Positive
Schnelle Lieferung (nach DE) und sehr schöner, qualitativ hochwertiger Rucksack. Danke
Danke sehr für den tollen Review Möchten Sie mitmachen mit unsere Gewinnaktion dann zeigen Sie Ihren Ankauf bei uns auf Instagram und oder Facebook mit den Hashtag #hockeypoint.nl Wir verlosen jeden Monat eine Hockeytasche unter alle Teilnehmer https://www.facebook.com/hockeypoint.nl https://www.instagram.com/hockeypoint.nl/ Bis bald bei Hockeypoint.eu
Pluspunten
waar voor mijn geld . Vlugge verzending ;;;
Verbeterpuntenmisschien toch de maten vermelden (dacht die nergens gevonden te hebben ) mijn tas is groter dan ik verwachtte maar vind het zeker niet erg ..
Heel erg bedankt voor deze fijne beoordeling Wij verloten iedere maand een mooie hockeytas aan iedereen die zijn aankoop, al dan niet in actie op het veld, laat zien op onze Facebook en of Instagram pagina. Deel jouw foto met de hashtag #hockeypoint.nl en wie weet win jij een mooie tas. https://www.facebook.com/hockeypoint.nl https://www.instagram.com/hockeypoint.nl/ Tot de volgende keer bij Hockeypoint.nl
top ware ,schnell,sehr zu empfehlen Danke
Pluspunten
Zeer correct en zeer klantgericht
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Produkt is goed aangekomen bestelling ging vlot Goede kwaliteit Echt een aanrader
VerbeterpuntenNvt
Positive
Schnelle Lieferung. Beste Qualität. Gute Beratung per Email vor der Bestellung.
Positive
Sehr guter Service, schnelle Lieferung! Alles perfekt!
Positive
Aantrekkelijke aanbiedingen en mooi materiaal. Bezorging prima.
Positive
Schnelle und präzise Abwicklung.
Pluspunten
Heel snel en fijn dat je er snel mails over kreeg
VerbeterpuntenAls je een armbandje besteld dan kan hij ook gewoon via de postbode
Hallo en dank u wel voor uw review. Helaas kunnen wij niet per brief verzenden. Hier is geen track and trace mogelijk. Wij zijn per 15-05 gaan verzenden met DHL en daar is een brievenbuspakket een optie met track and trace. Natuurlijk zijn wij u ook graag van dienst in onze winkel in kerkrade. Dank u wel voor uw reactie.
Schnelles bestellen,gute Auswahl
Pluspunten
Heb een babystick gekocht als kraamcadeau. makkelijke site, snelle levering, prima prijs en product zoals verwacht. Wat je mag verwachten van een webwinkel
Pluspunten
Snelle levering volgens toezegging.
Verbesserungspunkte
Ich habe bisher keine Ware erhalten. Besser nicht mit DPD verschicken. Dauert immer ewig.
Pluspunten
Tijd Bezorging.
Positive
Sehr gutes Kauferlebnis! Faire Preise, super schnelle Bearbeitung. Da muss ich in der eigenen Stadt nicht in den Hockeyshop gehen... Gerne wieder!
Positive
bin rundum zufrieden - extrem schnelle Lieferung in die Schweiz! ( 4 Tage)
Verbesserungspunktekeine
Pluspunten
Duidelijke site Teveel leuke spullen
VerbeterpuntenGeen
Wiebachstraat 25 c