Perfekt

Gute Auswahl, gute Preise bei reduzierten Artikel, schnelle und gut betreute Kaufabwicklung.

Geweldige service en snelle levering

Geweldige service en prima communicatie. Alle producten worden snel geleverd.

Goede site, snelle bezorging

Gute Auswahl und Preise

Gute und breite Auswahl an Hockeyartikeln. Allerdings könnte der Versand zügiger sein. Deshalb nur vier Sterne.

Producten beschikbaar en snelle levering Super communicatie

Snel geregeld, snel geleverd

Vooruitlopend op een slotjes beugel, een speciaal bitje besteld. Waar je in deze Corona tijd nog wel eens wat langer op een pakketje moet wachten, was deze bestelling er heel snel. Fijn en op tijd voor de eerste training met beugel

Schnelle Lieferung. Super Preis. Gerne wieder.

Netjes en snel geleverd

gute Ware zum fairen Preis und schnelle Lieferung

Homepage fuktioniert mehrsprachig, Bestellvorgang ist einfach zu bewerkstelligen. Die Konditionen sind mehr als fair und die bestellte Ware kommt zeitnah an. Man wird entsprechend auf dem laufenden gehalten. Gerne wieder

Prima, volgens afspraak op tijd ontvangen

Alles Bestens!!!

Top Ware, schnelle Lieferung, gute Preise.

Alles super

Schnelle Lieferung, sehr faire Preise

Vanuit bedrijf zelf prima, DHL bezorging niet

Goed op de hoogte gehouden door het bedrijf. De DHL bezorging zou op een bepaalde dag en tijd zijn. Laat in de avond nog niets ontvangen en ineens een mail van DHL en Hockeypoint dat de bestelling bezorgd was! Ik was van plan de volgende ochtend te bellen, maar toen stond rond 9:30u DHL voor de deur... gelukkig, maar wel vreemd dat de klant (en Hockeypoint zelf blijkbaar) niet geïnformeerd wordt over de uitgestelde bezorging.

Geweldig!

Wij werden goed op de hoogte gehouden door hockeypoint en dhl, snelle en goede service!

Schnell und gut

Schnelle Lieferung zu guten Preisen ! Alle Bestellungen verliefen ohne Probleme.

snel en correct

Snelle levering van mooie producten

Goede service en vlotte levering

Spelen goed in op specifieke vragen, vriendelijke medewerkers, goede service en ook levering naar Belgie gaat vlot.

Goede prijzen, snelle levering

Als super. Hockey point had het hockey rokje wat ik zocht in de juiste kleur. Geen verzendkosten en snelle levering.

Sehr schnell und zuverlässig

Snelle levering en goede korting!

Snelle levering en goede korting! Hockeyschoenen zitten top!

Freundlich und hilfsbereit

Bereits mehrmals bestellt. Immer schnell verschickt. Preis/Leistung klasse. Gern wieder!

Snelle levering. Goede korting en tevreden met gekocht item. over hockey schoenen.

Goed bezig. Hockeypoint voldoet iedere keer aan mijn verwachtingen. Keep it up.

Tijdig maar verwarring over exact product

Gezocht op keepers bidon, krijg ik twee bidon hoezen toegestuurd. Cf. bestelling, maar niet cf. gezocht product. Tijdig geleverd, dat wel

sehr gut

Alles top, nur die Lieferung hat (coronabedingt?) 10 Tage gedauert