Très bon service

Très bien

Binnen 6 dagen geleverd

Binnen 6 dagen geleverd. Communicatie prima als je belt.

Ik krijg geen reactie op mijn mail met vragen

Artikelen zijn goed alleen ik heb een vraag gesteld waar ik nog steeds geen antwoord op heb

Objets annoncés avec un délai de 1-2 jours mais indisponibles

J'ai commandé 2 objets qui étaient annoncés avec un délai d'expédition de 1-2 jours. J'attends depuis plus de 15 jours aujourd'hui sans avoir aucune information sur la date de livraison. LA direction m'a proposé un remboursement, c'est bien mais trop facile, j'ai perdu mon temps et ceci n'est pas remboursé.

• Nous recommanderiez-vous? Non

SUPERBE

Première commande dans ce magasin avec une pièce arrivée cassé. Après contact avec le site et photos, nouvelle pièce expédiée de suite. Vraiment au top

Ik had een vraag kreeg meteen iemand aan de telefoon die mij goed hielp. En snelle verzending.

Prima product voor juiste prijs

bien

bonne

Ik ben supersnel en goed geholpen.

Goed.

I’ll be back for more!

Super fast delivery… top service! Thank you chopperchop!

Prima webshop

Geleverd zoals verwacht

Très rapide (-24h !!) belle qualité des produits

Très bien très rapide la selle est très belle bon rapport qualité prix et livré en moins de 24 h !! Je recommande fortement

Viel Auswahl, einfache Bezahlung und sehr guter Support

Habe schnell das richtige Produkt gefunden, und bei meinen Zahlungsfehler wurde trotz der sprachlichen Unterschiede schnell und einfach geholfen ohne viel hin und her.

Prima geregeld.

Geleverd volgens afspraak,alles past. Prima.

Gewoon goed.

Bestelling binnen in de verwachte tijd. En producten passen goed op mijn chopperbike.

Top geregeld

Goede omschrijving op website, precies het product wat ik moest hebben voor mijn Duc, super tevreden.

Goede snelle levering

Goede en snelle levering, helemaal blij

Super Shop

Gute Ware alles Super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schnelle Abwickelung der Bestellung. Die erhaltene Ware ist 1A. Gerne wieder!

Top ,alles perfect verlopen

Alles vlot verlopen.

Niet super maar soms wel snelste optie

voordelen: -De site werkt goed -Een actuele en vaak kloppende voorraad te zien bij artikelen -Reviews bij artikelen -Over het algemeen snel verstuurd Nadelen: -Als iets langer duurt laten ze niks weten -Ze zijn soms vrijwel onbereikbaar, -Reactietijd op de mail is soms laat (schiet niet op als je moet wachten op een onderdeel en met spoed wil weten hoe snel het er is omdat je het anders ergens anders bestelt.) -Er worden goedkope spullen die op Aliexpress te vinden zijn voor het vierdubbele verkocht. (Daarom opletten wat je koopt) frustratiepunt: de telefoonlijn hangt automatisch op na herhaaldelijk bellen (dagen op rij) zonder dat iemand je te woord staat. Regel dan een voicemail of bel-me-terug knop, hang niet zomaar na 10 seconden op, daardoor voelt een klant zich niet gewaardeerd… In het begin van mijn ervaring met de site werden mails snel beantwoord als er een probleem was, echter soms duurt het wat langer. Heb eerder een ervaring gehad dat ik een week lang aan het mailen/bellen was om ze te pakken te krijgen. Nu heb ik ook een simpele vraag en krijg ik niemand te pakken. Ik zou de site alleen aanbevelen mits je goed onderzoek doet naar wat je koopt, echter weet ik niet of ik na deze keer nog iets bestel, dan zoek ik liever een site die wel goede service levert. Hoop dat er iets mee gedaan wordt… pas je telefoonprogramma alsjeblieft aan.

Prima en snelle service

Meerdere keren onderdelen besteld Altijd snel en goede levering

Leider bis heute noch keine Ware erhalten und keine Reaktion

Leider bis heute noch keine Ware erhalten und keine Reaktion