Ondanks dat de site aangaf dat het iets langer kon duren, toch binnen 24 uur verzonden

Prettig, vertrouwd

Het was een fijne transactie

Alles verliep zoals het moest en er waren geen problemen. Ideaal dus!

Belofte wordt waargemaakt; de volgende dag waren de hockeyschoenen in huis!

Overzichtelijk site, ruim aanbod en belofte klopt.

Gisteren besteld, vandaag in huis.

Snelle levering. Mooie hockeyschoenen en passen, dus alles top.

Snelle levering.

Woensdag besteld en donderdag was het bij mij thuis.

Snel geleverd, juiste info over levering, goede koop hierdoor!

Alleen jammer dat er veel bijproducten uitverkocht waren

snelle levering, prima prijzen

Gewoon een goede hockey webshop

snel en goed

Shirt was niet meer op voorraad, kreeg snel een goed alternatief aangeboden. Top

Moest achter winkel aan voor mijn bestelling

Na een week maar eens gemaild waar mijn bestelling bleef; zou op voorraad zijn en volgende dag bezorgd worden. Niet dus. Toevallig was ‘het net met de post mee’ (of te wel vergeten, zoals ik dit excuus ken) toen ik contact op nam. Minpuntje voor de winkel, communicatie kan beter. Artikel was met wat bubbeltjes folie ingepakt maar doos was niet opgevuld. Gelukkig moeten de spullen tegen een stootje kunnen ;) Aflevering door dhl wel goed.

Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Supersnelle respons en levering, makkelijke site, geen verplichte registratie, snelle uitcheck, toppie!

Snelle verzending en goede service.

Tijdens mijn zoektocht naar nieuwe korfbalschoenen ben ik op deze site terecht gekomen. Niet enkel geschikt voor hockey maar verschillende doeleinden dus.

prima product waar ik blij mee ben

goede kwaliteit, snelle levering

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Netjes verpakt en op tijd geleverd

Keine Antwort

Guten Tag, ich habe eine online Bestellung gemacht und diese meines Erachtens abgeschlossen. Es gab keine email Bestätigung und nach meiner Rückfrage am Montag wie denn der Stand der Dinge ist, kam auch noch keine Antwort. Ich versuche sie heute telefonisch zu erreichen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super goed

De site was duidelijk. De bestelling ging snel en de stappen waren eenvoudig. De opvolging van mijn pakket was spannend om te lezen. De levering was de kers op de taart. Dank je voor de fijne ervaring

top service!

snelle levering, juiste prijs

Super snel geleverd

Wat een top winkel, goede prijzen en artikelen.

Niet goed en goed

Helaas waren de verkeerde spullen geleverd. Maar verder was de service super. Retour gestuurd en vrij snel ook het geld retour.

Supersnelle bezorging

Duidelijke website en zeer snelle bezorging. Top!

Het keepers shirt is super snel verzonden en aangekomen!

Het blauwe keepers shirt is door hockeypoint snel verzonden en goed aangekomen. Het shirt is van een mooie kwaliteit. De kleur blauw is helder. Het shirt zit goed, heeft een goede pasvorm onze zoon is er blij mee en heeft er veel zin in om hem bij zijn pak aan te trekken.

Perfect!

Goede prijs, overzichtelijke site en zeer snelle levering!

Super snelle levering

Zoals beloofd was mijn aankoop er de volgende dag al. Het verzendbewijs zat al heel snel na de bestelbevestiging in mijn mail. Top!

Goed product

Prima product, goed verpakt

Wat een leuke website, handig en overzichtelijk!

Nieuw op deze site en zeer goed goedlachs! Netter service, snel verzonden en in huis. Kom zeker terug!

Zondag besteld, dinsdag in huis

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade