Goede prijs goedee service.

Ruime keuze uit verschillende merken. Goede levering.

schnelle Lieferung und gute Informationen.

Das Finden der Waren, insbosondere der zugehörigen Artikel aus Einer Serie kann verbessert werden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling was op tijd en compleet

3 Wochen Lieferzeit

Meine Bestellung wurde nicht bearbeitet obwohl das Geld unmittelbar abgezogen wurde. Ich musste erst nachhaken, insgesamt hat es über drei Wochen gedauert bis ich die Waren verschickt wurden. Mein Wunsch nach einer kleinen Entschädigung (Rabatt, Gutschein, etc.) wurde nicht berücksichtigt. Zu den Sachen selbst kann ich nichts sagen, da sie immer noch nicht da sind.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Snelle en perfecte service.

De bestelling komt snel en verzorgd binnen. Al meerdere malen besteld en altijd tot volle tevredenheid.

Super Hockeyschuhe für zarte Mädchen Füße ,rasche Lieferung.

Tolle Hockeyschuhe, Preis-Leistung ist super . Wunderschöne Farbe . Gute Passform. Bin froh endlich was gefunden zu haben was für ganz schmale Mädchen Füße passt. Super schnelle Lieferung .

Snelle service top geprijsd

Fijne site, overzichtelijk, fijne prijzen top service

Zeer tevreden! top service

Super ervaring. Snelle reactie nadat ik een mail had gestuurd. Daarnaast snelle levering! Zeker een aanrader.

Obo Torwart Helm prompt geliefert

Auch diesmal kam der bestellte Artikel ziemlich zügig zu uns. Immer wieder gern!

Super winkel met superprijzen

Goede website, goede prijzen, snelle levering

Super Auswahl, schnelle Lieferung

Alles zu meiner Zufriedenheit, gerne wieder

Alles gut

Lieferung schnell und mit guten Lieferdienst

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goed, snelle levering. Blij met de spullen.

Overzichtelijke site met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Op dinsdagmiddag een rugzak voor mijn dochter besteld en de volgende dag werd het bezorgt. Goede service en prijzen!

Goede service en kwalitatieve producten

De bestelling is snel en compleet geleverd Het zijn mooie kwalitatief goede producten!

Prima website, soepel alles kunnen vinden en bestellen, levering wat vertraagd, fijne communicatie.

Jammer dat de bestelling vertraagd was door een product dat toch niet op voorraad bleek. Ondanks een belletje, en de toezegging dat het op tijd zou zijn, nog een keer achteraan moeten bellen. Toen bleek dat het ipv zaterdag, pas dinsdag zou worden geleverd. Dat was wel even jammer. Ondanks die tegenvaller wel prima te woord gestaan en uiteindelijk geholpen. Tja, kan gebeuren, we blijven mensen :).

Snel en Goed

Communicatie en snelheid prima in orde.

Snel en op tijd geleverd

De bestelde producten zijn snel, op tijd en goed verpakt geleverd. Ik zal hier zeker weer bestellen.

Prima en duidelijke communicatie.

Mooie webshop met scherpe prijzen. Na mijn bestelling een link van dhl ontvangen met een track en trace, waarmee je makkelijk je pakket kunt volgen. Namens mijn dochtertje zal ik zeker nogmaals een bestelling gaan plaatsen!

In 1e instantie duurde de levering langer dan verwacht, maar na een telefoontje was de levering de volgende dag binnen. De medewerker aan de telefoon was echt zeer klantvriendelijk en dacht heel goed mee. Ik heb geen factuur ontvangen. Zouden jullie mij deze alsnog kunnen sturen?

Prima; alles volgens afspraak!

Keurig volgens afspraak en op tijd geleverd.

Wahnsinnig zufriedenstellend

Super Auswahl, schnelle Lieferung, leuchtende Augen des Sohnes. Was will man mehr. Top, danke und gerne wieder.

Kommunikation der Lieferzeiten bei Bestellung zu optimistisch

Ihr könnt doch nicht eine Email zur Bewertung schicken, bevor die Lieferung bei mir angekommen ist! Was soll ich da bewerten?

Schnelle Lieferung, Ware top entsprechend der Beschreibung

Alles prima

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Supersnelle levering en netjes verpakt

De schoenen die ik bestelde om 17.20uur werden de volgende dag geleverd. Netjes verpakt.

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade