super en snelle levering

heel tevreden en mooi degelijk matriaal

conforme a mes attentes livraison rapide

manque quelques cotes pour les sissy bar mais parfait

Top kwaliteit en snel geleverd

Ik bestelde een paar handschoenen en een pot chroom poets. Perfect! Handschoenen van zeer goed kwaliteit, chroom poets is gewoon goed en alles zat netjes verpakt met zelfs nog extra bescherming in de doos en als verassing nog een setje stickers! Hartstikke leuk, thanks! Arjan.

Uitstekende communicatie

Afstemmen verzenddatum verliep prima, goed product en prijs.

Easy ordering, good product, fast delivery

Ordered a headlight for my cafèracer which was delivered to me a day later, well packaged and good quality. Very satisfied.

Artikel besteld. Snel verstuurd. Volgende dag binnen. Prima dus

In 1 woord super !!!

Goed geregeld 1 product was goed en 1 moest er terug en dat ging gesmeerd . Een aanrader voor de klanten .

Prima service, snel ontvangen.

Snelle levering, en goede informatie en verwerking van de mail

Een prachtige helm zoals hij er op de afbeelding ook uitziet. Snelle levering top !!

Snelle levering en goed verpakt.

overzichtelijk website en snelle levering

Snel en voordelig

Snelle en goede service.

Goede spullen, snelle levering

Goede spullen, snelle levering

Top!!

Snelle levering en kwaliteit!!

Probleemloos

Wij hadden problemen met een onderdeel voor onze Trike een nieuwe besteld bij Choppershop , maar na korte duur heeft deze ook de geest gegeven terug gestuurd ,maar dat was geen enkel probleem kreeg zeer snel een nieuwe gestuurd deze werkt perfect . voor mij is Choppershop een echte aanrader ,het icoontje staat op ons computer scherm ,zal er vaker gaan bestellen ,een echte Aanrader . Bedankt Jo

très bon site et très bon service après-vente

j'adore le site et la convivialité du site. Commande expédiée et livrée dans les temps. Produits conformes. Un produit c'est cassé en l'installant... service après-vente au top. on m'a réexpédié le produit de rechange. AU TOP !

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Vriendelijke mensen

Helemaal goed

heel snel en een geschreven: Bedankt. Prima materiaal. Volgende bestelling doe ik weer bij Choppershop.com. yesss.....

prima spullen

bestelde lader niet op voorraad, kreeg snel een ander.

Heel klantvriendelijk

Fijne en duidelijke website. Levertijd was wat langer dan normaal maar kreeg elke keer keurig en snel antwoord. Als de retourzending net zo soepel verloopt dan is dat helemaal top.

goede service, snelle levering. gewoon top.

helm zit goed. topproduct. en is lekker licht.

duidelijke informatie + product zoals omschreven en snelle levering. super tevreden. pw-belgie

100% tevreden

Prima.

Correcte levering zoals het hoort.

Snelle levering en goed product

Goede medewerking.

De mensen daar denken mee en komen met een oplossing.

Ulgersmaweg 47

9731BK Groningen