Compleet aanbod en goede service

Alles wat ik nodig heb op 1 website is ideaal. Bestellen gaat gemakkelijk en de service is top!

Doen wat er beloofd wordt

Bestellen ging makkelijk via de site met goede info. Bestelling geleverd binnen de termijn van 3-6 dagen die ook bij het product stond als levertijd.

Snel en correct

Ruime keuze. Besteld en snel in huis. Prima service. Voor herhaling vatbaar

Goede prijzen en producten, levering laat te wensen over

Prima en duidelijke site, vaak goede aanbiedingen. Momenteel wacht ik echter al 5 dagen op mijn levering, terwijl het als cadeau bedoeld was. Niet prettig. Zeker niet als je geen dagelijkse update krijgt. Het ligt niet direct aan jullie, maar jullie kiezen er wel voor om met dhl te werken ipv andere bedrijven. Als je dus geen haast hebt met levering is het een prima site.

Goede producten, goede prijs, goede service!

Handige one-stop-shop voor alles gerelateerd aan hockey. Prijs en kwaliteit zijn altijd goed dus geen noodzaak om eerst vergelijkend internet onderzoek te doen. Website is helder en service is goed. Zo simpel is het!

Goed assortiment, faire prijzen

Makkelijk online bestellen en goede communicatie wat betreft verzending. Aantrekkelijke prijs met gratis verzendkosten “sealed the deal”.

Uiteindelijk vanwege de prijs bij Hockeypoint besteld en super snel geleverd!

Perfecte service en levering!

Ik had zelf een verkeerd maat helm besteld. Hierover heb ik direct de volgende ochtend gebeld, en ze hebben dit gewijzigd de benodigde maat was niet op voorraad, maar direct voor mij besteld. Ik had hierom m’n bestelling als nog super snel binnen. Alles netjes per mail bevestigd. Ze hebben alles goed op orde en verlenen uitstekende service.

Snelle levering, goed product

Het gewenste product heb ik snel kunnen vinden. Goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Snelle levering en product was helemaal naar wens.

Super snelle en nette levering

Ik heb 2 gezichtsmaskers besteld op vrijdag en zaterdags geleverd.

Schnelle Lieferung. Kostenfreier Versand ab 30 EUR top!

Schnelle Lieferung. Kostenfreier Versand ab 30 EUR top!

Super snelle levering

Schoenen werden super snel geleverd en goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken, Helaas verkeerde maar besteld dus na de snelle levering direct andere maat besteld en ook deze waren er super snel!!

Een bedrijf dat met je meedenkt.

De keepershelm van mn dochter bleek uitverkocht. Hockeypoint bood het duurdere nieuwe model voor dezelfde prijs aan!

Super snelle, betrouwbare service!

Gisteren besteld, vandaag geleverd in een nette verpakking. Top!

Snelle levering en alle producten waren netjes in orde!

Alle hockeyspullen die ik had gekocht zaten netjes verpakt in de doos! En het was een zeer snelle levering. Ik ben heel erg tevreden!

Zoals altijd top, snelle levering en goede producten

Wauw, gamification van de sport... de smart bal voor mijn dochter aangeschaft. Met een app en challenges over de hele wereld je eigen skills verbeteren. Geweldig :) Als we in de buurt zijn, gaan we altijd even langs bij hockeypoint:)

Schnell geliefert, alles in Ordnung

mehr ist dazu nicht zu sagen

Ruined keus en snel geleverd

Er waren wel wat maten uitverkocht van artikelen waar ik eerst naar keek, maar er waren goede alternatieven.

Goed verzorgd pakket en keurig op tijd! Ben er blij mee!

Uitgebreid aanbod en snelle levering. Alles wat je nodig hebt incl leuke armbandjes voor de kids

Goede prijzen en vlugge levering

De producten voldoen aan mijn verwachtingen. Concurrerende prijzen en snelle levering. Wat kan beter zijn ?

Bestellt, geliefert, schnelle Lieferung

Unkomplizierte Bestellung und schnelle Lieferung

Warum Rückporto?

Der Versand klappt gut, das Angebot ist groß, doch wenn etwas zurück gesendet werden muss (weil zu groß) und ich dann 6 eur Versand zahlen muss, dann werde ich nicht wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Schoenen besteld voor de volleybal

Vlotte service

Goede ervaring