all well

as expected

Prima en snelle service

Probleem met spiegel adequaat en snel opgelost in goed loopoverleg! Topservice!

Top service, goeie communicatie en groot assortiment

Tijdje geleden een bestelling geplaatst met meerdere artikelen, 1 artikel bleef op nabestelling staan. Na een tijdje namen ze uit zichzelf contact op om aan te geven dat het artikel niet op korte termijn binnen zou komen en kwamen ze met oplossingen. Bestellen bij een andere leverancier was een optie maar deze was een stuk duurder maar om mij tegemoet te komen werd hier een fixe korting op gegeven. Eenmaal besteld werd er NOGMAALS korting gegeven ivm de wachttijd. Choppershop.com bedankt voor de topservice!

top produkten dito service

Jah goed hoor!

Jah hoor met een keuk bedabkje erbij ...yes er goed spul

Top!!

Snelle en goede service!!

Goede snelle afhandeling

Volgende dag in huis

goed en duidelijk.

snelle service duidelijke site goede en snelle levering

Er blijven artikels aangeboden staan terwijl deze niet meer beschikbaar zijn. Maar terwijl betaal je al als je de bestelling zet, erna word er contact opgenomen en zijn er zo gezegt andere maar wel duurdere beschikbaar. Erna vraag je je geld terug word er niet meer gereageerd. Na 30 keer bellen word er eindelijk opgenomen en weten ze van niets. Toch geld terug gehad.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Pieces pour une Honda 125 CM de 1991

Pas de problème , super bien et rapide Thank you François

Doen wat ze beloven.

Mijn ervaring is zeer positief. Bij een bestelling die door een of andere oorzaak niet volledig werd afgeleverd werd dit na melding per direct opgelost. Het missende pakket kreeg ik zeer snel toegestuurd. Goede service en naar mijn ervaring een goede leverancier.

Prima webshop en goede service.

Prijs en communicatie top

Direct contact goede website gewoon goed

Gezocht, gekocht en gekregen wat wil je nog meer?

j attend Pas de réponse pas de colis ?

j attend toujours une reponse de ma commande non reçu et sans nouvelles ?le n² de commande CS 18214 suivi des envois par chronopost n²051320041639 v .Livré a sud optique Leboulou 66 160

KLOTESHOP

Nooit meer

alles netjes en keurig op tijd afgeleverd

Alles afgehandeld als verwacht.

Super top kan niet beter

Alles keurig in orde. En ruim op tijd geleverd ondanks de drukte bij pakket dienst. Materiaal zoals omschreven

Snelle levering, goede kwaliteit! Aanrader.

Snelle levering, persoonlijke service

Super snelle levering, prijs-kwaliteit verhouding uitmuntend, persoonlijke service, en zelfs een bedankje bij de levering. Meer dan waard om te bestellen bij dit bedrijf

Duidelijke communicatie en snelle levering!

Chopperchop reageert snel en denkt mee!

Goede spullen voor een mooie prijs

Goed verpakt en snel geleverd

Top zaak

Snel, duidelijk, vriendelijk en kwaliteit

Snelle reactie

Mijn bestelling werd niet direct Verzonden omdat 1 onderdeel nog ontbrak. Na mijn suggestie om dan alvast de rest te leveren een zeer snelle levering.

Goede kwaliteit, snel geleverd.

47 Ulgersmaweg

Groningen 9731BK