zijn. Bestelling is op het beloofde tijdstip bezorgd. Voor de artikelen heb ik ook nog een mooie prijs betaald, zoals 15% korting op een hockeyrokje.

Bin zufrieden

Ware wunschgemäß geliefert. Nachfragen bei Lieferverzögerungen würden freundlich und konstruktiv beantwortet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Duidelijke website en snelle levering

Mooie duidelijke website en na bestelling een snelle levering. Prijsniveau is prima vergeleken met andere aanbieders.

Mooie schoen

Super snelle levering. Dochter is blij

Schnelle Lieferung, Produkte super

Alles bestens

Prima service, snelle verzending

Ik had mijn hockeyschoenen snel ontvangen. Duidelijke website ook!

Snel, compleet en goede prijs

Snel, compleet en goede prijs

Goed advies

Er stonden geen afmetingen bij het produkt. Telefonisch de afmetingen opgevraagd en vriendelijk te woord gestaan.

Snel en netjes.

Goede info, goede site, snelle levering en netjes verpakt.

Goeie site, vlotte levering

Betrouwbare site. Alles vlot verlopen.

Lieferzeit statt 2-3 Tage 14 Tage, Inhalt unvollständig.

Bestellung kam nach 14 Tagen an. Inhalt war unvollständig, aber alles via Rechnung berechnet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima hockeytas, betaalbaar en supersnel geleverd!

Op zoek naar een niet al te grote hockeyrugtas voor mijn tieners kwam ik deze fijne tas tegen; het is soms lastig om tussen alle tassen met hartjes en andere lieve leuke patronen iets te vinden dat mijn jongens ook leuk vinden ;-) En het bestelproces ging ook prima en snel: besteld rond 14:30, 's avonds al verzendbevestiging en de dag daarop al in huis, heel fijn!

Tevreden

De site is overzichtelijk. De prijzen zijn in goede verhouding. De verzending is super snel en er zitten geen extra kosten aan verbonden. Kortom, ik ben erg tevreden.

Wat beter kan: Op Ideal gedrukt maar werd niet doorgeleid naar de betaalportal. Kreeg factuur, gemaild met vraag wat de bedoeling is: geen antwoord op gekregen. Dag later weer gebeld, wilde factuur betalen door bankrekeningnummer in mail te kopieren maar daar mist de voorloop 0 (een cijfer tekort). Staat wel in de factuur maar toen naam en nummer niet overeenkwamen begon ik te twijfelen aan de echtheid van jullie shop. Dit alles ook telefonisch al doorgegeven, masker werd keurig de dag na betaling bezorgd door dhl.

Prima tevreden

Het pakket werd de volgende dag al bezorgd. Blij mee!

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade