Goede spullen, uitgebreid assortiment, goede prijzen.

Ik kon snel de benodigde spullen vinden bij Hockey point. De site is erg overzichtelijk, de levering is snel en de prijzen zijn schappelijk. Fijne webwinkel!

Professioneller Hockeyshop - fachkundig, freundlich, schnell

Hockeypoint ist ein professioneller Hockeyshop, der über ein fachkompetentes und freundliches Mitarbeiterteam verfügt und die Kaufabwicklung professionell und schnell abwickelt. Sollten einmal Retouren dabei sein (z.B. beim Bestellen von mehreren Hockeyschuhpaaren zur Auswahl) läuft auch das professionell und schnell ab. Die Lieferung erfolgt ebenfalls sehr schnell. Also absolut empfehlenswert.

Geweldige service

Overzichtelijk en snelle service.

Eerste keer iets besteld, het is een fijne website en de service is snel.

Supersnelle service

Heel snel kunnen vinden waar ik naar op zoek was voor een hele fijne prijs. Levering keurig, netjes verpakt en snel met als bonus een gezellige sleutelhanger. Volgens keer zeker weer!

Goede service en advies. Goede kwaliteit, prijs verhouding.

Schnell und zuverlässig

Kundenservice antwortet zügig, genau und geht auf die Wünsche ein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super fijne stick. Duidelijke foto's/omschrijving. Zeer snelle levering. Al met al helemaal blij.

Perfekt

Prima advies en snel !

correct

Snel, makkelijk en een goed product

Snel, goed en de beste prijs!!

Ik koop al jaren onze spullen bij dieze hockey specialist! Vakmensen met kennis en dus het juiste advies! Super als het gaat om garantie! Voor ons nooit is er maar 1 aanbieder

Goed aanbod

Goed aanbod, eerlijke prijs, snelle levering.

sehr gute Erfahrungen

Alles bestens, gute Ware, schnelle Lieferung*****

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Groot assortiment en snelle bezorging

Jammer dat retour niet gratis is maar verder erg fijn!

Super schnell und tolle Qualität

Die Ware kommt immer sehr schnell und in sehr guter Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede producten met snelle service

Goede site, goede producten en snel geleverd. Super leuk een sleutelhanger cadeau.

Prima site, (te) veel mails..

Goede site, makkelijk bestellen. Heel veel mails.. Tot ergenis aan toe

Uitstekend!

Super fijn op de hoogden gehouden en fijne bezorging!

Schneller Service

Schneller Versand.Leider mußten wir eine Retoure machen-aber auch das hat alles super geklappt.

Heel goed!

Heel goed geholpen!

Fijne webshop!

Hockey point is een heel prettige webshop die ook alles in huis heeft voor goalies! De site is heel overzichtelijk, de service is goed en ze hebben mooie aanbiedingen! Helemaal top dus!

Alles super

Ich bin beeindruckt. Schneller Versand. Top Ware, ein glückliches Kind zuhause. Bei euch werd ich nun öfter bestellen :€.

Prima vlot

Besteld en het werd geleverd

Easy to use and great range.

Order and delivery great. Product range excellant.

Service op de site precies zoals het behoort te zijn

Mijn kleindochter mocht voor de eerste keer “echt” naar hockey en wou zooooo graag in echte kleren! Het was donderdag 14.00u en haar hockeyles de volgende dag om 15.30u. Op de site hebben we alles op de juiste maat kunnen uitzoeken en ik vergeet van m’n leven haar blije koppie niet toen ik haar die vrijdag uit school kon halen om de spullen te passen voor 15.30u. Klasse!

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade