Snelle verzending, goede product kwaliteit

De verzending was snel en de kwaliteit van de producten goed. Helaas 1 paar sokken die ik had besteld waren wel van hetzelfde merk, maar niet zoals op de foto (duidelijk een ander model) maar wel dezelfde kleur dus niet heel erg.

Schnell und gute Qualität

Wir bestellen gern bei Hockeypoint, da sowohl die Bestellung als auch Lieferung und Rücksendung stets problemlos verlaufen. Zudem erhalten wir gute Ware.

Knowledgeable and friendly

Was purchasing goalie gear so was important for me to talk with someone with experience. Presented options and recommendations which we valued. Thank you

Gister een oranje hoodie besteld en de volgende dag al bezorgd. Goede kwaliteit en pasvorm.

Prima service, maar geen track and trace

Bestellen ging heel soepel, het product was ook snel binnen, goed ingepakt en wel. Enige minpunt is dat de track and trace code niet werkte.

fantastisch

Mijn pakketje had wat vertraging maar daar heb ik ook een netjes een melding van gekregen. De volgende dag was het er gewoon ben zeer blij met wat ik heb besteld, dus als ik ooit nog weer watvoor hockey moet kopen ben ik hier op het goede adres! De mails die ze sturen zijn erg vriendelijk en je word goed op de hoogte gesteld wanneer je pakket aankomt. Het pakketje zit keurig in gepakt met een kartonnetje boven zodat als je het tape doorsnijdt je in het karton snijdt en niet in je product! Dus kort samengevat ik ben zeer tevreden!

Voor herhaling vatbaar

Precies zoals afgesproken, goed verpakt, op tijd ontvangen en duidelijk communicatie omtrent de levering. Echter bij het winkelen zit/zat er een fout in de website. Zodra ik een item aan m'n mandje toe wilde voegen, werd wel het juiste item aan m'n mandje toegevoegd, echter de melding vertelde me steeds dat ik het item dat ik hiervoor had bekeken was toegevoegd. Dit werkt verwarrend en is wel iets om naar te kijken voor de ontwikkelaar van jullie website. Met vriendelijke groet, Een mede webdeveloper

Snelle levering en duidelijke website

Via Google gezocht op hockeyrokje voor mijn dochter. Duidelijke site en snelle levering in klein pakketje. Ook gratis bezorging vanaf 30 euro. Tevreden!

Duidelijke bestelprocedure en snel bezorgd.

Nette levering

Super leuke hoxkey sokken. Snel en netjes geleverd

Hele snelle verzending en goede kwaliteit

Snelle levering, blije dochter!

Roze maskers, die wilde mijn dochter als keeper voor haar team! En die waren er.. makkelijk besteld, goede communicatie en snelle levering. Zo hoort online bestellen te gaan!!

Prima levering en mooi op tijd

Bestelling is netjes op tijd geleverd en bevestiging met track & trace ontvangen zodat je weet wanneer levering komt.

Snelle en goede service

Snelle en accurate service.

Overzichtelijke site en goede service!

Overzichtelijke site en goede service!

Top snel geleverd

Snelle levering en goede prijzen van de producten

Teleurstellende service!

Bij levering bleek er een stiksel los te zijn, na contact werd er gemeld dat ze eerst met Osaka gingen kijken naar de garantie. Dit is natuurlijk vreemd omdat ik iets goeds besteld heb maar iets kapot geleverd krijg. Ik doe geen zaken met Osaka maar met Hockeydirect. Helaas na 5 dagen nog steeds geen reactie. Ik had zo lang gespaard en heb nu een kapotte tas. Eerste en laatste bestelling.

Super Auswahl

Große Auswahl und schnelle, problemlose Lieferung

große Auswahl und Bestellung war unkompliziert

positive Einkaufserfahrung

Schnelle Lieferung umfassende Informationen und eins A Ware

Der Zusammenfassung ist nichts hinzuzufügen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Alles goed en snel geregeld

Helaas DHL bezorgd altijd bij de buren maar dat ligt bij DHL.

Prima levering en goede communicatie

Alles was goed geregeld

Fijne levering, goed op tijd.

vlot verzonden, duidelijke communicatie, top producten!

vlot verzonden, duidelijke communicatie, top producten!

Schnelle Lieferung

Wie bei allen Bestellungen in den letzten Jahren, gab es keine Probleme, uneingeschränkt empfehlbar.

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade