Duidelijke informatie, goede communicatie en snelle levering. Dit alles voor een juiste prijs.

Prijs/kwaliteit goed.

Keurig op tijd en compleet bezorgd. Klantvriendelijke benadering.

Snelle service, prijs kwaliteit is dik in orde!

Goede afhandeling

Ik had mijn bestelling op zaterdagavond geplaatst en heb het op dinsdag ontvangen. Alles is netjes verlopen.

Veel communicatie over de bestelling, vlotte levering. Heldere website.

Super Laden

Gerne wieder. Schneller Versand!

Uitstekend! Goede prijzen, heldere communicatie en snelle levering

Mijn dochter had nieuwe hockeyschoenen nodig. De site was duidelijk, de schoenen waren prima geprijzed en de levering was lekker snel. Ook vond ik de toon en manier waarop gecommuniceerd werd uitstekend.

mooie tas, snelle levering Website zou iets makkelijker kunnen als je alleen op kindertassen wilt zoeken.

Snel en goed!

Snel en goed!

Sehr gut & sehr schnell

Wie immer, sehr schnell & sehr gut!

Unkompliziert, zuverlässig, schnell , gute Preis Leistung

Unkomplizierte Bestellung. Ware kam sehr schnell ! Ware wie bestellt !

Super, snel en precies goed!

Snelle levering, bitjes tegen een prima prijs en leuke sticks voor een leuke prijs. Ideaal wanneer je voor 3 kids nieuw spul moet aanschaffen!

Zuverlässig, pünktlich und aufmerksam

Ich hatte durch einen Bedienungsfehler mehrfach bestellt. Der Service hat dies bemerkt und entsprechend reagiert. Danke!! Der Artikel kam pünktlich und unversehrt, Top Anbieter! Immer wieder gerne.

Snelle levering!

Goede website en snelle levering!! Alleen zo’n gratis sleutelhanger meesturen hoeft niet hoor, dat vind ik niet zo duurzaam.

Veel keuze en erg goede service

Veel keuze in de overzichtelijke website. Telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.

Snelle levering en prima prijzen

Redelijk geprijsde artikelen, goede communicatie omtrent order en bezorging. Volgende dag geleverd. Was wel huiverig voor DHL, maar het verliep prima.

Gute Ware, schnelle Bearbeitung

Habe kurzfristig Hockeyausstattung für meinen Sohn bestellt, Ware top, wie erwartet. Bestellung wurde am gleichen Tag verschickt. Leider hat DHL länger gebraucht als gedacht, um die Sachen nach Deutschland zu bringen.

Schnell und gut.

Schnelle Lieferung, gute Ware, gerne wieder.

Trotz abgebrochenen Zahlungsauftrag alles sehr schnell geklärt und superschnell geliefert. Vielen Dank

Snelle reactie op bezorgproblemen

Een fijne en snelle reactie bij een misverstand omtrent de bezorging, het pakje bleek achteraf bij de buren te liggen

hele goede service

Leuke trainingsjasjes en snelle bezorging.

Super ,gut wie immer

Super schnelle Lieferung,tolle Wäre,immer wieder gerne.Zu empfehlen!

Schnelle Lieferung, wie immer

Bisher liefen alle Bestellungen problemlos ab. Es wurde schnell geliefert, die Waren entsprachen immer unseren Vorstellungen oder haben diese sogar übertroffen. Große Auswahl im Online-Shop und sehr gute Preise!

Sehr schnelle Lieferung.

Die ware wurde wie immer schnell geliefert. Alles hat reibungslos geklappt.

Prima webshop met snelle levering

Had zelf een fout gemaakt bij het adres en dat werd na 1 mail ook meteen goed aangepast.

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade