Makelijk bestellen en snel geleverd

Het bestelde produkt werkt prima voldoet aan alle verwachtingen voor een goede prijs we zijn dik tevreden

Snelle levering, en een scherpe prijs.

Erg tevreden met de Biltwell handgrepen. Snelle levering, goed verpakt en de communicatie wat top.

Supersnel geleverd

Supersnel en onderdeel zoals omschreven.

Alles bestens

Alles perfekt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel vriendelijk iets later maar snap ik

Vriendelijke mensen, en je word top geholpen, en zeer snelle levering.

Doen wat ze beloven

Günstig und schnelle Lieferung.

Nach der Bestellung noch ein wenig im online Shop gestöbert und den Shop gespeichert.

Goede service snelle levering

Goede ervaring

Très bon site

Bonjour, nous avons trouvés les pièces qu'ils nous faillais le service après vente est très réactif également. Je recommande sans problème. Merci

Snelle levering en goede service

Correcte en snelle levering van de bestelling. Steeds goede communicatie

Uitstekende service

Supersnel geleverde top kwaliteits spullen.

Mooi aanbod voor onderdelen

Prima ervaring. Het bestelde kon niet op tijd geleverd worden, maar kreeg een nette mail om samen een oplossing te bedenken. Uiteindelijk werd een vergelijkbare oplossing gevonden en is meteen afgewikkeld. Per email goed bereikbaar en reageert snel.

Hele snelle en goede service!

Aantal onderdelen besteld waarvan sommigen fout geleverd. Wordt niet moeilijk gedaan en je krijgt gewoon en geld terug, of het goede artikel. Alles wordt snel opgepakt en opgelost!

Fast delivery but slow and non-engaged customer service answers

It took some time to get enough information to be able to place an order. Too little information about the products on the web site and slow and nonsense answers from customer service. Don't they know and understand the products in the web-shop? When finally placing an order the speed was very good.

Excellent seller

Easy to order, fast and efficent delivery.

Snelle verzending

Leuk aanbod voor de choppers !

hhhh

The pomp doesnt fit /:

Alles so wie beschrieben!

Hat alles so funktioniert wie gedacht.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

kauf gerne jederzeit wieder bei euch.....

Super Ware, super Shop, ging ruck-zuck, super Preise, so muß das sein, sehr netter Kontakt, jederzeit und immer wieder, Danke.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en goed product

Ik had een coating besteld om mijn benzinetank van binnen te coaten. Het is een mooi product, werkt goed. Of dit op termijn goed blijft kan ik nu natuurlijk nog niet zeggen maar ik heb er wel een goed gevoel over! Snel geleverd, leuk bedrijf!

uitstekend

zeer snelle service , kan niet beter.

Dikke prima

Netjes en snel

Supersnelle levering.

Maakt belofte qua levertijd voor 100% waar.

47 Ulgersmaweg

Groningen 9731BK