Schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben,

Alles perfekt, werde wieder im Shop bestellen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Livraison rapide et tarif compétitif.

Large choix de produit, livraison rapide ,et tarif compétitif

Goede webshop, snelle levering, mooi ingepakt!

Goede webshop, snelle levering, mooi ingepakt!

Zoals het hoort!

Artikel zoals verwacht maar de behandeling van de bestelling was perfect, overal bericht over, heel snel ingepakt Whoohoo!! binnen 20 uur bezorgd met track and trace, precies zoals het hoort. Tot de volgende keer.

Goed en snelle levering

Product is zoals geadverteerd En een snelle levering

Prima winkel

Zag een kevlarbroek die ik al een tijdje wilde aanschaffen. Met het googlen kwam die het voordeligst uit bij Choppershop.com en werd meteen verstuurd. Volgende dag binnen, zeer netjes verpakt. Zou er zo weer bestellen als ze iets hebben wat ik nodig zou hebben

Teleurgesteld

Product was niet op voorraad tijdens het lange wachten te weinig informatie over de status. Wel enig begrip maar informatie helpt de klant.

Goed maar traag

Het door mij gekozen artikel ben ik zeer tevreden over, helaas niet op voorraad en een maand op moeten wachten. Tussen tijds ben ik goed geïnformeerd.

correcte en snelle service

***

Mooi spul zoals omschreven.

Goede ervaring

Incroyable du jamais vi commandé le lundi et reçu le mercredi!!

Bonjour, Suite à une commande pour une selle de monoplace de moto, je commande le lundi et le mercredi la selle est arrivé, le tout dans un très bon conditionnement et le produit souhaité... Merci à toute l'équipe de Choppershop du bon taf!! Donc je recommande ce site à 100% Bonne continuation, Christian

teleurstelling

Lang wachten op spullen. Verzendkosten... Pas vanaf 150 euro gratis bezorgen. NIET kunnen afhalen. Ik kom dagelijks in Groningen. Jammer.

dik in orde

snel en correct

Vriendelijk personeel aan de telefoon met advies e.d. En snelle levering met goed product.

Prima service; mooi spul !

Prima site; mooi spul & spoedige verzending !

Lekker snel !!

lekker snel !!

Zeer snel geleverd,

Dag ervoor besteld, dag nadien geleverd. Van nl naar be.

Top site , ook zoals ze zeggen voor 21u besteld volgende dag geleverd een echte aanrader ...doe zo verder

Sehr zufrieden

Alles bestens

fast and easy

good site . good information of delivery 2 days for delivery of my order thank you again regards fred

affaire très bien passée

bon produit, correspond à la description, livraison rapide.

Sehr gut

Sehr schnelle Abwicklung und Lieferung. Das Produkt ist in einem einwandfreien Zustand geliefert worden.

Netjes en vlot

;-) ;-)

Cool

Commande reçue rapidement, article super bien emballé est protégé. Je recommande.

PRIMA LEVERANCIER

ADVIES GEVRAAGD EN GOED EN SNEL BEANTWOORD. DIRECT BESTELD EN OOK SNEL GELEVERD.

Ulgersmaweg 47

9731BK Groningen