Laden reviews...
136 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Feedback over reacties toont snelle levering, betrouwbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Klanten noemen ook duidelijke communicatie en een vlot bestelproces. De algehele tevredenheid is hoog en klanten keren terug. De ervaringen variëren per product, maar blijven overwegend positief.
Zeer snelle verzending, prima prijzen, producten waren netjes verpakt en zoals omschreven. Een aanrader!!!
22 September 2020
Domien
Heusden-Zolder
goede snelle service
22 September 2020
Steven
van der Ploeg
Goede communicatie en snelle service, ik blij
20 September 2020
Remco
Drachten
Meerdere malen heb ik hier wat besteld. De laatste keer zou het binnen 1 dag geleverd worden maar ik ontving maar geen verzendgegevens. Gelijk een mailtje gestuurd en diezelfde dag een persoonlijk mailtje terug gehad. Er bleek iets in mijn bestelling toch niet voorradig te zijn. Samen tot een oplossing gekomen en diezelfde dag is het pakket nog verzonden.
18 September 2020
Jordy
Baarn
Super service
17 September 2020
bert
Roosendaal
vlotte afhandeling, en nette prijs
16 September 2020
Richard
Wernhout
Beter dan deze snelle service kan haast niet ! Goed verpakt en de volgende dag in huis
15 September 2020
Evert
Zeewolde
Na de aanschaf van 2x Benzineleiding 8mm, bleken deze na montage te lekken. Dat de snelkoppelingen niet geschikt waren voor injectiesystemen met drukleidingen stond niet vermeld. Na mijn reclamatie, is er onmiddellijk een opmerking bij de koppelingen geplaatst dat deze niet geschikt zijn voor benzine drukleidingen. Vervolgens werd deze "miskoop" voor mij met een prima regeling afgehandeld. Vooral het feit dat ik persoonlijk werd benaderd, en er een serieuze aanpassing volgde, stel ik zeer op prijs.
15 September 2020
Simon
't Harde
Prima prijs kwaliteit verhouding, snelle bezorging, nette afhandeling.
11 September 2020
Rick
Akersloot
prima produkten op tijd geleverd
11 September 2020
jan
blesdijke
Verchroomde benzinefilters met glasbehuizing gekocht,....de kwaliteit van motercycle storehouse! en voor een nette prijs. Goed verpakt in een stevig kartonnen doosje. Daarnaast keurig dmv, email op de hoogte gehouden, en ook de status is te volgen bij de Choppershop zelf. Dus in één woord TOPSHOP!!
8 September 2020
Leo
Voorhout
Product van goede kwaliteit, levertijd langer dan beloofd.
8 September 2020
Piet
Sassenheim
Vlotte afhandeling en snelle bezorging.
7 September 2020
Ludwig Van Rompaey
LAAKDAL
Er was iets niet in huis. Even gebeld en diegene heeft gezorgd dat ik alles net op tijd binnen had.
7 September 2020
Luuk
Den Haag
Medewerkers reageren snel op emails, vriendelijk in contact. Veel, mooie en betaalbare producten.
4 September 2020
Pelle
Nijmegen
Juiste product precies zoals omschreven. Snelle levering, de volgende dag binnen.
2 September 2020
Ben
Dreischor
Had foutje gemaakt bij bestelling. De Kellermann Atto DF knipperlichten zijn per stuk en zag dit pas na het plaatsen en betalen van bestelling. Is wel handig om er twee te hebben, er zijn nu eenmaal kroegen links en rechts van de weg. 1 mailtje en het was in orde. Bestelling geannuleerd centjes teruggestort en nieuwe bestelling geplaatst. En ja hoor binnen de 24 uur geleverd en kon ik links en rechts naar hartelust knipperen. Deze knipperlichtjes zijn trouwens een aanrader, piepklein en o zo krachtig.
2 September 2020
Marc
Dendermonde
Snelle en correcte levering .
1 September 2020
Henk
Rosmalen
Zeker aanrader bedankt voor kalender en stickers
28 August 2020
Kelly
LICHTERVELDE
Prima adres met ruim aanbod. Goede service tegen eerlijke prijs.
Klokkie
AMERSFOORT
tom dungen
T veld
Als je adverteert met voor 21.00 besteld volgende dag in huis dan moet je dat nakomen. Ik bel van te voren altijd op of t onderdeel voorradig is en krijg dan volmondig ja te horen en dat t er de volgende dag is. Nu al paar x gehad dat t meer dan drie dagen duurde. Dan moet je of je advertering aanpassen of levertijd 1 week erbij zetten.
Beveelt niet aan
Carlo
Den bosch
25 August 2020
Brian
Pannerden
heel tevreden en mooi degelijk matriaal
25 August 2020
willy
axel-zeeland
manque quelques cotes pour les sissy bar mais parfait
24 August 2020
eric