Snel geleverd , duidelijke communicatie ,goed verpakt en 2 gratis stickers 👍. Choppershop bedankt en tot de volgende keer.
Ook e-mail vraag zeer snel en zorgvuldig beantwoordt
Perfect, niet anders te verwoorden. Aandacht voor de klant, zeer snelle communicatie en levering
Alles goed geleverd en de dienst na verkoop dikke duim om het zo goed op te lossen
Ursprüngliche Bewertung
Handvat scheurde gewoon bij het monteren, pinkers zat kapot lampje in !!! Mijn vrouw heeft een mail terug. Gest tot op heden geen. Antw
netjes geleverd volgens afspraak
Krijgen wat je besteld!
Top product besteld en snel geleverd
Goed aanbod prijs kwaliteit ook inorde Enkel ligt het er blijkbaar aan met wie jullie de pakketjes opsturen want heb een week geleden 2 bestellingen doorgegeven op de zelfde dag bestelling A en bestelling b bestelling b had ik twee dagen na de bevestiging gebracht door post nl en bestelling A zit al sinds vorige week bij BNB en blijft ook gewoon daar dus dat vind ik wel jammer maar daar kunnen jullie natuurlijk ook niks aandoen maar de bestelling die ik heb gekregen was perfect in orde en al geplaatst
zelfs in tijden van corona worden de items bezorgd zoals beloofd. laat op de dag besteld en toch dezelfde dag nog verzonden,Top!
Spullen worden snel geleverd, de website werkt niet zo handig, en onderdeeltje te grote van een euro verzenden als post pakket, dat kan wel anders, kwa kosten en milieu technisch is dat nogal overdreven
Goede service Bij eventuele problemen snel een oplossing
Levering van bestelde onderdeel prima. Na in eerste instantie een slechte beoordeling te hebben gegeven omdat er geen antwoord kwam op een vraag die ik via de site had gesteld, is door de eigenaar navraag gedaan m.b.t. de reden van mijn beoordeling. Mijn vraag bleek niet bij Choppershop te zijn binnengekomen en zij gaan dit nakijken wat hiervan de reden kan zijn geweest. Vervolgens is mijn vraag alsnog opgepakt en naar alle tevredenheid in behandeling genomen. Prima service en ik kan Choppershop een ieder aanraden.
Ursprüngliche Bewertung
Levering van bestelde onderdeel prima. Jammer dat er geen terugkoppeling kwam vanuit een vraag die ik had gesteld met betrekking tot een ander onderdeel.
Snel en probleemloos geleverd, stickers gratis meegeleverd gekregen en goed verpakt om schade te voorkomen en alle Onderdelen zijn van goede kwaliteit en aan scherpe prijzen. Uitstekend 👌🏻
Beste Edgar, bedankt voor uw feedback en we hebben in goed overleg met u de opties besproken. We gaven ook aan dat leveringen door de pandemie wat vertroebeld werden en u gaf daar begrip voor te hebben. Dat blijkt nu ineens niet zo te zijn en scoort u ons negatief. We hebben u op elke manier dan ook netjes geholpen. Voor elke klant staan wij klaar en u bent daarin geen uitzondering! Succes met de zoektocht naar parts. Reinoud
Ursprüngliche Bewertung
Ik koop al jaren onderdelen bij caferaceronderdelen webshop en dat ging eigelijk altijd goed ... tot dat ChopperShop kwam ! Ik heb 5x iets retour moeten sturen omdat hun over en over iets leverde wat ik niet besteld had. Het werd in eens ook van dat hun zijden dat ik dit product best kon gebruiken, hoe weten hun dit nou? En ik heb dat niet besteld en wil het product waarvoor ik betaalt heb gewoon hebben. Na veel bellen werd excuses gemaakt maar gelijk die dag gingen ze bij een bestelling van mij gelijk weer de fout in. Ze komen niet met oplossingen en het contact via de mail en telefoon is moeilijk omdat de gene die de mails verstuurd en de gene die je aan de telefoon krijgt niks van elkaar weten en hoe en wat zij met een klant hebben besproken. Oplossingen komen er niet en een tegemoetkoming hoef je al helemaal niet op de wachten. Ik heb genoeg tijd en kansen gegeven ik ga lekker opzoek naar een ander bedrijf die mij alle parts kan leveren voor mijn Harley. Dan heb ik hem tenniste wel een keer af en hoef ik niet weken te wachten op onderdelen en telkens te veel betalen omdat ik de retour kosten ook zelf moet betalen ...
Het was mijn eerste bestelling,maar ben nu al te vrede. Heb bij de concurrentie anders meegemaakt
Would highly recommend caferacewebshop and choppershop to everyone looking for custom motorcycle parts, great selection of parts, fast delivery, frendly and always available stuff, everything customer can wish for!
Nadat bleek dat sommige items niet leverbaar waren door omstandigheden is het het keurig en snel opgelost. Super service.
Zeer snel geleverd en alles netjes verpakt.
Direct antwoord op je vraag en levert precies wat er staat.
snelle en nette service met een persoonlijk tintje
Zeer goede en directe open communicatie. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen (oa hun te gek T-Shirts)
Ursprüngliche Bewertung
Ik heb een Biltwell visite besteld en ik kreeg een aftermarket voor dezelfde prijs
Groot assortiment. En denken mee en communiceren goed en snel.
Snelle levering en persoonlijke kaart dat zie je niet vaak. 👍🏼
Bedankt voor de snelle levering en de positiviteit dat het met zich mee bracht. Goede kwaliteit materialen, bestel zeker nog een keer!