Goede prijs / kwaliteit verhouding

Spullen worden snel geleverd, de website werkt niet zo handig, en onderdeeltje te grote van een euro verzenden als post pakket, dat kan wel anders, kwa kosten en milieu technisch is dat nogal overdreven

Goede service Bij eventuele problemen snel een oplossing

Levering van bestelde onderdeel prima. Na in eerste instantie een slechte beoordeling te hebben gegeven omdat er geen antwoord kwam op een vraag die ik via de site had gesteld, is door de eigenaar navraag gedaan m.b.t. de reden van mijn beoordeling. Mijn vraag bleek niet bij Choppershop te zijn binnengekomen en zij gaan dit nakijken wat hiervan de reden kan zijn geweest. Vervolgens is mijn vraag alsnog opgepakt en naar alle tevredenheid in behandeling genomen. Prima service en ik kan Choppershop een ieder aanraden.

Snel en probleemloos geleverd, stickers gratis meegeleverd gekregen en goed verpakt om schade te voorkomen en alle Onderdelen zijn van goede kwaliteit en aan scherpe prijzen. Uitstekend 👌🏻

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede communicatie en aflevering

Het was mijn eerste bestelling,maar ben nu al te vrede. Heb bij de concurrentie anders meegemaakt

Great selection of parts, fast delivery, frendly stuff

Would highly recommend caferacewebshop and choppershop to everyone looking for custom motorcycle parts, great selection of parts, fast delivery, frendly and always available stuff, everything customer can wish for!

Nadat bleek dat sommige items niet leverbaar waren door omstandigheden is het het keurig en snel opgelost. Super service.

Makkelijk en snel, mooi spul

Zeer snel geleverd en alles netjes verpakt.

Goed met een grote hoofdletter

Direct antwoord op je vraag en levert precies wat er staat.

snelle nette service

snelle en nette service met een persoonlijk tintje

Zeer goede en directe open communicatie. Ik ga hier zeker opnieuw bestellen (oa hun te gek T-Shirts)

Top shop

Groot assortiment. En denken mee en communiceren goed en snel.

Snelle levering en persoonlijke kaart dat zie je niet vaak. 👍🏼

Snel in huis en goede kwaliteit!

Bedankt voor de snelle levering en de positiviteit dat het met zich mee bracht. Goede kwaliteit materialen, bestel zeker nog een keer!

Goed en snel!

Prima website en een supersnelle levering; kortom heel tevreden!

Snelle levering. Goede service.

Ik heb per abuis maar 1 spiegel besteld. Heb ze gevraagd of ze de tweede gratis konden verzenden (als ik gelijk twee had gekocht was verzending gratis) en kreeg de korting.

vlot order snel geleverd .

snel besteld , vlotte levering een paar toffe stickers erbij met persoonlijk bedankje erop gekrabbeld , lekker persoonlijk en oldskool met online twistje , top gewoon ! thxxx L&R

Vlotte service

Doen wat ze beloven !

De klanten service biedt een geweldige en persoonlijke service tijdens het bouwen van mijn bobber!

Top service.

Goede service & levering, de meegeleverde stickers met een persoonlijk bedankje maken het helemaal af. Top ga zo door. Mvg Sivan Droogsma

Goede producten goede service, snelle verzending

Paar bestellingen gedaan inmiddels, altijd snel geleverd, kwaliteit goed. Bij vragen snel antwoord en ook over retouren wordt niet moeilijk gedaan.

Super snel

Echt snel levering ook een scherp prijs.

Ben heel goed geholpen bij twijfels van een 4.5 gallon tank of hij wel zou passen.ze hebben me zelfs een adres gegeven zodat iemand kon kijken of hij zou passen. Als hij niet zou passen kon ik m alsnog retour doen. Hij past gelukkig en ben daar heel blij mee. Goede service. Denkt met je mee voor een goede oplossing. Ik geef choppershop een Dikke 10

Ulgersmaweg 47

9731BK Groningen