Flexibel, snel, klantvriendelijk

Mijn eerste bestelling bij chopperchop.com verliep uitstekend! Zelfs aanpassen van de bestelling was achteraf nog mogelijk en de volgende dag geleverd. Super snel en flexibele service waar ik zeker opnieuw gebruik van ga maken.

Goed duidelijk en snel

Mijn ervaring is goed,ruim assortiment,en snel leverbaar.

Super service en snelle levering!

Zeer goede service. Ik had ooit eens knipperlichten besteld. Bleek dat bij de knipperlichten geen pakkingen aanwezig waren. Ik gemaild omdat een knipperlicht van binnen aan het roesten was. Ik vraag aan hun of ze de pakkingen alsnog willen sturen. Kreeg ik een excuus mail terug en dat ze het goed gingen maken. Een dag later kreeg ik een pakketje van choppershop. Kreeg ik nieuwe knipperlichten! Wat een service. Dit had ik niet verwacht. Super! Spullen terugsturen? Geen gezeur, gewoon terug sturen. Ze doen er niet moeilijk over.

Perfect!

Ik word iedere keer heel goed geholpen. En de levering is ook heel snel.

Top, fijn mail contact

Kreeg leuk antwoord op mijn vraag en product is prima voor deze prijs.

Besteld en a 2 dagen al aan huis

Levering

Mijn bestelling die ik had geplaatst is heel goed aangekomen.....alleen de leveringstermijn kan vlugger.....op site staat 2 a 3 dagen.....bijna drie weken moeten wachten.

WOW!

Ik was nog aan het wachten op een stuurtje voordat mijn order geleverd. Helaas was niet duidelijk wanneer dat binnekwam dus in overleg een ander uitgekozen (29 juni) en hoppa de volgende dag voor 12 al voor de deur! Niet verwacht dit zo snel te mogen ontvangen! GEWELDIG U GUYS!

Ga hier vaker bestellen.

Werd prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling, en naar aanleiding van een onduidelijkheid ben ik ook zeer correct telefonisch geholpen.

Altijd snel en goed!

Tot aan heden heb ik meerder keren, verschillende artikelen gekocht. En werden altijd naar tevredenheid snel verstuurd en de artikelen waren ook van goede kwaliteit en prijs verhouding.

Super service

Snelle reacties via de mail. Mooie producten op de website voor een goede prijs.

Snelle en vriendelijke service

Na de bestelling kreeg ik na en eigen dagen de vraag of ik een ander kickstartpedaal wenste, daar degene die ik bestelde niet meer kon geleverd worden. Zo goed als online inwisselen, leuke vriendelijke service, waarna het volledige pakket snel opgestuurd werd. Helaas bleek bij het openen v h pakket de tankcure geblutst en volledig uitgelopen, waarbij 1 ander onderdeel ook beschadigd was. choppershop op de hoogte gebracht, Nu nog afwachten nog op de nieuwe tankcure en dat ene onderdeel nog.

Goeie service

Perfekt

Die Bestellung bei choppershop.com hat sich als richtige Entscheidung herausgestellt. Sehr schnelle Bearbeitung und zu jeder Statusänderung sofort eine schriftliche Benachrichtigung. Versand innerhalb eines Tages. Nach drei Tagen war die Bestellung in einwandfreiem Zustand bei mir - sogar mit persönlicher Widmung! An diesem Service dürfen sich viele deutsche Onlineshops gern ein Beispiel nehmen! Klare Empfehlung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlotte en correcte levering

Vijf sterren zou perfect zijn en dat bestaat niet, dus een terechte 4 sterren!

top, snel geleverd daar hou ik van.

Goede service, behulpzaam!

Goede snelle verzending. Behulpzaam als je vragen hebt. Reageren snel. Ik bestel hier weer als ik iets nodig heb.

perfect

perfect materiaal en snel geleverd ..top

TOP!!

TOP!!

super, duidelijk, redelijk goedkoop (haha) en snelle levering.

super, duidelijk, redelijk goedkoop (haha) en snelle levering.

Top!!!!

Supersnel geleverd!!! Topservice!!! Toffe persoonlijke boodschap!

Selle levering

Goede en juiste informatie gekregen.

Snelle levering!!

Duidelijk en goed!!