Pluspunten
Snelle correcte levering. Goede producten. Niks op aan te merken.
Heel erg bedankt voor deze fijne beoordeling Wij verloten iedere maand een mooie hockeytas aan iedereen die zijn aankoop, al dan niet in actie op het veld, laat zien op onze Facebook en of Instagram pagina. Deel jouw foto met de hashtag #hockeypoint.nl en wie weet win jij een mooie tas. https://www.facebook.com/hockeypoint.nl https://www.instagram.com/hockeypoint.nl/ Tot de volgende keer bij Hockeypoint.nl
Pluspunten
Snel binnen en in goede staat
Positive
Sumperkompetente und verständnissvolle Handhabung unserer Bestellung, da wir auf gut Glück mehrere Torhüterausrüstungen bestellen mußten, problemloses Umtauschen, ganz super!! Sehr geduldig bis zum endgültigen Abschluß der letzten Lieferung, Vielen, vielen Dank an hockeypoint.nl
Danke sehr für den tollen Review Möchten Sie mitmachen mit unsere Gewinnaktion dann zeigen Sie Ihren Ankauf bei uns auf Instagram und oder Facebook mit den Hashtag #hockeypoint.nl Wir verlosen jeden Monat eine Hockeytasche unter alle Teilnehmer https://www.facebook.com/hockeypoint.nl https://www.instagram.com/hockeypoint.nl/ Bis bald bei Hockeypoint.eu
Ales Super
Positive
schnelle Lieferung. TOP Service!
Positive
Schnell und unkompliziert, alles bestens
Wie immer top! Danke
Pluspunten
VerbeterpuntenGratis retour sturen. Aangezien de maten kleiner vallen dan normaal
Hallo dank u wel voor uw reactie. Met de start van het nieuwe seizoen introduceren wij een nieuwe service i.z. retouren. Wij zullen u hier van op de hoogte houden. Wij verloten iedere maand een mooie hockeytas aan iedereen die zijn aankoop, al dan niet in actie op het veld, laat zien op onze Facebook en of Instagram pagina. Deel jouw foto met de hashtag #hockeypoint.nl en wie weet win jij een mooie tas. https://www.facebook.com/hockeypoint.nl https://www.instagram.com/hockeypoint.nl/ Tot de volgende keer bij Hockeypoint.nl
Klasse Service, tolle Ware
helaas het verkeerde product ontvangen. wat ik wilde was niet meer leverbaar helaas. kost weer ekstra tijd om het terug te sturen. Hoop dat ik mijn track en trace kosten terug krijg.Verder vriendelijk te woord gestaan door medewerker.
Pluspunten
Zeer snelle levering,Top
Pluspunten
snel en goed.
Pluspunten
Product is precies zoals omschreven
VerbeterpuntenN.v.t.
Duurde veel te lang voordat bezorgd werd. Is niet van deze tijd.
Hallo. U heeft op donderdagavond om 22 uur besteld. Artikelen zijn op vrijdag verzonden, op zaterdag is er geen levering op het bedrijfsadres dat u heeft aangegeven. Pakket is maandagochtend om 9.42 uur bij u afgeleverd. De levering kon niet sneller dan dit. Wij leveren niet op zondag. Wij hopen echter wel dat uw rugbyclub erg tevreden is met de bestelling. Graag tot ziens bij Hockeypoint
Pluspunten
Duidelijk antwoord over de telefoon over verzenden en betalen. Snelle orderbevestiging. De keeperstas werd de volgende dag bezorgd. Pakket werd bezorgd in de tijd die via de mail werd aangegeven
Pluspunten
snelle handling, tel. ook keurig opgenomen
Verbeterpuntengeen
Positive
Es War nicht meine erste Bestellung und es War prima. Gute Ware, schnell geliefert. Danke
Positive
Gute Qualität für super Preis. Alles prima geklappt. Pünktlich geliefert.
VerbesserungspunkteVielleicht wäre es nicht schlecht, bei der Bestellung die Angaben zur Lieferungszeit zu geben. Ich war unsicher ob ich die Schuhe tatsächlich bekommen werde.
Danke sehr für den tollen Review Wir schicken automatisch von jeder Handlung eine Email. Sind Sie so freundlich mal im Spam nach zu schauen. Es ist ein automatisiertes System also da müsste es nicht vorkommen das ein Kunde keine Mails bekommt. Lassen Sie es uns wissen ob Sie die Mails im Spam hatten ? Schönen Dank! Möchten Sie mitmachen mit unsere Gewinnaktion dann zeigen Sie Ihren Ankauf bei uns auf Instagram und oder Facebook mit den Hashtag #hockeypoint.nl Wir verlosen jeden Monat eine Hockeytasche unter alle Teilnehmer https://www.facebook.com/hockeypoint.nl https://www.instagram.com/hockeypoint.nl/ Bis bald bei Hockeypoint.eu
Positive
Die Ware kam schnell und komplett in einem Paket, was ich bevorzuge.
Positive
Schnelle Lieferung, alles bestens. Gerne wieder ! :)
Alle Sachen passen super, klasse Preis
Pluspunten
Het past zoals omschreven.
VerbeterpuntenZoek een ander transport bedrijf. Mijn pakje was compleet verkreukeld en half open..in eerste instantie dacht ik dat het product weg was
Hallo dank u wel voor uw reactie. Het spijt ons te lezen dat tijdens het transport het pakket beschadigd is geraakt. Dat is natuurlijk niet de bedoeling.Wij zullen onze transporteur deze opmerking tijdens de wekelijkse analyse van het transport hierop opmerkzaam maken.
Wiebachstraat 25 c
6466NG Kerkrade