De dingen die ik zocht waren makkelijk te vinden.

Snel en volgens verwachting

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Uitgebreid aanbod, goede zoekfunctie, fijne prijzen.

De bestelling was snel binnen. Helaas niet de goede maat Maar de service was goed

Zeer goede service

Reageren snel en doen echt hun best voor je. Er waren problemen met de levering door DHL. Maar is door Hokeypoint zeer goed opgepakt zodat ik als klant er niet te veel hinder van ondervond. Top.

Bestellt und schnell geliefert

Sofortige Rückmeldung, da ich beim bezahlen einen Fehler gemacht habe, sehr unkompliziert, jederzeit wieder.

snel

snelle levering en ruim assortiment

Veel keus, bestelling snel in huis

Voor mij zou er nog iets meer uitleg bij de verschillende producten mogen. Wat het verschil is tussen de verschillende bitjes bijvoorbeeld.

heel fijn!

snelle levering, en goed product, ook vind ik het fijn dat er goed gecommuniceerd is. bedankt!

Alles Gut

Schneller Versand, freundliche Mitarbeiter

Snel met een goede prijs kwaliteit!

Een prettige ervaring vanwege een gebruikersvriendelijke website en goede afwikkeling van de bestelde producten.

snelle levering goede kwaliteit

Accuraat en een goede service

De volgende dag hadden we de schoenen al in huis, de berichtgeving is erg nauwkeurig en dit geeft als klant een hoop vertrouwen. Aan 1 van de veters zat een beschadiging. Hier heb ik gelijk een e-mail over gestuurd en dit heeft Hockeypoint opgelost door een nieuw paar veters toe te sturen. Kortom, een beoordeling van een zeer tevreden klant!

Snelle afwikkeling van mijn bestelling

Op zondag de aankoop gedaan en maandag per post toegestuurd. Alles keurig verzorgd.

Super Service

Selbst ein falsch bestellter Artikel konnte vor Versand annulliert werden. Danke dafür!

Zeer goede producten, snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding, goede service, duidelijke site, snelle levering

Super service

Extreem snelle service én bijzonder vriendelijk. Waar vind je dat nog

Guter service, schnelle Antwort, schnelle lieferung

Ontzettend snelle service!

De bestelde hockeystick was de volgende dag op tijd binnen voor de training!

Supersnelle levering van kwaliteitsvol materiaal!

Snelle levering Betrouwbaar Kwaliteitsvol Eerlijke prijs

Normal Experience

The stick was in good condition however the grip seemed old and its useless.

• Would you recommend us? No

Snel en zoals omschreven

Product snel in huis, goede prijs, precies zoals omschreven, keurig ingepakt, ga hier vaker bestellen!

Tevreden met het produkt en de vlugge levering

Tevreden met het hockeybroekrokje en de snelle levering met leuk extra Sleutelhangergadget en bon erbij. Dankjewel! Namens mezelf en dochter.

Makkelijk en snel

Sehr gutes Preis-/Leistungverhältnis

Ich habe zum ersten Mal bei Hockeypoint bestellt. Trotz Versand aus den Niederlanden ging es sehr schnell und die Adidas-Kunstrasenschuhe habe ich nirgendwo so günstig gesehen wie hier. Ich bin vollauf zufrieden.

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade