komen na wat ze leveren.

alles top duidelijke communicatie via mail. snelle levering.

Fijn en snel

Fijne producten goede merken en binnen 1 dag al geleverd ook een erg groot assortiment.

Vlotte levering en prima prijs/kwaliteit verhouding

Zeer duidelijke communicatie over de levering!

Ruim aanbod. Duidelijk over leveringstijden.

Ja

Zolang hockeypoint al bestaat al trouwe klant

Super goedkoop en fijn bedrijf, vroeger in de autozaak altijd goed geholpen en nu in de nieuwe winkel nog meer keuze! Als ik hockey spullen nodig ga ik altijd naar hockeypoint!

Goede site

Het is een goede duidelijke website met goede verzending.

Je kan informeren of je stick in bepaald gewicht / balans op voorraad is. Dat is reuze handig.

Enthousiast bedrijf!

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen, die is nog onderweg. Maar binnen een uurtje had ik al allerlei enthousiaste en vrolijke mailtjes met updates over mijn bestelling. Het is fijn om te weten waar je aan toe bent, en de manier waarop er in de mail gesproken wordt geeft je vertrouwen. Persoonlijk heb ik daar een fijn gevoel aan overgehouden. Nu hopen dat mijn bestelling ook goed is, maar dat lijkt mij wel!

Prima product, goede levering, overzichtelijke site.

Die Bestellung kam schnell und in handlichem Pakt zu uns!

Ich finde gut, dass die zwei bestellten Schläge rund zwei Bälle nicht zu groß verpackt hier ankamen, sondern "handlich" und platzsparend. Auf den mit versendeten Schlüsselanhänger hätten wir aber gut verzichten können...

Goed aanbod waar ik kon vinden wat ik zocht

Duidelijke info wanneer product werd verstuurd Betaling makkelijk Enige nadeel is de koeriersdienst DHL die de afspraken niet na kwam

prima geregeld

alles snel en correct geleverd

Top!!

Super snelle levering! Erg fijn!!!

Goeie Kwaliteit voor een schappelijke prijs

Prijs kwaliteit is prima. Levertijd keurig na gekomen zelfs met de winterse buien. Top

Very good !

Perfect shop with nice product at affordable prices, delivery professional. Good job!

Makkelijke en overzichtelijke site waar je alle producten makkelijk kunt vinden

Prima webwinkel, snelle levering

Artikelen makkelijk te vinden, overzichtelijk pagina en snelle levering

Vriendelijk en goed

Uitstekende service.

Uitstekende service en hele snelle levering. Keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Zal hockeypoint zeer zeker aanbevelen aan andere.

Prima product, prima dienst.

Bestelling geplaatst woensdag avond. Thuis geleverd in België vrijdag om 10 u 30. Prima dienst voor een prima product.

Prima hockeywinkel compleet

ik heb een stick voor mijn zoon gevonden. mooie prijs. Door de aanbieding kwam de prijs met onder de grens van gratis bezorgen. Dan maar een bandje erbij voor 1,70 om bijna 4 euro goedkoper uit te zijn. Bij het selecteren op stickmaat 30 kreeg ik alle kindersticks. Ook waar deze maat uitverkocht was. Dat is wel onhandig. Daarom ook niet de volle 5 sterren. succes met het verbeteren van de site.

Snelle levering, fijne rebound balk

Rebound balk voor hockeyveldje naast het huis. Professionele kwaliteit, doet het goed.

Snelle service en handig dat ik kn bellen dat ik kon bellen met een medewerker

Ik had even gebeld om iets te vragen en heb daar gelijk antwoord gekregen en bestellen was snel met geen rare dingen die me tegen zaten

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade