Einfach Top!

Super Auswahl an Hockeyprodukten und eine schnelle Lieferung.

Lieblingshockeyladen

Wie immer schnelle, top Lieferung und sehr freundliche und kompetente Beratung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Het product voldoet aan onze verwachting.

Netjes verpakt snelle levering Leuk extraatje

Schnelle Lieferung, gute Preise

Vielen Dank für die schnelle Lieferung, die wir brauchten.

guter Service, gute Preise, gutes Sortiment

Obwohl ich die Bestellung im nachhinein nochmals verändern musste, kam die Lieferung sehr schnell und der Differenzbetrag wurde problemlos gutschrieben.

Excellent service

Very quick delivery and excellent service

Excellent and quick service

Ordered from Holland on the weekend and arrived in Bristol UK on Weds. Good value and the goods arrived in perfect state. Definitely would recommend using this site

Super schnell und klasse Material!

Super schnelle Lieferung und sehr gute Tasche, die wir gekauft haben! Klasse - gerne wieder..

Prima, 1 minpuntje

Snelle levering, wel jammer dat je bij retourzendingen 4 euro moet betalen.

Duurde 2 weken en geen communicatie

Jammer dat de levering bijna 2 weken duurde en ik moest bellen en nog een keer e-mailen om alsnog de bestelling te ontvangen.

Very good service

Very professional and quick delivery

Alles perfekt.

Sehr schnelle Lieferung.

Gutes Preis-Leistungsverhältnis, sehr schnelle Lieferung, versandkostenfrei

Alles top, von der Website bis zur schnellen Auslieferung und dem Tracking bis nach Deutschland. Vielen Dank!

Snelle zending

Snelle zending, duidelijke communicatie per mail mooi materiaal daardoor tweede polo in andere kleur besteld.

Alles prima

Danke

Alles Bestens

Super Ware, schnelle Lieferung. Immer wieder gerne....

TOP!

Ik had een blauw rokje besteld en het was er binnen drie dagen. Keurig verpakt en het past perfect. Ik heb er veel plezier van.

Great service

Ordered on Sunday and arrived on Tuesday. Excellent service.

Bestellt geliefert gefreut

Alles super tolle Sachen und schnelle Lieferung.

Excellent!!!

I bought t-shirts from Argentina. Everything was excellent. I made a mistake with the address in the Netherlands, so they sent it to Antwerp!!!! 🙌🙌

Zeer snel, betrouwbaar en goed assortiment!

Breed assortiment, zeer snelle en betrouwbare levering!!

Te laat verzonden en te hoge verzendkosten

Wij hebben via uw site een paar sokken besteld met beloofde levering binnen 2 dagen. Deze kwamen twee dagen te laat aan......... Helaas is het product niet geschikt, wij willen het terugsturen, uw site herkent uw ordernummer niet, onmogelijk om het product terug te sturen. Bovendien zijn de verzendkosten (en retourkosten) te hoog in vergelijking met uw concurrenten die een gratis service bieden. We betreuren het dat we dit negatieve advies moeten geven, wat onze teleurstelling weerspiegelt. Met vriendelijke groeten. Benoît Lekeu

Alles bestens...sowie immer!

Alles in Ordnung - bin total begeistert. Nette Kommunikation, schnelle Lieferung, gerne immer wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima website, assortiment. Geen negatieve opmerkingen

Snel gevonden wat ik wilde hebben, snel geleverd, goede communicatie tijdens bestelproces. Alles prima in orde dus.

Wiebachstraat 25 c

6466NG Kerkrade