Snelle levering.

Hockeytas besteld voor kleindochter, zij is er blij mee.

Perfect afgelopen

Snel doorgestuurd en top artikel

Snelle levering en super goede service.

Wat een geweldige service! Ik had een verkeerde maat besteld door mijn fout. Gelijk een email gestuurt en binnen tien minuten hebben ze de bestelling aangepast. Levering was snel. Binnen 24 uur.

Sehr schnelle Lieferung, alles bestens!

Sehr schnelle Lieferung, alles bestens!

Binnen 1 dag mooie tas geleverd

Mooie hockeytas voor onze kleindochter. Mooi afgewerkt en zeer snel geleverd

Producten zijn goed, veel aandacht voor de customer journey!

Producten aanbod is helder, bestelprocedure loopt vlot door. Makkelijke check-out. Het voelt vanaf het moment dat je de bestelling doet, tot het moment dat je het product krijgt, alsof je bij de hand wordt genomen. Prima tools als je belt met een vraag: ze zien direct wie je bent en wat je hebt besteld, zonder dat er eerst een hele trits aan vragen gesteld hoeft te worden. Ik kom graag terug!

Lieferzeiten

Leider nicht wie auf der Internetseite geschrieben, schnelle Lieferung, sondern auf mehrmaliges Nachfragen erst nach 4 Wochen die Mitteilung, dass die gekaufte Tasche nicht in der verlangten Farbe vorrätig ist. So etwas geht gar nicht! Sie war als Geschenk zum Jubiläum gedacht und ist bis heute noch nicht da. Der Kontakt in englisch ist auch nicht zielführend! Schade! Unser Club wird sicher keine weiteren Bestellungen tätigen. Frdl. Grüße Kornelia Gora

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Laatst was er iets misgelopen met een levering maar werd perfect opgelost door de trolley thuis te komen afleveren. Mijn zoon vertrok naar het EK in Duitsland en had deze tas dringend nodig. Fantastisch hoe dit werd opgelost! In het verleden al meerdere bestellingen geplaatst en nooit problemen ondervonden.

Sehr guter Händler

Sonntag bestellt, Mittwoch schon da. Wunderbar. Gute Qualität, alles wie beschrieben. Gerne wieder.

Smart bal kwam de volgende dag in huis!

Maandag besteld, dinsdag in huis.

Alles super!

Top Artikel; sehr schneller und gut verpackter Versand; alles bestens!!!

Snelle levering en hele goede prijs

Ik had een stickbag besteld bij een andere webshop, maar bleek verkeerd. Nieuwe besteld bij Hockeypoint. Het bleek nog eens één van de goedkoopste Maharadja's stickbag te zijn op het internet. Levering was sneller dan verwacht. Al met al een prima ervaring!

Precies volgens belofte

Alles gestroomlijnd. Duidelijk aanbod, goed bereikbaar en binnen de beloofde tijd geleverd.

Producten op tijd in huis en goede berichtgeving over bezorging.

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd

Express Versand braucht zu lange

Ich erwarte schon seit 2 Wochen ein Packet doch es kommt nicht weil ups eine Rechnung braucht und hockeypoint hat die nicht geschickt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

top en snel geleverd

top en snel geleverd

Goed en super profesioneel!

Ik heb wat besteld en ik kreeg binnen 1 minuut al een bevestigingsmail en binnen 12 uur al een mailtje dat er was begonnen aan mijn bestelling. De volgende dag kreeg ik ook al een track en trace code zodat ik mijn pakketje kon volgen. Dus mijn conclusie is: een heel goed profesioneel bedrijf dat alles goed voor elkaar heeft. Geen emoji's dus ik typ het even Duimpje-hartje-hockeystick-hockeygoal

Snel geleverd en goede service

Uitstekende service, snel leverbaar en het product voldoet zoals omschreven.

Leuk tas voor kinderen

Mooi tas voor een kind van rond 7 jaar. Het is in begin even uitzoeken hoe een hockeystick in de tas kan. Daarna gaat het wel makkelijk.

Alles wat je nodig hebt en snel verstuurd

Prima website, snelle levering

Prima website, duidelijk en overzichtelijk, makkelijk bestellen, snelle levering

Lieferverzug

Lieferung bis heute nicht gekommen

Goed aanbod, betrouwbare levering, nette prijs

Altijd de beste verhouding tussen aanbod, prijs en aankopen netjes op tijd geleverd met duidelijke communicatie.

Goed.

Super leuke winkel met goede kwaliteit hockey spullen, verzending duurt langer

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade