problemlose Abwicklung

bestellt, bezahlt, geliefert - TOP

Wat een slechte service!

Op 29/8 een bestelling gedaan. Beloofde leveringstermijn volgens webshop: 2 tot 3 werkdagen. Op 30/8 een e-mail ontvangen met de boodschap dat een van de bestelde producten niet meer beschikbaar was, met de vraag of we dit wilden annuleren of iets anders wilden bestellen. Dit ondanks het feit dat het product volgens de webshop wel op voorraad was. Onmiddellijk op 30/8 geantwoord dat we het product wensten te annuleren. Geen reactie, noch levering ontvangen. Op 6/9 nog eens bericht gestuurd met de vraag waar de bestelling bleef. Op 6/9 bericht ontvangen waarin werd gesteld dat er nog enkele producten niet op voorraad waren en dat die die dag nog of de volgende dag zouden binnenkomen. Daarna opnieuw niets meer vernomen, noch levering ontvangen. Op 14/9 dan nog eens bericht gestuurd met de vraag waar de bestelling bleef. Op 15/9 dan antwoord ontvangen waarin men plots beweerde dat wij niet geantwoord hadden op het bericht van 30/8, terwijl wij daarop diezelfde dag geantwoord hadden en daarna nog berichten gestuurd hadden. Nu nog steeds niets ontvangen. Dit is echt de slechtste webshop die ik ooit heb gebruikt!

Artikel werd snel geleverd.

Hele fijne klantenservice

Ik had een aantal vragen over mijn bestelling ook heb ik veel contact gehad met de klantenservice hierdoor. Elke keer werd ik super snel en goed geholpen. Zowel op de mail als aan de telefoon waren ze erg vriendelijk. Ik heb mijn pakketje nog niet binnen maar ik vertrouw er op dat het allemaal in orde zal zijn! :) Zou hier zeker vaker spullen gaan bestellen.

Super mooi sticktas

Veel keuze. Makkelijk te kiezen nu een mooi tkntas. Handig goede indeling. Makkelijk te dragen

super service

Fout van de Firma " Reece " werd snel opgelost . Vriendelijke behandeling bij de melding , pakket overzichtelijk te volgen .

Mooie hockeyspullen!

Zoon heel tevreden en blij met z’n nieuwe hockeyschoenen en scheenbeschermers!

Prima, snel bezorgd!

Prima webshop met schappelijke prijzen en snelle verzending. Punt van aandacht: de maattabel voor hockeysticks klopt niet helemaal.

Super snelle levering

Ik heb zojuist een hockeyshirt besteld en hij is nu al onderweg. Binnen 10 minuten!

Schnelle Bearbeitung ohne Probleme!

Insgesamt sehr zufrieden mit der Bearbeitung, nur manchmal sind Artikel leider sehr lange nicht verfügbar, sodass man nicht weiß, ob sie überhaupt noch mal auf Lager sein werden. Ansonsten Ablauf bei Bestellungen super!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service en supet kwaliteit

Ik was op zoek naar een hockey rugzak voor mijn dochter. Op hockeypoint vond ik een hele mooie,de rugzak was na 2 werkdagen al in huis. De kwaliteit is top en mijn dochter kan nu haar spullen veilig meenemen op de fiets.

Goede deal en service top

Duidelijke website en goede deal. Het bestelproces verloopt makkelijk en de levering gaat volgens plan.

Hele mooie site en super snelle levering!

Snelle levering en netjes verpakt.

Reibungslos und schnell

Schon diverse Bestellungen gemacht. Immer zufrieden, problemlos und gut. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super snelle service en goede kwaliteit producten

Heel snel kreeg ik al een mail dat mijn bestelling onderweg was, jullie hebben veel aanbod op de website en de producten zijn goed.

Prima snelle service

En zeer makkelijk retour te sturen

Goede snelle service

Makkelijk en snel

Na een week nog niets verzonden

Niets gehoord. Hopelijk ontvangen we de spullen alsnog snel. De site was verder prima

Perfekt

Fast and no troubles!! Thanks a lot!!

Een zeer snelle levering. Goed op de hoogte gehouden over de status van de bestelling.

Alles volgens verwachtingen

Correcte levering Kwaliteitsvolle en mooie producten

Snelle en juiste levering

Prima, snelle levering conform verwachting

Uitstekende service

Zeer snel en top levering.

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade