Goed assortiment en snelle levering.

Ruime keuze en snelle levering. Ook een goede communicatie.

Duidelijke website, snelle bezorging

Zeer tevreden.

Gute Beratung am Telefon und schnelle Lieferung nach Deutschland

Gute Beratung am Telefon und schnelle Lieferung nach Deutschland

Goede ervaring

Een goed product voor een nette prijs, Snelle levering, netjes verpakt. Aanbeveling waard.

Prima website en snelle levering

Prima website met goed assortiment en aanbiedingen. Snelle levering

Goede communicatie, levertijd en leuk presentje extra, top!

Schnell und zuverlässig

Schnelle und zuverlässige Lieferung

Super schnell und unkompliziert

Wie gewohnt schnell und günstig

Super snelle levering

We kwamen er Lekker last minute achter dat de hockey schoenen van mijn zoon te strak zaten. Dus snel besteld bij Hockeypoint. Nog nooit eerder iets bij besteld, maar zij hadden wat wij wilde. Op zondag besteld, dan is de winkel gesloten, maar kreeg meteen maandag morgen bericht dat de schoenen ingepakt waren en verzonden. Dinsdag hadden we ze binnen. Nou super snel toch! Top service!

Snelle levering; goed product

Snelle levering; goed product

fantastische claient service

Door een bug in de ordermodule kreeg ik het verkeerde product toegestuurd (maat) perfect en zonder issues opgelost! correcte communicatie gehad.

Snelle en nette levering

de bestelde hockeytas voormij kleinzoon viel in de smaak!

Snel geleverd, mooi assortiment en snelle reactie op vraag via e-mail!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Hockeypoint heeft een fijne site, makkelijk te bestellen, snelle levering tegen een gunstige prijs. Helemaal goed!

Snelste pakket ooit ontvangen met duidelijke communjcatie!

Goed product, snelle levering en goede communicatie. Tevreden dochter!

Tevreden

Groot aanbod, voordelige prijzen, snelle en correcte levering.

Snelle levering netjes verpakt tegen goede prijs

Goede ervaring

Snelle service en product voldoet aan de verwachtingen.

Dieses Mal leider etwas enttäuscht

Bisher war ich bei jeder Bestellung voll zufrieden. Nur dieses Mal wurde das Versprechen des Versandes am gleichen Tag leider nicht eingehalten. Erst auf Nachfragen 2 Tage später wurde ohne konkrete Antwort auf meine Fragen der Versand ausgelöst. Genau um diese zwei Tage kamen die gewünschten Schuhe für den Spieltag zu spät. Trotzdem werde ich wieder bestellen, da ich davon ausgehe, dass das sehr unglücklich war und sehr selten passiert. Zumal bisherige Anfragen immer prompt beantwortet wurden. Schuhe sind okay, passen und gutes Preis/Leistungs-Verhältnis.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Veel keuze in de winkel en online

Altijd kunnen vinden wat we zochten. Alleen jammer dat de bestelde stick niet in voorraad bleek te zijn. Wel werd er zeer snel een alternatief voorgesteld en konden we een andere kiezen zodat de levering geen vertraging had.

Topschoenen

Mijn pakketje was vertraagd door verkeerd uitstorten door PostNL dus het kwam een dag later, maar de schoenen zitten super lekker en heb er veel plezier van! Goed en breed assortiment

Snelle levering! Geen beschadigingen Juiste manier verpakt Voor 17:30 besteld, volgende dag in huis is ook echt waar! Leveren zelfs op zaterdag. Kan niets anders zeggen dan top! Ben echt blij dat ik hier besteld heb

Schneller und reibungsloser Versand

Leider keine Antwort auf meinen Kommentar, warum der Gutscheincode nicht funktioniert hat. Da kein neuer Code mitgeschickt wurde gehe ich davon aus, dass es so etwas nicht mehr gibt. Eine Info darüber wäre aber hilfreich.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Supersnelle levering. Top producten. Topservice.

Beste hockeyshop in Benelux en Duitsland.

Zondagmiddag besteld en maandagochtend al in huis. Wat een service!

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade