Snel geleverd , duidelijke communicatie ,goed verpakt en 2 gratis stickers 👍. Choppershop bedankt en tot de volgende keer.

Product op tijd volgens afspraak geleverd.

Ook e-mail vraag zeer snel en zorgvuldig beantwoordt

Klant staat duidelijk centraal

Perfect, niet anders te verwoorden. Aandacht voor de klant, zeer snelle communicatie en levering

Alles goed geleverd en de dienst na verkoop dikke duim om het zo goed op te lossen

perfect geleverd

netjes geleverd volgens afspraak

Goede service!

Krijgen wat je besteld!

Super service en snelle levering

Top product besteld en snel geleverd

Top aanbod prijs zit ook juist

Goed aanbod prijs kwaliteit ook inorde Enkel ligt het er blijkbaar aan met wie jullie de pakketjes opsturen want heb een week geleden 2 bestellingen doorgegeven op de zelfde dag bestelling A en bestelling b bestelling b had ik twee dagen na de bevestiging gebracht door post nl en bestelling A zit al sinds vorige week bij BNB en blijft ook gewoon daar dus dat vind ik wel jammer maar daar kunnen jullie natuurlijk ook niks aandoen maar de bestelling die ik heb gekregen was perfect in orde en al geplaatst

snelle levering zonder gezeik

zelfs in tijden van corona worden de items bezorgd zoals beloofd. laat op de dag besteld en toch dezelfde dag nog verzonden,Top!

Goede prijs / kwaliteit verhouding

Spullen worden snel geleverd, de website werkt niet zo handig, en onderdeeltje te grote van een euro verzenden als post pakket, dat kan wel anders, kwa kosten en milieu technisch is dat nogal overdreven

Goede service Bij eventuele problemen snel een oplossing

Levering van bestelde onderdeel prima. Na in eerste instantie een slechte beoordeling te hebben gegeven omdat er geen antwoord kwam op een vraag die ik via de site had gesteld, is door de eigenaar navraag gedaan m.b.t. de reden van mijn beoordeling. Mijn vraag bleek niet bij Choppershop te zijn binnengekomen en zij gaan dit nakijken wat hiervan de reden kan zijn geweest. Vervolgens is mijn vraag alsnog opgepakt en naar alle tevredenheid in behandeling genomen. Prima service en ik kan Choppershop een ieder aanraden.

Snel en probleemloos geleverd, stickers gratis meegeleverd gekregen en goed verpakt om schade te voorkomen en alle Onderdelen zijn van goede kwaliteit en aan scherpe prijzen. Uitstekend 👌🏻

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede communicatie en aflevering

Het was mijn eerste bestelling,maar ben nu al te vrede. Heb bij de concurrentie anders meegemaakt

Great selection of parts, fast delivery, frendly stuff

Would highly recommend caferacewebshop and choppershop to everyone looking for custom motorcycle parts, great selection of parts, fast delivery, frendly and always available stuff, everything customer can wish for!

Nadat bleek dat sommige items niet leverbaar waren door omstandigheden is het het keurig en snel opgelost. Super service.

Makkelijk en snel, mooi spul

Zeer snel geleverd en alles netjes verpakt.

Goed met een grote hoofdletter

Direct antwoord op je vraag en levert precies wat er staat.

snelle nette service

snelle en nette service met een persoonlijk tintje

Zeer goede en directe open communicatie. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen (oa hun te gek T-Shirts)

Top shop

Groot assortiment. En denken mee en communiceren goed en snel.

Snelle levering en persoonlijke kaart dat zie je niet vaak. 👍🏼

Snel in huis en goede kwaliteit!

Bedankt voor de snelle levering en de positiviteit dat het met zich mee bracht. Goede kwaliteit materialen, bestel zeker nog een keer!

47 Ulgersmaweg

Groningen 9731BK