Prima artikel.

Snel geleverd en prima kwaliteit. Voldoet volkomen aan wens.

Kon niet beter!

Ik ben zeer tevreden met Choppershop. Mijn bestelling had ik de volgende dag in huis... in België. Ik kreeg zelfs een met de hand geschreven "Bedankt!"

du beau du bon rapide efficace

au top dans les descriptions envoie tres rapide bien emballe et conforme

uitstekend

geen opmerking

Accuraat en (zeer) snel.

besteld en precies gekregen wat ik wou, en dat op amper 1 dag ! Prima.

Fantastische service

Top arrangement aan parts!

heel goed

alles netjes afgehandeld

lekker snel en duidelijk

heb het product nog niet gebruikt maar de beschrijving is heel kompleet dus zal goed komen

Super snel en goed.

Super snelle levering gisteren besteld de volgende dag in huis zelfs sneller dan ze zeggen. Een zekere aanrader voor iedereen Gewoon super.

Snelle, nette afhandeling.

Prima service. Zal hier zeker nog vaker bestellen.

all well

as expected

Prima en snelle service

Probleem met spiegel adequaat en snel opgelost in goed loopoverleg! Topservice!

Top service, goeie communicatie en groot assortiment

Tijdje geleden een bestelling geplaatst met meerdere artikelen, 1 artikel bleef op nabestelling staan. Na een tijdje namen ze uit zichzelf contact op om aan te geven dat het artikel niet op korte termijn binnen zou komen en kwamen ze met oplossingen. Bestellen bij een andere leverancier was een optie maar deze was een stuk duurder maar om mij tegemoet te komen werd hier een fixe korting op gegeven. Eenmaal besteld werd er NOGMAALS korting gegeven ivm de wachttijd. Choppershop.com bedankt voor de topservice!

top produkten dito service

Jah goed hoor!

Jah hoor met een keuk bedabkje erbij ...yes er goed spul

Top!!

Snelle en goede service!!

Goede snelle afhandeling

Volgende dag in huis

goed en duidelijk.

snelle service duidelijke site goede en snelle levering

Er blijven artikels aangeboden staan terwijl deze niet meer beschikbaar zijn. Maar terwijl betaal je al als je de bestelling zet, erna word er contact opgenomen en zijn er zo gezegt andere maar wel duurdere beschikbaar. Erna vraag je je geld terug word er niet meer gereageerd. Na 30 keer bellen word er eindelijk opgenomen en weten ze van niets. Toch geld terug gehad.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Pieces pour une Honda 125 CM de 1991

Pas de problème , super bien et rapide Thank you François

Doen wat ze beloven.

Mijn ervaring is zeer positief. Bij een bestelling die door een of andere oorzaak niet volledig werd afgeleverd werd dit na melding per direct opgelost. Het missende pakket kreeg ik zeer snel toegestuurd. Goede service en naar mijn ervaring een goede leverancier.

Prima webshop en goede service.

Prijs en communicatie top

Direct contact goede website gewoon goed

Gezocht, gekocht en gekregen wat wil je nog meer?

Ulgersmaweg 47

9731BK Groningen