Prima leverancier

Product voldoet aan de verwachting. Verzending was snel.

Sehr netter Kontakt, alles prima, gerne wieder!

Trotz Lieferverzögerung wurde ich immer auf dem Laufenden gehalten und Alternativen angeboten. Meine Bestellung kam dann aber doch noch an!

Geen enkel contact te leggen.

Na meerdere keren de afgelopen weken geprobeerd telefonisch contact te leggen en verstuurde e-mail zonder enige reactie terug. Telefoon gaat twee keer over ,en valt weg. Voordat ik wil bestellen heb ik een aantal vragen. Volgens de site gewoon even bellen als je met een vraag zit. helaas lukt dit niet.

goede prijs, snelle levering

Perfect,snelle levering

Ben altijd heel tevreden over shoppershop en bestel er regelmatig wat

conforme et rapide

je recommande se site sérieux et rapide la marchandise est conforme a la commande et l attente

Vlotte bestelling en snelle levering

Super rapide , parfait !

J'ai commander une paires de pneux shinko , franchement nickel merci a vous ,ça va vite , bravo.

Perfect als je weet wat je nodig hebt

Al vaker besteld voor mijn eerste bobber project. Ze hebben echt ontzettend veel en geven goed en persoonlijk advies via de mail. Als je dus weet wat je moet hebben, is het echt top!

Snel en vakkundig geholpen

Ik twijfelde aan de maat spatbord die ik zou bestellen tijdens het bestelproces. Vlot en vakkundig geholpen en precies datgene geleverd wat de bedoeling was.

Très bien

Très bien

!!

!!

Very good stock and fast delivery

Very good service, the stock and delivery times are excellent

super!

snel geleverd

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering Zeker voor herhaling vatbaar.

Vlotte reactie en levering

Vlotte reactie op je bestelling en snel geleverd

Excellent client

Prix rapidité réactivité un site à recommander à tous

excellent

premièrement j ai trouvé un produit dont j avais très très envie mais je ne savais pas que ça existait ( mais oui , en fait je voulais des pneus blancs et j ai trouvé la peinture spéciale pour les peindre ...suivi et après vente super très gentil et beaucoup d humour

impeccable

livraison rapide+des stickers en cadeau...le pied !

Service rapide

Bon contact bonne expérience je vous recommande merci à vous

Heel goed verpakt en snelle levering!! Thnx Chopprshop :)

Heel goed verpakt en snelle levering!! Thnx Chopprshop :)

Super, precies wat ik zocht

Duidelijk, snel geleverd.

Fast delivery, very nice contact person.

Fast delivery, very nice contact person.

Zoals altijd werd mijn pakketje snel verstuurd. Ook waren de geleverde producten precies zoals beschreven op de website.

très bien

bon produit, livraison rapide