Goede service!

De reden dat ik hier heb besteld is het brede assortiment en de snelle service. Zeker aan te raden voor als je goede kwaliteit en snelle levering wilt. Om 17:00 besteld en had het de volgende dag al in huis.

Mooie prijs en snel geleverd

Overzichtelijke website met een mooie collectie voor mooie prijzen. Snelle levering.

Zügige Lieferung sowie gute Nachverfolgung

Die Bestellung wurde am selben Tag noch fertig gemacht und am nächsten Tag versandt. Man wird ständig informiert wo das Paket sich zur Zeit befindet. Sehr guter Service

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

erg fijn snel verzonden!

de hockeytas die ik heb gekocht heb ik hier gekocht omdat hij hier goedkoper was. Het is ook gratis verzending wat ook heel fijn in! Pakketje was erg snel verzonden!!

Snelle levering en precies als verwacht

Snelle levering en precies als verwacht

Betaalbaar en spullen snel in huis!

Goede kwaliteit en normale prijzen!

Goede kwaliteit.

Snel en goed geleverd

Snel besteld en goed geleverd. A merk en uitstekende pasvorm. Strafcorner maskers: Veiligheid voor alles!

Goede reactie op mijn vraag en netjes geleverd.

Snel en ruim assortiment

Ondanks drukte toch snel geleverd. Door eigen fout verkeerde maat besteld. Retour ging heel soepel en bedrag werd terug gestort. Aanrader dit bedrijf

Sehr positiv

Auf Fragen wurde schnell geantwortet und trotz Verspätung bei der Nachbestellung von Produkten wurde die Bestellung sehr schnell versendet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en goede kwaliteit schoen

Mooi aanbod van, in ons geval, aan hockeyschoenen. De schoen heeft een goede pasvorm, maat valt goed. Snelle levering

Snel en goed contact met deze zaak

Nadat een besteld artikel niet meer voorradig was, werd er snel contact gezocht, en een goede oplossing aangedragen. Dit zie ik nu in deze drukke online tijden bij andere winkels anders! Hockeypoint is correct en makkelijk te bereiken!!!

Top service!

Top service en super snelle levering!

Sehr schnelle Lieferung, super zuverlässig

Die Torwarthose war zuerst nicht lieferbar, da nicht mehr auf Lager, wurde dann aber sehr zügig nachgeliefert.

Super fijne website. Snelle levering

Website is makkelijk in gebruik en alles staat er duidelijk bij de producten. Snelle afhandeling van producten dus snel alles in huis.

sehr zufrieden, eventuelle Verbesserung Update vom Versandstatus sehen können

sehr zufrieden, eventuelle Verbesserung Update vom Versandstatus sehen können

Hockeypoint Kerkrade top!

Bij hockeypoint Kerkrade is iedereen vriendelijk en heeft goede tips. Een winkel waar we graag komen. Niet gericht op geld verdienen maar ook kijken naar wat degene die hockeyt nodig heeft. Top, ga zo door!

Snel, doen wat ze beloven

Ik had besteld, inderdaad de volgende dag al afgehaald. Werkt super! Grote aanrader

Super Service

Ich kann nur positives vom Hockeypoint.nl berichten. Vorort ist der Service mega und auch online hat man eine gute Beratung und die Bestellung ist binnen 24 Stunden zu Hause.

goede ervaring met hocheypoint

Soepel bestelproces, snelle afhandeling met duidelijke communicatie. Duidelijk retourproces

De snelle service wordt zeker waargemaakt. Om 15.30 besteld en de volgende dag om 13 uur in huis!

Super Service

Super schneller Versand und unkomplizierte Abwicklung! Gerne wieder!

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade